Rockstar تاریخ انتشار Max Payne 3 را مشخص کرد!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
Rockstar تاریخ انتشار Max Payne 3 را مشخص کرد! (به روز شد )

mp3-4.jpg

درود

Rockstar رسما تایید کرد که عنوان Max Payne 3 در مارچ 2012 برای مناطق اروپایی و امریکایی انتشار پیدا خواهد کرد.
آقایSam Houser رئیس RockStar میگوید : ما فرصتی داریم که یکی از کارتر ها یمان را به صورت نمادین و خلاقانه تکمیل کنیم. ما مشتاقیم که یک چهره ی مدرن از Max Payne به نمایش بگذاریم و آن را به طرفداران بازی ارائه بدهیم و انها را در یک داستان تاریکتر و همچنین پیچیده تر ،از مکس قرار بدهیم.
داستان بازی زمانی رخ میدهد که مکس میخواد یک بار برای همیشه نام خود را پاک کند و در یک مبارزه ی شیطانی که او را همیشه عذاب میداده ، رهایی پیدا کند. زمانی که او در یک گارد محافظتی و سری از یک صنعتگری ثروتمند محافظت میکند و باندهای خلافکاری جان او و خانوادش را در Sao Paolo تهدید میکند.

همچنین دو تصویر و یک Artwork از بازی منتشر شده که در زیر میبینید.

عنوان زیبای Max Payne 3 در March 2012 برای PC,XBOX,PS3 منتشر خواهد شد.

منبع

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :

طبق گفته ی
eurogamer شرکت Rockstar تایید کرده که بازی دارای Multiplayer خواهد بود.
Rockstar در این باره میگوید مولتی این بازی یک تجربه ی فوقلاده را به شما میدهد که در آن میتوانید Map های بازی را تغییر دهید و همچنین پیرفت مادها برای همگان آزاد است.
همچنین گفته شده که بخش های سنتی مولتی را نیز دارا است و دارای یک سیستم leveling عمیق و پیشرفته خواهد بود .

آخرین ویرایش:
متآسفانه اون چهره افسرده و تاریکش رو گرفتن و شده یه قاتله بی کله ...
کله ماهی خور :|
ولی باز max payn , max payne ...
نمیشه ازش گذشت.. ولی کاش دسته remedy بودا :d

چه عجب قراره عرضه بشه :d
تازگی ها راکستار چقدر دوست داره شخصیتاش داغون نشون بده :d مکس پین به اون خوش تیپی آخرش چه بلایی سرش آورد از نیکو و جان هم بدترش کرده طفلکا :d
ولی کلا کاری به قیافه ندارم بازی خوب باشه و اینکه قشنگ درست کرده باشند بسه برام هرچند امیدم نسبت بهش کمه ولی خب امیدوارم بازی خوب بشه

پویا خان مطمئن باش راک استار خوب بلده چی بسازه شما خودتو ناراحت نکن من تضمین میکنم یکی از بهترین ها میشه تازشم Pc بازها برن حال کن مثل خودم چون توی این 3 ماه اخر بازیهای زیادی میاد مثل L.A noire
میدونی اخه صابر جان دست خودم نیست از تجربه ی تلخی که نسبت به کانویکشن دارم حس میکنم این هم مثل همون شه چون این دو تا سری را من باهاش زندگی کردم امیدوارم راک استار کارشا خوب انجام بده

راک استار که اکثر کاراش open world بود ، یعنی مکس پین رو هم open world کردن؟!
چه شود :))
ولی جدا من هم همین سوال رو دارم چرا از رمدی گرفتن دادن راک * ؟!
( فکر کنم به همون دلیل که DMC رو دادن نینجا تئوری!! :d

جدیدا همه بازی های مولتی دارن و تقریبا به یه جور استاندارد تبدیل شده ، باید منتظر بمونیم و ببینیم توی MP3 چطوری مولتی رو پیدا میکنند

راک استار که اکثر کاراش open world بود ، یعنی مکس پین رو هم open world کردن؟!
چه شود :))
ولی جدا من هم همین سوال رو دارم چرا از رمدی گرفتن دادن راک * ؟!
( فکر کنم به همون دلیل که DMC رو دادن نینجا تئوری!! :d

جریان Max Payne رو نمیدونم ولی DMC هنوز هم متعلق به Capcom ـه و فقط این نسخه جدیده رو داره NT میسازه ( اونم تحت نظارت Capcom )

یه سوال البته به موضع ربط نداره و ببخشین ولی چه طور بازی از دست استدیو رمدی رفت به راک استار؟
سال 2002 Remedy تمامی حق و حقوق IP مکس پین رو به قیمت 10 میلیون دلار به T2 Interactive (کمپانی مادر Rockstar Games و 2K) فروخت ...

• Like
Reactions: TOP Game
دوتان همین الان یه خبر خوندم که گفته بود مکس پین 3 حدود 105 میلیون برای ساختش خرج ورداشته یعنی رکورد GTA IV هم زده :-o به نظر من این بازی یکی از بهترینهای سال خواهد شد.

دوتان همین الان یه خبر خوندم که گفته بود مکس پین 3 حدود 105 میلیون برای ساختش خرج ورداشته یعنی رکورد GTA IV هم زده :-o به نظر من این بازی یکی از بهترینهای سال خواهد شد.

اعلا ، اعلا

من هم همین نظر رو دارم !

ولی ای کاس مونا ساکسس زنده میموند ! بانوی خیلی خوبی بود :(

اعلا ، اعلا

من هم همین نظر رو دارم !

ولی ای کاس مونا ساکسس زنده میموند ! بانوی خیلی خوبی بود :(
Mona روی آخرین درجه سختی(فکر کنم Hard Boiled) نمیمرد، MP3 هم در بخش هایی به وقایع نسخه های قبل Flashback میکنه، احتمالش زیاده که Mona تو این نسخه حضور داشته باشه ...

Mona روی آخرین درجه سختی(فکر کنم Hard Boiled) نمیمرد، MP3 هم در بخش هایی به وقایع نسخه های قبل Flashback میکنه، احتمالش زیاده که Mona تو این نسخه حضور داشته باشه ...
خودِ سازنده ها گفتن اون Bonus Ending بود.
البته جای نگرانی نیست چون تمام حس نئونوآر بازی منتقل شده به آلن ویک. راکستار هر غلطی میخواد میتونه با جو و داستان بازی بکنه. البته راکستار تا حالا بازی ای با داستان و گیم پلی بد نساخته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or