Rockstar Games از نصب اجباری و بزرگ GTA V دفاع می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
GTAV_7.jpg

این جمله برای بارها تکرار شده که Grand Theft Auto V که یکی از بهترین بازی های امسال و بزرگترین بازی خواهد بود که کمپانی Rockstar Games خلق کرده است.شهر Los Santos عظیم خلق شده است و شما کنترل سه کاراکتر را بر عهده دارید و کلی فعالیت مختلف انتظار شما را می کشد.Rockstar Games اعلام کرده است که GTA V روی دو دیسک خواهد آمد و برای هر دو کنسول یک نصب اجباری خواهد داشت.
این موضوع شکایات عده ای را به همراه داشته و در جواب این صحبت ها Rockstar Games یک تویئت بزرگ و محکم ارسال کرده است :
A bigger install means a bigger game. I don't know why some of you are complaining.
— Grand Theft Auto V (@RockstarGTAV) July 26, 2013

ترجمه : یک نصب بزرگتر، یعنی یک بازی بزرگتر.نمی دانم چرا عده ای انقدر شکایت می کنند

GTA V در 17 سپتامبر برای Xbox 360 و PlayStation 3 منتشر خواهد شد.
آیا شما با نصب GTA V بدین صورت مشکلی دارید؟

Gamingbolt

آخرین ویرایش:
نسخه کنسولی Skyrim مشکلش فشرده سازی نبود ! X360 هم مشکلی نداشت . چرا اتفاقاً خفن تر خیلی داریم وقتی Max Payne 3 توی 2 دیسک عرضه میشه نشون میده تو این کار قدر بقیه کاراشون خوب نیستن .
به خودشون زحمت ندادن بازی رو برای هر کنسول جدا بسازن و همینطوری پورت کردنش.

همین که RDR و GTA4 برای x360 تو یه دیسک عرضه کردن نشون میده توی این کار کاملا حرفه ای هستن.

میتونید از فلش هم استفاده کنید
yahoo_65.gif
biggrin1.gif

اره حالا اینم حرفی:d
پ.ن:1 سال پیش فلش 16 گیگ 40 تومن بود...مطمئنا الان قیمتش خیلی دوست داشتنی شده:bighug:
پ.ن 2 :البته این که حجم دو دیسک 16 تاست دلیل نمیشه که واسه نصبم همینطور باشه
yahoo_4.gif
ممنکه 13 تا رو هم به زور پر کنه
yahoo_4.gif

اومیدوارم این مسله رو اختیاری کنن, چون من که الان xbox ارکید دارم و پول ندارم برم فلشه 16 گیگ 80 تومنی بخرم,خب دیگه چاره ای نمی مونه جز اینکه این شاهکارو بازی نکنم....
فک کنم کسایی که مثه منن حاضر باشن هر 1 ساعت دیسک عوض کنن به جایه اینکه gta بازی نکنن
دوستان اکثرا مرفه بی درد ن نمی دونن چه مشکلی ماها داریم الکی فکت صادر میکنن
حالا این ایرادی که منو امثاله من داریم از بازی میگیریم ایراده بنی اسراییلیه آیا؟
اصلاچرا من باید بعلاوه ی پوله بازی 20$ اضافه بدم فلش بگیرم؟ بازی بزگ هست که هست قیمتش 60$ بزگ و کوچیک نداره که و وقتی هم که من پوله بازی رو میدم دیگه نباید نیازی به همچین چیزهایی باشه

Sent from my X10i using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:
دوستان چرا انقدر به خودتون فشار میارین؟ :-/
کسی نمیخواد 8 گیگ فضا برای بهترین بازیه نسل بزاره خوب نره بخره!!! کسی مجبورش نکرده که بره بخره.
شرکت به این بزرگی هم حداقل عقلش به اندازه ی شما دوستان قد میده که به این نتیجه رسیده حالا هی بیاین تز بدین!!!
حالا هی الکی گیر بدین که پیاماتون زیاد شه.

اومیدوارم این مسله رو اختیاری کنن, چون من که الان xbox ارکید دارم و پول ندارم برم فلشه 16 گیگ 80 تومنی بخرم,خب دیگه چاره ای نمی مونه جز اینکه این شاهکارو بازی نکنم....
فک کنم کسایی که مثه منن حاضر باشن هر 1 ساعت دیسک عوض کنن به جایه اینکه gta بازی نکنن
دوستان اکثرا مرفه بی درد ن نمی دونن چه مشکلی ماها داریم الکی فکت صادر میکنن
مرفهین بی درد؟ کنسول و بازی یعنی خرج 80 تومان هم الان پولی نیست الان 4 تا چیز /میوه/ بخری 50 تومن مشه بعد یعنی یک فلش شما نداری؟

به خودشون زحمت ندادن بازی رو برای هر کنسول جدا بسازن و همینطوری پورت کردنش.

همین که RDR و GTA4 برای x360 تو یه دیسک عرضه کردن نشون میده توی این کار کاملا حرفه ای هستن.
بازم ربطی به فشرده سازی بازی نداره حرفتون ! Skyrim یکی از فوق العاده ترین عناوین نسل از نظر فشردگی:دی بود ، بازی به اون عظمت تو 6 گیگابایت! منکر اینش نمیشه شد اصلاً.
به هر حال وقتی Max Payne 3 با اون حجم عرضه میشه ، آدم باید شک کنه به توانایی های R* تو این زمینه . معلوم نبود اگه GTA4 یا RDR رو بهتر فشرده سازی می کردن چقدر از حجمش کمتر می شد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or