Rockstar Games : برنامه ای برای عرضه GTA V بر روی PC نداریم

• Thread starter Thread starter HoR!ZoN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HoR!ZoN

کاربر سایت
gtaV_images_55872.jpg

به تازگی شرکت Rockstar Games برای چندمین بار به طور رسمی اعلام کرده است که تمرکز ما فقط بر روی نسخه های XBOX360 و PS3 بازی GTA 5 می باشد.

بسیاری از طرفداران PC، هنوز هم امیدوار به این هستند که بازی GTA V برای PC نیز در نظر گرفته شود ولی با این حال شرکت Rockstar بر موضع اصلی خود پایبند است و هرگونه اقدام برای عرضه این بازی برای PC را تکذیب می کند.

در آخرین اعلامیه ای که از سوی Rockstar در مورد پاسخ به درخواست بسیاری از طرفداران نسخه PC به منظور عرضه این بازی، که در صفحه Newswire داشت، اینگونه پاسخ می دهد: " ما در حال حاضر هیچ برنامه ای برای عرضه این بازی برای PC نداریم. "

با این حال، اخیرا دادخواست بزرگی توسط طرفداران PC این بازی انجام شده بود که تعداد امضای های آن برای عرضه این بازی برای PC، تا به حال حدود 169.000 امضا می باشد.

358494.gif

آخرین ویرایش:
خوب مسئله اینجاست!
پورت مسخره ای که راکستار میکنه بنظرت چقدر خرج برمیداره واسش؟
مطمئن باش سود نسخه PC از خرج پورت روی PC بیشتر میشه!

راکستار با این کارا نمیاد خودشو بی اعتبار کنه!

کودوم سود ؟
حتی اونور آب هم نسخه PC پایرت میشه.
کلا نسخه های PC تو این نسل حاشیه سودشون زیاد خوب نبوده.

کودوم سود ؟
حتی اونور آب هم نسخه PC پایرت میشه.
کلا نسخه های PC تو این نسل حاشیه سودشون زیاد خوب نبوده.
شما بگو کلا یک نسخه فروش بره:دی
همون یک نسخه واسش سود داره دیگه:دی
قطعا اون پرت الکی که راکستار میکنه ضرری واسش نداره

اصلاً هیچ ربطی این دو عنوان بهم ندارند!
GTA کلاً یک عنوان PC بوده از اول. از GTA III به این ور همۀ ورژن ها با تاخیر برای PC عرضه شدند!
اما RD، هم Revolvel هم Redemption برای PC منتشر نشدند!
این زیاد مهم نیست که شماره اول یه بازی برای چه پلتفرمی بوده پویا؛ سیاســـت کمپانی در هر برهه زمانی تعیین کنده اینه که بازی برای چه پلتفرمی بیاد.
بخصوص بازیهای راکستار که به هم از باب داستانی هیچ ربطی ندارن.
به نظرم سر پی سی گیمر جماعت کلاه گنده ای رفته اگه RDR رو تا حالا نتونسته بازی کنه؛ کلاهی به مراتب بزرگتر از بازی نکردن حتی GTA IV! یه جوری گیر بیارین بازی کنین تا GTA V خدا کریمه.

با تشکر از آقا میلاد برای ترجمه خبر.اما دوست عزیز ترجمه ای که شما از این جمله قرار دادید مفهوم دیگری رو منتقل میکنه و باعث ابهام میشه.
راکستار صرفا گفته که هم اکنون قصد به اشتراک گذاشتن جزئیات مربوط به احتمال وجود نسخه ی PC رو ندارد.یعنی این که ممکن است نسخه ی PC در دست ساخت باشه اما بنابر دلایلی با تاخیر مواجه شده باشه.

آخرین ویرایش:
با نشکر از آقا میلاد برای ترجمه خبر.اما دوست عزیز ترجمه ای که شما از این جمله قرار دادید مفهوم دیگری رو منتقل میکنه و باعث ابهام میشه.
راکستار صرفا گفته که هم اکنون قصد به اشتراک گذاشتن جزئیات مربوط به احتمال وجود نسخه ی PC رو ندارد.یعنی این که ممکن است نسخه ی PC در دست ساخت باشه اما بنابر دلایلی با تاخیر مواجه شده باشه.

" ما در حال حاضر هیچ برنامه ای برای عرضه این بازی برای PC نداریم. "

عنوان سایت منبع کلمه ی At This Time رو ننوشته و ایشون هم کاملا صحیح ترجمه کردند.
http://forum.bazicenter.com/thread76815/page3/#post2594393

عنوان سایت منبع کلمه ی At This Time رو ننوشته و ایشون هم کاملا صحیح ترجمه کردند.
http://forum.bazicenter.com/thread76815/page3/#post2594393

مشکل بنده هم با عبارت At this time نیست.دعوایی هم بنده با کسی ندارم اما به نظر من فرم جمله بندی این ترجمه :
" ما در حال حاضر هیچ برنامه ای برای عرضه این بازی برای PC نداریم. " و مفهومی که از آن برداشت میشه با چیزی که راکستار اعلام کرده کمی در تناقضه.

مشکل بنده هم با عبارت At this time نیست.دعوایی هم بنده با کسی ندارم اما به نظر من فرم جمله بندی این ترجمه :
" ما در حال حاضر هیچ برنامه ای برای عرضه این بازی برای PC نداریم. " و مفهومی که از آن برداشت میشه با چیزی که راکستار اعلام کرده کمی در تناقضه.

دوست عزیز و گرامی

اینجا نه کلاس آموزشی هست و نه کلاس زبان و ترجمه... کسی هم با کسی دعوا نداره ولی

یه بار دیگه به طور کامل شفاف سازی میکنم تا بقیه هم بدونن؛ نوشته تیتر خبر این بوده>>>> "We Don't Have Any Details To Share About The Possibility Of A PC Version"

این جمله ترجمه دقیق و واژه ایش میشه>>>> ما اطلاعاتی در مورد به اشتراک گذاشتن نسخه PC بازی GTA V با شما ندازیم....

ترجمه روان فارسی>>>> ما هیچ برنامه ای برای عرضه این بازی بر روی PC نداریم.

این متن رو به استاد دانشگاه زبان یا هرکسی که دوست دارید انتقال بدید اگر از کلمه "هم اکنون" یا "در حال حاضر" چیزی برداشت کردند، اونی که شما گفتید صحیح ـه ولی ما توی متن خبر ارسالی، خود مخاطب واژه at this time رو استفاده کرده که از کلمه "درحال حاضر" استفاده کردیم.

متن ترجمه هرچی گفته شده ما هم همین رو در نظر میگیریم و برای شما عزیزان قرار میدیم تا بدون هیچ تغییری استفاده کنید؛ حالا تقصیر ما نیست که تو تیتر خبر چی زده و باید چی میشد. حالا فرض کنید ترجمه رو انجام میدادیم همنطور که شما میگید رو میزاشتیم، اونوقت باز هم طرفداری کنسولی میومدن اعتراض میکردن که تو تیتر خبر این نبود چرا از خودتون اضافه کردید. به ما هم حق بدید. همنطور که بالا هم گفتم، منبع معتبر هست و ما هم کار ترجمه رو انجام دادیم.

دوست عزیز و گرامی

اینجا نه کلاس آموزشی هست و نه کلاس زبان و ترجمه... کسی هم با کسی دعوا نداره ولی

یه بار دیگه به طور کامل شفاف سازی میکنم تا بقیه هم بدونن؛ نوشته تیتر خبر این بوده>>>> "We Don't Have Any Details To Share About The Possibility Of A PC Version"

این جمله ترجمه دقیق و واژه ایش میشه>>>> ما اطلاعاتی در مورد به اشتراک گذاشتن نسخه PC بازی GTA V با شما ندازیم....

ترجمه روان فارسی>>>> ما هیچ برنامه ای برای عرضه این بازی بر روی PC نداریم.

اشتباه ترجمه کردید دوست عزیز، اون Share کردن به Details بر می‌گرده نه خود بازی GTA V.
ترجمه‎ی اصلی به نوعی این طور خواهد بود:

ما اطلاعاتی برای به اشتراک گذاشتن در مورد احتمال نسخه‌ی PCـه GTA V نداریم. یعنی در مورد احتمال نسخه‌ی PC هیچ حرفی برای گفتن نداریم.
این با اونی که شما ترجمه کردی زمین تا زیر زمین فرق می‌کنه. اصلاً و ابداً نگفتن "هیچ برنامه‌ای برای عرضه‌ی این بازی برو روی PC نداریم".

من خودم به شخصه قبل از انتشار مکس پین 3 سوالاتی از راکستار پرسیده بودم که بعضی هاش رو بهم جواب داد و بعضی دیگه رو هم پیچوند و جواب درست و حسابی نداد بهم.
همینطور زمانی که فهمیدم مکس پین 3 تو ویندوز 8 اجرا نمیشه هم کلی با راکستار ارتباط برقرار کردم از طریق سایتش و توییتر اما به نظرم رسید که کسی که جواب سوال ها رو میده کامل از همه چیز با خبر نیست. چون بعد یکی دو هفته خود راکستار پچی رو منتشر کرد و بازی تو ویندوز 8 هم اجرا شد.
این ها رو گفتم که بگم این که گفتن برای GTA روی PC برنامه ای ندارند به این معنیه که نسخه جداگانه ای برای این پلت فرم تولید نمیشه مثل مکس پین اما به احتمال زیاد سال بعد پورت شدش رو خواهیم داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or