Rockstar تاریخ انتشار Max Payne 3 را مشخص کرد!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
Rockstar تاریخ انتشار Max Payne 3 را مشخص کرد! (به روز شد )

mp3-4.jpg

درود

Rockstar رسما تایید کرد که عنوان Max Payne 3 در مارچ 2012 برای مناطق اروپایی و امریکایی انتشار پیدا خواهد کرد.
آقایSam Houser رئیس RockStar میگوید : ما فرصتی داریم که یکی از کارتر ها یمان را به صورت نمادین و خلاقانه تکمیل کنیم. ما مشتاقیم که یک چهره ی مدرن از Max Payne به نمایش بگذاریم و آن را به طرفداران بازی ارائه بدهیم و انها را در یک داستان تاریکتر و همچنین پیچیده تر ،از مکس قرار بدهیم.
داستان بازی زمانی رخ میدهد که مکس میخواد یک بار برای همیشه نام خود را پاک کند و در یک مبارزه ی شیطانی که او را همیشه عذاب میداده ، رهایی پیدا کند. زمانی که او در یک گارد محافظتی و سری از یک صنعتگری ثروتمند محافظت میکند و باندهای خلافکاری جان او و خانوادش را در Sao Paolo تهدید میکند.

همچنین دو تصویر و یک Artwork از بازی منتشر شده که در زیر میبینید.

عنوان زیبای Max Payne 3 در March 2012 برای PC,XBOX,PS3 منتشر خواهد شد.

منبع

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :

طبق گفته ی
eurogamer شرکت Rockstar تایید کرده که بازی دارای Multiplayer خواهد بود.
Rockstar در این باره میگوید مولتی این بازی یک تجربه ی فوقلاده را به شما میدهد که در آن میتوانید Map های بازی را تغییر دهید و همچنین پیرفت مادها برای همگان آزاد است.
همچنین گفته شده که بخش های سنتی مولتی را نیز دارا است و دارای یک سیستم leveling عمیق و پیشرفته خواهد بود .

آخرین ویرایش:
از *R بعیده ! بازی یه 5-6 ماه حالا کمتر بیشتر میاد یعنی تازه از الان می خوان بحث و تبلیغ از مکس پین رو شروع کنن ! :|

امیدی هست تو TGS ازش نمایشی ببنیم ؟ :d

قراره در هلند رونمایی بشه ولی در توکیو خیر
1 و 2 اکتبر مکس پین 3 نمایش برای عموم داره حالا ممکنه تریلر باشه ممکنه گیم پلی باشه و ممکنه هم تریلر +گیم پلی باشه تا یکم و دوم اکتبر صبر کن (یعنی 9 و 10 مهر ماه )

• Like
Reactions: .:Pouria:.
نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم مکس پین با کشور برزیل جور در نمیاد اخه این همه جای خوب برزیل این وسط چی میگه؟
پس بهتره اصلا فکر نکنم:d

به این ترتیب دیگه خبری از GTA V تا زمستون سال دیگه نیست. . . :d
شاید این بازی برای طرفدارهای قدیمی مکس پین تلخ باشه ولی مطمئنم بازیه خوبی از آب درمیاد.
زنده باد راک استار. . .

آخرین ویرایش:
الحم داله....
کلا یه عده هستن فقط حس اعتراض دارن که خودشونو بزرگ کنن و تعداد پست ببرن بالا.
راکستار انقدر فهمیده هست که جو گیر چنین موجی نشه و تا وقتی از همه جای بازی مطمئن نبود، بازی رو بیرون نده.

تو اول یه نگاه به پستهای خودت بکن ببین بعد نظر بده که کی احتیاج به بالا بردن پست داره .

الحم داله....
کلا یه عده هستن فقط حس اعتراض دارن که خودشونو بزرگ کنن و تعداد پست ببرن بالا.
راکستار انقدر فهمیده هست که جو گیر چنین موجی نشه و تا وقتی از همه جای بازی مطمئن نبود، بازی رو بیرون نده.

............

• Like
Reactions: Saber
نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم مکس پین با کشور برزیل جور در نمیاد اخه این همه جای خوب برزیل این وسط چی میگه؟
پس بهتره اصلا فکر نکنم:d

پویا خان مطمئن باش راک استار خوب بلده چی بسازه شما خودتو ناراحت نکن من تضمین میکنم یکی از بهترین ها میشه

تازشم Pc بازها برن حال کن مثل خودم چون توی این 3 ماه اخر بازیهای زیادی میاد مثل L.A noire

اتفاقا من هر چی میگذره به بازی بیشتر امیدوار میشم. یادمه اولین بار که R گفت میخواد نسخه ی 3 رو بسازه کلی ناراحت شدم و گفتم ادامه ی این IP = مرگ این بازی بزرگ
اما با کرکتر جدیدش اتفاقا خیلی حال کردم. فقط یکم نگران داستانشم امیدوارم یکم پیچیده تر از این چیزی که میگن باشه که احتمال 90 درصد مطمئنم داستانشم خوب از آب در میاد. شات هاشم خوبه من خوشم اومد. باید وایسیم تا 2 اکتبر ببینیم دست پخت راک استار چیه که میخواد بده به خورد ملت.

این ارت ورکه چه قدر خزه شبیه این فیلمای کذایی بروس ویلیس هست.

آررررررررره گفتم این شبیه یکی شده ها همین بروس ویلیس !!! چه خفن ! فکر کنم داستانش هم مثه سری مسخره ی DIE HARD شده باشه :|

دوستان مونا که تو شماره ی 2 مکس پین کشته شد ! مگه میشه دوباره بیاد تو بازی؟! /:)

خدا رو شکر یه تاریخ مشخص شد !! گفتم میره نسل بعد البته ممکنم هست بره :دی
راستیتش نمیدونم امید داشته باشم یا نداشته باشم !!:دی
من که شخصا خوره ی مکس پینم !! امیدوارم اینم خوب از آب درآد !!
اگه باز تاخیر بخوره اعتمادمو نسبت به راک استار از دست می دم !!:|
این عکسه یه حسی بهم داد !!:دی

راک استار با RD ثابت کرده که هم تو بخش Single Player و هم multiplayer میتونه کارش درست انجام بده
هر چند واقعا شوکه کننده است که همچین بازی Multi داشته باشه ولی با این همه بازی هایی مثل Mgs و Uncharted هم Multi داشتن
با هم میگم زنده باد راکستار :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or