Rockstar Games از نصب اجباری و بزرگ GTA V دفاع می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
GTAV_7.jpg

این جمله برای بارها تکرار شده که Grand Theft Auto V که یکی از بهترین بازی های امسال و بزرگترین بازی خواهد بود که کمپانی Rockstar Games خلق کرده است.شهر Los Santos عظیم خلق شده است و شما کنترل سه کاراکتر را بر عهده دارید و کلی فعالیت مختلف انتظار شما را می کشد.Rockstar Games اعلام کرده است که GTA V روی دو دیسک خواهد آمد و برای هر دو کنسول یک نصب اجباری خواهد داشت.
این موضوع شکایات عده ای را به همراه داشته و در جواب این صحبت ها Rockstar Games یک تویئت بزرگ و محکم ارسال کرده است :
A bigger install means a bigger game. I don't know why some of you are complaining.
— Grand Theft Auto V (@RockstarGTAV) July 26, 2013

ترجمه : یک نصب بزرگتر، یعنی یک بازی بزرگتر.نمی دانم چرا عده ای انقدر شکایت می کنند

GTA V در 17 سپتامبر برای Xbox 360 و PlayStation 3 منتشر خواهد شد.
آیا شما با نصب GTA V بدین صورت مشکلی دارید؟

Gamingbolt

آخرین ویرایش:
یه دقدقه شده برای منی که بازیامو دانلود میکنم میریزم رو هارد بازی میکنم
این نصبش در این حالت معضلی هست مسئولین باید رسیدگی کنن:d
اون فایل هایی که نصبشون اجباری هست شبیه dlc هستن،پس اون فایل ها رو هم دوستان پایرت میزارن رو نت،بعد میتونی اونا رو دانلود کنی و مثل بقیه dlc ها بریزی رو هارد :d

بعضیها واقعا........ این 6 صفحه خوندم دیگه نمیدونم چی بگم فقط اینو بگم خودم کنسول ارکیدمو که بعد از 3 سال کار کشیدن از لنزش (فقط 1 سال اخر روی هارد اکسترنال نصب می کردم)

فقط به خاطر این بازی لنزشو 50 تومن دادم (تو این اخر نسلی)تعمیر کردم جالبه کردم که هنوز لیزرش سالم بود و مثل یک درایو نو داره کار میکنه کلا راکستار ادمو به خیلی کارا مجبورمیکنه (با جادوی هنر بازی

سازیش) این 360 رو هم چون تا یه سال بعد نسخه درست درمونی ازgta iv نیومد رو pc مجبور شدم xbox بخرم و در کل pc باز بودم این بازی ارزشش خیلی بالاتر از یه فلش 16 گیگه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or