Rockstar Games از نصب اجباری و بزرگ GTA V دفاع می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
GTAV_7.jpg

این جمله برای بارها تکرار شده که Grand Theft Auto V که یکی از بهترین بازی های امسال و بزرگترین بازی خواهد بود که کمپانی Rockstar Games خلق کرده است.شهر Los Santos عظیم خلق شده است و شما کنترل سه کاراکتر را بر عهده دارید و کلی فعالیت مختلف انتظار شما را می کشد.Rockstar Games اعلام کرده است که GTA V روی دو دیسک خواهد آمد و برای هر دو کنسول یک نصب اجباری خواهد داشت.
این موضوع شکایات عده ای را به همراه داشته و در جواب این صحبت ها Rockstar Games یک تویئت بزرگ و محکم ارسال کرده است :
A bigger install means a bigger game. I don't know why some of you are complaining.
— Grand Theft Auto V (@RockstarGTAV) July 26, 2013

ترجمه : یک نصب بزرگتر، یعنی یک بازی بزرگتر.نمی دانم چرا عده ای انقدر شکایت می کنند

GTA V در 17 سپتامبر برای Xbox 360 و PlayStation 3 منتشر خواهد شد.
آیا شما با نصب GTA V بدین صورت مشکلی دارید؟

Gamingbolt

آخرین ویرایش:
برادر عزیز چرا نمی فهمید کسی بخاطر 8 گیگ نصب اجباری نمیخواد یک بازی پاک کنه باید کیو ببینه؟
یعنی شما مثلا 160 گیگ حجمه حافظه ـتونه هم پر هست از بازی ؟:-/
همه رو هم روزی 6 بار بازی میکنی ولی حاضر نیستی 8 گیگ رو نصب کنی ؟:-/
ما به اینا میگیم ایراد بنی اسرائیلی و چیزی جز سوژه شدن خودت نداره ... اگر شما فله ای بازی رو کپی پست میکنی تو هاردت نباید مشکلی داشته باشی

یعنی شما مثلا 160 گیگ حجمه حافظه ـتونه هم پر هست از بازی ؟:-/
همه رو هم روزی 6 بار بازی میکنی ولی حاضر نیستی 8 گیگ رو نصب کنی ؟:-/
ما به اینا میگیم ایراد بنی اسرائیلی و چیزی جز سوژه شدن خودت نداره ... اگر شما فله ای بازی رو کپی پست میکنی تو هاردت نباید مشکلی داشته باشی

شما خودت به ما ایراد بنی اسرائیلی گرفتی.

پ.ن: دوستان من خودم مشکلی ندارم با نصب شدن روی هارد. همه ی بازی هامو من رو هارد میریزم ولی میگم باید به دیگری ها هم فکری بکنیم. البته اون تعداد همونطور که همه میدونید پایرت خورن.

برادر عزیز چرا نمی فهمید کسی بخاطر 8 گیگ نصب اجباری نمیخواد یک بازی پاک کنه باید کیو ببینه؟
یعنی من موندم چی بگم شما بازی کپی که میکنید پول بازی هم نمیدید حالا یک فلش 8 گیگ میخواد فلانههه واقعا جا تعجب داره همه چی مفته بعد؟ انگار فقط منتظرید رییس rockstar بیاد gta با یک ps3 یا xbox با یک فلش به شما بده

یعنی من موندم چی بگم شما بازی کپی که میکنید پول بازی هم نمیدید حالا یک فلش 8 گیگ میخواد فلانههه واقعا جا تعجب داره همه چی مفته بعد؟ انگار فقط منتظرید رییس rockstar بیاد gta با یک ps3 یا xbox با یک فلش به شما بده

دادو موقعی که شما هنوز بدنیا نیومده بودی ما بازی اوریج میخریدیم . برو حسابه خودتو بکن.

نسخه کنسولی skyrim = fail مخصوصا نسخه ps3 .
حتما بهتر از این نمی شد وگرنه تو این کار خفن تر از *R نداریم.
نسخه کنسولی Skyrim مشکلش فشرده سازی نبود ! X360 هم مشکلی نداشت . چرا اتفاقاً خفن تر خیلی داریم وقتی Max Payne 3 توی 2 دیسک عرضه میشه نشون میده تو این کار قدر بقیه کاراشون خوب نیستن .

نسخه کنسولی Skyrim مشکلش فشرده سازی نبود ! X360 هم مشکلی نداشت . چرا اتفاقاً خفن تر خیلی داریم وقتی Max Payne 3 توی 2 دیسک عرضه میشه نشون میده تو این کار قدر بقیه کاراشون خوب نیستن .
وقتی گفتن V فقط تو دیسک میاد همه تعجب کردن !!
به نظرم مشکلی نداشته !
همون طور که L.A رو هم خیلی فشرده کردن و از شیش دیسک رسوندن به سه دیسک !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or