m.a.t Loyal Member Aug 26, 2025 #811 نوشته شده توسط Persia Tech: چند ماهیه دیگه اپدیت نمی ده امیدوارم داستان نشده باشه این loseless هم من تست کردم توی خیلی از بازی ها باعث کرش می شه حواستون باشه بیشتر... کی؟ RPCS3؟ این که هر روز آپدیت میده. Reactions: Rohshen, m.d.makan, Rezahajizadegan و 4 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Persia Tech: چند ماهیه دیگه اپدیت نمی ده امیدوارم داستان نشده باشه این loseless هم من تست کردم توی خیلی از بازی ها باعث کرش می شه حواستون باشه بیشتر... کی؟ RPCS3؟ این که هر روز آپدیت میده.
A axell عضو جدید Oct 14, 2025 #813 سلام چه تنظیماتی برای آنچارتد یک خوبه روی این سیستم - CPU INTEL I5-9400F - RAM G.SKILL 16GB 2400 - VGA INTERDI 2060 SUPER Reactions: ce7en44
سلام چه تنظیماتی برای آنچارتد یک خوبه روی این سیستم - CPU INTEL I5-9400F - RAM G.SKILL 16GB 2400 - VGA INTERDI 2060 SUPER
S Sharoor عضو جدید Oct 17, 2025 #814 سلام گوشی من پوکو ایکس ۷ پرو هستش،ولی با شبیه ساز rpcs3 بازیها را باز نمیکنه،واسه ستینگ gpu هم میزنه ساپورت نمیکنه،کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
سلام گوشی من پوکو ایکس ۷ پرو هستش،ولی با شبیه ساز rpcs3 بازیها را باز نمیکنه،واسه ستینگ gpu هم میزنه ساپورت نمیکنه،کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
RoadRash کاربر سایت Oct 19, 2025 #815 نوشته شده توسط Sharoor: سلام گوشی من پوکو ایکس ۷ پرو هستش،ولی با شبیه ساز rpcs3 بازیها را باز نمیکنه،واسه ستینگ gpu هم میزنه ساپورت نمیکنه،کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم بیشتر... خبر فیک بود ورژن اندرویدی درکار نیست. اونم کخ امریل دادن دروغ اپریل بوده
نوشته شده توسط Sharoor: سلام گوشی من پوکو ایکس ۷ پرو هستش،ولی با شبیه ساز rpcs3 بازیها را باز نمیکنه،واسه ستینگ gpu هم میزنه ساپورت نمیکنه،کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم بیشتر... خبر فیک بود ورژن اندرویدی درکار نیست. اونم کخ امریل دادن دروغ اپریل بوده
S Sharoor عضو جدید Oct 19, 2025 #816 نوشته شده توسط RoadRash: خبر فیک بود ورژن اندرویدی درکار نیست. اونم کخ امریل دادن دروغ اپریل بوده بیشتر... الان با برنامه وینلاتور اجرا میکنه و مثل اینکه gpu گوشی من mali هست و pcs3 روی گوشیهای gpu mali جواب نیمده .نه فیک نیست Reactions: RoadRash
نوشته شده توسط RoadRash: خبر فیک بود ورژن اندرویدی درکار نیست. اونم کخ امریل دادن دروغ اپریل بوده بیشتر... الان با برنامه وینلاتور اجرا میکنه و مثل اینکه gpu گوشی من mali هست و pcs3 روی گوشیهای gpu mali جواب نیمده .نه فیک نیست
RoadRash کاربر سایت Oct 19, 2025 #817 نوشته شده توسط Sharoor: الان با برنامه وینلاتور اجرا میکنه و مثل اینکه gpu گوشی من mali هست و pcs3 روی گوشیهای gpu mali جواب نیمده .نه فیک نیست بیشتر... خب دوتا شبیه ساز روی همدیگه اجرا بشه، قطعا گوشی گیمینگ هایاند میخواد. اونقدر آدم بخواد پول بده xbox ally میخره، همه شبیه سازی روش میریزه.
نوشته شده توسط Sharoor: الان با برنامه وینلاتور اجرا میکنه و مثل اینکه gpu گوشی من mali هست و pcs3 روی گوشیهای gpu mali جواب نیمده .نه فیک نیست بیشتر... خب دوتا شبیه ساز روی همدیگه اجرا بشه، قطعا گوشی گیمینگ هایاند میخواد. اونقدر آدم بخواد پول بده xbox ally میخره، همه شبیه سازی روش میریزه.
m.d.makan کاربر فعال Nov 25, 2025 #818 بالاخره موتوراستورم با فریم خیلی خوب قابل بازی شد: خیلی پیشرفت پرفورمنس داشته ، حتی روی استیم دک. Reactions: masoud101, xxxmah, RoadRash و 9 کاربر دیگر