Rockstar Games : برنامه ای برای عرضه GTA V بر روی PC نداریم

• Thread starter Thread starter HoR!ZoN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HoR!ZoN

کاربر سایت
gtaV_images_55872.jpg

به تازگی شرکت Rockstar Games برای چندمین بار به طور رسمی اعلام کرده است که تمرکز ما فقط بر روی نسخه های XBOX360 و PS3 بازی GTA 5 می باشد.

بسیاری از طرفداران PC، هنوز هم امیدوار به این هستند که بازی GTA V برای PC نیز در نظر گرفته شود ولی با این حال شرکت Rockstar بر موضع اصلی خود پایبند است و هرگونه اقدام برای عرضه این بازی برای PC را تکذیب می کند.

در آخرین اعلامیه ای که از سوی Rockstar در مورد پاسخ به درخواست بسیاری از طرفداران نسخه PC به منظور عرضه این بازی، که در صفحه Newswire داشت، اینگونه پاسخ می دهد: " ما در حال حاضر هیچ برنامه ای برای عرضه این بازی برای PC نداریم. "

با این حال، اخیرا دادخواست بزرگی توسط طرفداران PC این بازی انجام شده بود که تعداد امضای های آن برای عرضه این بازی برای PC، تا به حال حدود 169.000 امضا می باشد.

358494.gif

آخرین ویرایش:
اقا تروخدا یکی بگه بازی کی عرضه میشه به تاریخ شمسی
من از الان 300 تومن گذاشتم تا بازی اومد برم بگیرم

eeee ....:d من اول خواستم پاسخ محمد رو بدم :d تقصیر این .... :d خودش میدونه کیو میگم

بازی درتاریخ 26 شهریور میاد دیگه :d

دوست ندارم دوستان PC دار رو ناراحت کنم، ولی اگه بخوان مثل IV پورت کنن همون بهتر که نیاد چون به لعنت خدا هم نمی ارزه. من جزو اولین نفراتی بودم که نسخه PC ـه IV رو گرفتم تو ایران، بدجور تو ذوقم خورد جوری که دو ماه بعدش PC ـم رو کلا رد کردم یه سیستم معمولی گرفتم. دلیلش این بود که دو برابر سیستم مینیموم اعلام شده رو داشتم ولی 20 فریم هم نمی گرفتم، تکسچرها هم که کلا لود نمی شدن و کاراکترها تو هوا قدم می زدند، وقتی برنامه سیستم کش بوست نصب می کردم تکسچرها لود می شدن ولی فریم زیر 10 میومد!
بعد سه هفته پچ هایی اومد که بازی رو قابل تحمل کرد، البته بازم قابل تحمل نبود چون با سیستم های قوی هم افت فریم داشت! من و دوستم اونموقع 8800 داشتیم، سی پی یو دوآل کور و دو گیگ رم ولی از پس این بازی برنیومدیم! (بازیش رو سیستم های قوی اونموقع هم مشکل داشت!)
تمام پستام در این مورد با یوزر قبلیم تو تاپیک بازی هست، یه سرچ کنید پیدا می شن.
اینم اگه بخواد همینطور باشه بهتره که نیاد، با وجود اینکه بنده ترجیح می دم اینجور بازی ها رو روی PC بازی کنم کنسولم مستهلک نشه.

لا مصب فقط رو xp sp3 قابل بازی بود ! دوستان pc gamer حوصله داریدا ! در مورد چیری که مشخصه (gtav on pc ) بحث نمیکنن که !

دوست ندارم دوستان PC دار رو ناراحت کنم، ولی اگه بخوان مثل IV پورت کنن همون بهتر که نیاد چون به لعنت خدا هم نمی ارزه. من جزو اولین نفراتی بودم که نسخه PC ـه IV رو گرفتم تو ایران، بدجور تو ذوقم خورد جوری که دو ماه بعدش PC ـم رو کلا رد کردم یه سیستم معمولی گرفتم. دلیلش این بود که دو برابر سیستم مینیموم اعلام شده رو داشتم ولی 20 فریم هم نمی گرفتم، تکسچرها هم که کلا لود نمی شدن و کاراکترها تو هوا قدم می زدند، وقتی برنامه سیستم چک بوست نصب می کردم تکسچرها لود می شدن ولی فریم زیر 10 میومد!
بعد سه هفته پچ هایی اومد که بازی رو قابل تحمل کرد، البته بازم قابل تحمل نبود چون با سیستم های قوی هم افت فریم داشت! من و دوستم اونموقع 8800 داشتیم، سی پی یو دوآل کور و دو گیگ رم ولی از پس این بازی برنیومدیم!
تمام پستام در این مورد با یوزر قبلیم تو تاپیک بازی هست، یه سرچ کنید پیدا می شن.
اینم اگه بخواد همینطور باشه بهتره که نیاد، با وجود اینکه بنده ترجیح می دم اینجور بازی ها رو روی PC بازی کنم کنسولم مستهلک نشه.
یک پچ واسه IV اومد که تمام مشکلاتو حل کرد
کل افت فریم بر طرف میشد و گرافیک هم خیلی بهتر میشد.

برا ما PC Gamerـا که کنسول نداریم پرتش مضخرف هم باشه مهم نیست!

حالا که فهمیدم نسخه های قبلم اینقدر دیر عرضه شدن دیگه هیچ شکی ندارم که روی PC عرضه نشه:دی

eeee ....:d من اول خواستم پاسخ محمد رو بدم :d تقصیر این .... :d خودش میدونه کیو میگم

بازی درتاریخ 26 شهریور میاد دیگه :d

با مایی؟ کی؟:>
اههههههههههه 4 ماه دیگه!!!!!!!!!!
ای بابا بکشید بیرون بابا تا 4 ماه دیگه کی زندس کی مرده

من که واقعا یادمه اشکم دراومد سر این بازی. تاپیکش جنجال شده بود اونموقع طوری که تو پست اولش یه طومار برای نصب و رفع مشکلاتش نوشتن.
ضمنا پچ سومی که اومد و بازی رو قابل قبول کرد اگه اشتباه نکنم باعث مشکلاتی می شد مثل رفتن به کافی نت که خدا رو شکر من تا اونموقع بازی رو تموم کردم. افت فریمش یادمه با آخرین پچ هم کاملا درست نشده بود. ولی مثل اینکه باز پچ اومد همه مشکلات درست شد از جمله اینکه گرافیک هم بالا رفت.
خیلی دوست دارم روی PC بیاد ولی یه پورت درست و حسابی باشه! بدون هیچ مشکل و اپتیمایز، نه اینکه با سیستم های غول هم لنگ بزنه! وگرنه کدوم آدم عاقلیه که روی کنسول روزی 10 ساعت چنین بازی هایی رو بره...حال امثال مافیا و GTA روی PC هست.

با مایی؟ کی؟:>
اههههههههههه 4 ماه دیگه!!!!!!!!!!
ای بابا بکشید بیرون بابا تا 4 ماه دیگه کی زندس کی مرده

نه باء یکی هست دیگه بیخیال :d

ولی من بطور حتم احتمال میدم بازی برای PC در May یا February سال آینده عرضه بشه.

با توجه به اینکه نسخه ی Vice City برای PS2 در تاریخ 21 اکتبر عرضه شد و برای PC سال بعد در 15 ماه May عرضه شد، این بازی هم همینطوری باید بشه :d

چرا بی خود شلوغش می کنید فاز منفی می دید !
نه تنها شماره قبل بلکه شماره قبلیش هم دقیقا اول برای کنسول ها امده و با ی فاصله برای pcمنتشر شد !بلکه تمام نسخه هی قبلی هم تاالان برای pcمنتشر شده
تو امدن بازی برای pcهم هیچ شکی نیست در ضمن درسته که شماره قبلی که برای pcمنتشر شد در اوایل دارای مشکلاتی بود ولی تو کمتر از چند ماه خود رکستار بالای 5 تا پچ برای نسخه pcمنتشر کرد که نه تنها تمام مشکلات را حل کرد بلکه بسیار هم گرافیک بازی را بهتر و بالاتر برد به طوری که هر کسی که شماره قبلی را با تمام پچ ها اجرا کرده می دونه اجرا کردن بازی رو pc یک حال هوای کاملا متفاوت داره با توجه به اینکه بسیاری از مدهای هم فقط رو pcکار می کنند
در ضمن اجرا کردن این شاهکار و همچنین شماره قبلیش رو 1080 وامکانات زیادی که تو ابشن گرافیکی بازی وجود داره بی شک ی تجربه ناب و خاصره انگیز را می تونه برای شما به یاد داشته باشه
تو هیچ جا هم رکستار نگفته بازی باری pcمنتشر نمیشه چون خودش می دونه این بازی چقدر بین طرفداران pcهوادار داره
در مورد رد دد هم هیچ بعید نیست با عوض شدن نسل تو اواخر امسال یا شروع سال دیگه باز ی را برای pcمنتشر نکنه چون باز یانحصاری ی کنسول خاص نیست !

من یه توضیحی در مورد این خبر بدم؛ مخصوصا برای کسایی که بی خود جو الکی میدن و اصلا متن خبر رو هم زحمت ندادن به خودشون بخونن.

تو تیتر خبر سایت now gamer ، هیچ صحبتی در مورد اینکه "هم اکنون" ، "در حال حاضر"، "هم اینک" و خیلی از این واژه های زیبای فارسی؛ گفته نشده و فقط در داخل متن خبر و به نقل از اعلامیه و صحبت یکی از کادر راکستار، از واژه at this time یعنی، "در حال حاضر" به کار برده شده. که تو متن خبر ارسالی هم عنوان شده.

من یه توضیحی در مورد این خبر بدم؛ مخصوصا برای کسایی که بی خود جو الکی میدن و اصلا متن خبر رو هم زحمت ندادن به خودشون بخونن.

تو تیتر خبر سایت now gamer ، هیچ صحبتی در مورد اینکه "هم اکنون" ، "در حال حاضر"، "هم اینک" و خیلی از این واژه های زیبای فارسی؛ گفته نشده و فقط در داخل متن خبر و به نقل از اعلامیه و صحبت یکی از کادر راکستار، از واژه at this time یعنی، "در حال حاضر" به کار برده شده. که تو متن خبر ارسالی هم عنوان شده.

و مسئله اینجاست که اون منبعی که شما ازش ترجمه کردی عمداً اون واژه " at this time " رو ترجمه نکرده تا به خیال خودش بحث داغی ایجاد کنه !

بنده اگر می خواستم این خبر رو نقل کنم به همون لینک اصلی که به قول شما یکی از کادرهای راکستار نوشته بسنده می کردم و بر مبنای اون پست میدادم .

و مسئله اینجاست که اون منبعی که شما ازش ترجمه کردی عمداً اون واژه " at this time " رو ترجمه نکرده تا به خیال خودش بحث داغی ایجاد کنه !

بنده اگر می خواستم این خبر رو نقل کنم به همون لینک اصلی که به قول شما یکی از کادرهای راکستار نوشته بسنده می کردم و بر مبنای اون پست میدادم .

باید بهتون بگم که کلا تو حیطه وظایف و شخصیت بنده این نیست که بیام تو تاپیک بی خودی بحث کنم؛ خبر هرطوری بوده ترجمه شده و منبع هم معتبر.

حالا اگه این خبر به مذاق بعضی از دوستان و طرفداری خاص این بازی خوش نیومده، به ما مرتبط نیست.

لازم دونستم توضیحی که در مورد این خبر بود رو اعلام کنم؛ همین و بس.

موفق باشید

دوستان یک چیزی رو دقت کنن اینکه GTA هیچوقت رو PC معروف نبوده و همیشه رو کنسول PS2 مشهور بود.
اونی که رو pC معروف شده فقط تو ایران هست و بس.
در ضمن یک مسئله‌ی دیگه هم دقت کنین، اینکه تمام نسخه‌های قبلی اومدن روی PC دست، اما اونا مال نسل قبل بودن و تنها نسخه‌ای که مال این نسل بود GTA IV. پورت یک بازی توی این نسل خیلی پرخرج‌تر و وقت‌گیرتر از نسل قبله.
فروش افتضاح GTA IV روی PC هم در نظر بگیریم.
البته با تمام این تبصره‌ها بازم میگم رو PC میاد :دی

دوستان یک چیزی رو دقت کنن اینکه GTA هیچوقت رو PC معروف نبوده و همیشه رو کنسول PS2 مشهور بود.
اونی که رو pC معروف شده فقط تو ایران هست و بس.
در ضمن یک مسئله‌ی دیگه هم دقت کنین، اینکه تمام نسخه‌های قبلی اومدن روی PC دست، اما اونا مال نسل قبل بودن و تنها نسخه‌ای که مال این نسل بود GTA IV. پورت یک بازی توی این نسل خیلی پرخرج‌تر و وقت‌گیرتر از نسل قبله.
فروش افتضاح GTA IV روی PC هم در نظر بگیریم.
البته با تمام این تبصره‌ها بازم میگم رو PC میاد :دی
خوب مسئله اینجاست!
پورت مسخره ای که راکستار میکنه بنظرت چقدر خرج برمیداره واسش؟
مطمئن باش سود نسخه PC از خرج پورت روی PC بیشتر میشه!

راکستار با این کارا نمیاد خودشو بی اعتبار کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or