Rohde: سونی در ساخت IP های جدیدش، ریسک بسیار زیادی می کند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Beyond-Two-Souls.jpg
آقای Scott Rohde از Sony متذکر این شده که آن ها (Sony) ریسک زیادی برای ساخت IP های جدید، آن هم در این شرایط که اواخر نسل کنسول ها هستیم؛ انجام می دهند. آن ها بازی هایی می سازند که هیچ ناشری بر روی آن ها سرمایه گذاری نمی کند. او به بازی هایی مانند: The Unfinished Swan, Beyond: Two Souls, The Last of Us, God of War: Ascension و Wonderbook اشاره کرد. وی در مصاحبه با Gamespot بیان کرد: "اگر شما ناشری پیدا کردید که مایل به ساخت Beyond باشد، من علاقه دارم با او ملاقات کنم. من فکر میکنم که واقعا این (Beyond) یک ریسک است."
"Heavy Rain نیز یک ریسک بود؛ حال ما برای انجام این کار (ساخت Beyond) یک داستان دیگر را داریم، ما سرمایه گذاری بزرگ تر و آوردن Hollywood را به میدان آورده ایم که واقعا این سبک (ژانر) را در سطح بالایی قرار داده و من فکر می کنم این کاری است که توسط افراد دیگر در صنعت بازی انجام نشده است؛ این یک ریسک بزرگ است. "
او متذکر شد که چگونه یکی از بهترین ناشر های آن ها یعنی Naughty Dog در حال انجام ریسک بزرگی در ساخت بازی با درجه سنی M است در حالی که عنوان موفق آن ها یعنی Uncharted درجه T داشت.
"زمانی که شما در مورد کاری که Naughty Dog انجام می دهد فکر کنید، من صدای امنیت و Uncharted 4, Uncharted 5, Uncharted 6, Uncharted 7 را می شنوم. و ناشری در این سطح اخیرا یک بازی برای این پلتفرم (PS3) معرفی کرده است که قشر خاصی آن را می پسندند. (منظور تبدیل شدن درجه بندی T به M است)
من فکر می کنم این یک ریسک است و من فکر می کنم ما داریم ریسک زیادی برای هر دو عنوان می کنیم."
منبع

واقعا چرا نمیتونید 3-4 صفحه بدون درگیری و تیکه انداختن بحث کنید بخدا آدم زده میشه وقتی میاد تو سایت تو بخش اخبار که همش دعوا هست یکم بهتر و با منطق تر صحبت کنید
بعنوان مثال الان تو این خبر گفته شد سونی تو ipها جدید ریسک میکنه ولی اصلا بحثی از ماکرسافت نشد کسی نگفت که مایکرو ریسک نمیکنه و اصلا دلیلی نیست که درباره مایکروسافت بحث کنیم اگرم میخواید بحث کنید بهتر بحث کنید و حداقل اصول اولیه مباحثه رو رعایت کنید نه این که همش به هم متلک بپرونید

اقایون چرا همه چیز رو باهم قاطی کردین:d
به نظر من ای پی جدید یعنی از پایه و اساس همه چیزش جدید باشه از اسمش بگیرین تا شخصیت ها و یا سبک و حال و هوای بازی و خیلی چیزای دیگه

IP جدید باید خیلی کیفیتش بالا باشه تا خودش رو نشون بده

این شرکتها خر نیستن باید یک جوری پولشون در بیاد مثلا با وجود اینکه یک بازی مثل AW که کیفیت خوبی هم داره فروش به زور به 1.5 میرسه اما میبینی یک آشغالی مثل سری NFS چون فقط اسم بازیش رو یدک میکشه کلی فروش میکنه..

پس قبول کنید مقصر اصلی خود گیمرها هستن که فقط میرن دنبال اسم..

واقعا چرا نمیتونید 3-4 صفحه بدون درگیری و تیکه انداختن بحث کنید بخدا آدم زده میشه وقتی میاد تو سایت تو بخش اخبار که همش دعوا هست یکم بهتر و با منطق تر صحبت کنید
بعنوان مثال الان تو این خبر گفته شد سونی تو ipها جدید ریسک میکنه ولی اصلا بحثی از ماکرسافت نشد کسی نگفت که مایکرو ریسک نمیکنه و اصلا دلیلی نیست که درباره مایکروسافت بحث کنیم اگرم میخواید بحث کنید بهتر بحث کنید و حداقل اصول اولیه مباحثه رو رعایت کنید نه این که همش به هم متلک بپرونید
پست های 18 و 20 یه قسمتاییش میتونه باعث جرقه شده باشه.

IP جدید باید خیلی کیفیتش بالا باشه تا خودش رو نشون بده

این شرکتها خر نیستن باید یک جوری پولشون در بیاد مثلا با وجود اینکه یک بازی مثل AW که کیفیت خوبی هم داره فروش به زور به 1.5 میرسه اما میبینی یک آشغالی مثل سری NFS چون فقط اسم بازیش رو یدک میکشه کلی فروش میکنه..

پس قبول کنید مقصر اصلی خود گیمرها هستن که فقط میرن دنبال اسم..

اتفاقا مقصر اصلی نا گیمرها هستند.من و شما که گیمر هستیم AW بیاد 100% میخریم و مطمئنا با NFS جدید خر نمیشیم بریم بخریم اما این کسایی هستند که واقعا گیمر نیستند که دارن به این صنعت ضربه میزنن و بازی سازها رو به سمت عامه پسند سازی میکشونن.

به نظر من Naughty Dog تنها چیزی که نیاز داشت تا کامل بشه یه بازی با درجه سنی M بود . سری Uncharted با اینکه واقعا از هر لحاظ کامل بودن ولی یه جورایی اون حسی رو که باید به یه گیمر هاردکور منتقل کنن نمیکردن.خیلی مثبت هست بازیش.
کلان از یه بازی با گروه سنی T نباید انتظار داشت پاشو فراتر از اینا بزاره . ولی استفاده از خشونت و bad language تو The Last of Us یه جورایی ادم رو از بازی خاطر جم میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or