Rockstar Games : برنامه ای برای عرضه GTA V بر روی PC نداریم

• Thread starter Thread starter HoR!ZoN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HoR!ZoN

کاربر سایت
gtaV_images_55872.jpg

به تازگی شرکت Rockstar Games برای چندمین بار به طور رسمی اعلام کرده است که تمرکز ما فقط بر روی نسخه های XBOX360 و PS3 بازی GTA 5 می باشد.

بسیاری از طرفداران PC، هنوز هم امیدوار به این هستند که بازی GTA V برای PC نیز در نظر گرفته شود ولی با این حال شرکت Rockstar بر موضع اصلی خود پایبند است و هرگونه اقدام برای عرضه این بازی برای PC را تکذیب می کند.

در آخرین اعلامیه ای که از سوی Rockstar در مورد پاسخ به درخواست بسیاری از طرفداران نسخه PC به منظور عرضه این بازی، که در صفحه Newswire داشت، اینگونه پاسخ می دهد: " ما در حال حاضر هیچ برنامه ای برای عرضه این بازی برای PC نداریم. "

با این حال، اخیرا دادخواست بزرگی توسط طرفداران PC این بازی انجام شده بود که تعداد امضای های آن برای عرضه این بازی برای PC، تا به حال حدود 169.000 امضا می باشد.

358494.gif

آخرین ویرایش:
وقتی RDR برای PC نیومد اینم نمیاد
آخر نسلی همین جوری از برنامه عقبن ...دیگه وقتی ندارن برای PC بدن
جالبه ها!
هنوز حرف GTA میاد ملت میان میگن RDR واسه PC نیومد اینم نمیاد!
خوب اصلا این دو چه ربطی به هم داره!
RDR هیچ نسخش رو پی سی نیومده ولی GTA همه نسخه هاش اومده!

احتمالا اینم مثل شماره قبل بعد از مدتی (شاید 1 سال) برای pc منتشر میشه. تو خبر هم گفته شده فعلا تمرکزشون روی کنسول هست که خوب با توجه به سابق راکستار کاملا طبیعیه. البته باز قطعی نیست که بیاد. باید دید نسخه pc شماره قبلی چه مقدار فروخته. گزارشی هیچ وقت از این موضوع نیومد که دقیقا ورژن pc شماره قبیلی برای راکستار سوددهی داشته یا نه.

آخرین ویرایش:
چه همه پست منو نقل قول کردن :|:دی
من از خدامه برای PC بیاد فقط با توجه به اینکه R استدیو فرعی نداره مثل استدیو های اپیک و یوبی بده براش پورت کنن رو PC و اینکه باید خودشون رو برای نسل بعد آماده کنن همین طور کنسول های دستی که قول ساپورت از ـشون رو داده !
عمه ی بنده زیر آواتارش 20 تا id از این ور و اونور زده
2 تاست :|

دوستانی که گیمر قدیمین!
نسخه های قبلی هم همینطوری اینقدر با تاخیر واسه PC عرضه شد؟
والا اون زمان من فقط بازی میکردم دنبال اخبار نبودم:دی

نزدیک به 1 سال از این جواب راک استار توی کامنت ها گذشته!
توی GTAforums تاپیکی 150 صفحه ایی در موردش وجود داره
از شما بعیده دوباره الان به عنوان خبر منتشرش کنی!
در ضمن ترجمه هم ناقص هست

این ترجمه کامل میشه:
ما در حال حاضر بر روی نسخه های xbox360 و PS3 متمرکز هستیم و در این لحظه (at this time) هیچ اطلاعاتی از وجود نسخه PC یا جزئیاتش برای گفتن(به اشتراک گذاشتن) نداریم

چه همه پست منو نقل قول کردن :|:دی
من از خدامه برای PC بیاد فقط با توجه به اینکه R استدیو فرعی نداره مثل استدیو های اپیک و یوبی بده براش پورت کنن رو PC و اینکه باید خودشون رو برای نسل بعد آماده کنن همین طور کنسول های دستی که قول ساپورت از ـشون رو داده !

2 تاست :|
آخه دو بازیی که به هم ربطی نداره رو داری به هم ربط میدی!
عرضه شدن RDR روی پی سی محال بود
مثل اینه که بگی Uncharted 4 قراره روی پی سی عرضه بشه! ممکنه همچین چیزی؟؟ وقتی RDR از اول روی PC عرضه نشده قطعا بقیشم رو PC عرضه نمیشه و نخواهد شد.
ولی وقتی GTA از اول با PC به دنیا اومده با PC هم از دنیا میره:دی

دوستانی که گیمر قدیمین!
من که گیمر قدیمی نیستم ولی به عنوان یه گیمر تجربی از زمان GTA III از 6 ماه تا 1 سال PC نسبت به کنسول(PS2) بازی ها تاخیر داشتن

دوستانی که گیمر قدیمین!

من قدیمی نیستم ولی به اندازه ای که یک قدیمی راحب GTA میدونه من هم توی مدتی که تایید نشده خیلی دنبال این مسئله بودم، الان هم توی بحث نمی خوام شرکت کنم چون کاملا الکی هست و معلومه که برای PC میاد

GTA Vice City هم 6 ماه بعد اومد ( لینک )
GTA San Andreas بعد از6 ماه تا 1 سال عرضه برای PS2 برای PC عرضه شد.
GTA IV بعد از 1 سال برای PC عرضه شد. ( که بعد از عرضه ی نسخه های کنسولی تازه تایید شد)
GTA III و 2 و 1 رو هم خبر ندارم ولی اونا اینطوری نبودند.

با سه تای اول متوجه میشیم که 100% برای PC عرضه میشه، بقیه رو ندیدم اما احتمال اونا هم با چند ماه تاخیر عرضه شدند.

دوست ندارم دوستان PC دار رو ناراحت کنم، ولی اگه بخوان مثل IV پورت کنن همون بهتر که نیاد چون به لعنت خدا هم نمی ارزه. من جزو اولین نفراتی بودم که نسخه PC ـه IV رو گرفتم تو ایران، بدجور تو ذوقم خورد جوری که دو ماه بعدش PC ـم رو کلا رد کردم یه سیستم معمولی گرفتم. دلیلش این بود که دو برابر سیستم مینیموم اعلام شده رو داشتم ولی 20 فریم هم نمی گرفتم، تکسچرها هم که کلا لود نمی شدن و کاراکترها تو هوا قدم می زدند، وقتی برنامه سیستم کش بوست نصب می کردم تکسچرها لود می شدن ولی فریم زیر 10 میومد!
بعد سه هفته پچ هایی اومد که بازی رو قابل تحمل کرد، البته بازم قابل تحمل نبود چون با سیستم های قوی هم افت فریم داشت! من و دوستم اونموقع 8800 داشتیم، سی پی یو دوآل کور و دو گیگ رم ولی از پس این بازی برنیومدیم! (بازیش رو سیستم های قوی اونموقع هم مشکل داشت!)
تمام پستام در این مورد با یوزر قبلیم تو تاپیک بازی هست، یه سرچ کنید پیدا می شن.
اینم اگه بخواد همینطور باشه بهتره که نیاد، با وجود اینکه بنده ترجیح می دم اینجور بازی ها رو روی PC بازی کنم کنسولم مستهلک نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or