Rockstar تاریخ انتشار Max Payne 3 را مشخص کرد!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
Rockstar تاریخ انتشار Max Payne 3 را مشخص کرد! (به روز شد )

mp3-4.jpg

درود

Rockstar رسما تایید کرد که عنوان Max Payne 3 در مارچ 2012 برای مناطق اروپایی و امریکایی انتشار پیدا خواهد کرد.
آقایSam Houser رئیس RockStar میگوید : ما فرصتی داریم که یکی از کارتر ها یمان را به صورت نمادین و خلاقانه تکمیل کنیم. ما مشتاقیم که یک چهره ی مدرن از Max Payne به نمایش بگذاریم و آن را به طرفداران بازی ارائه بدهیم و انها را در یک داستان تاریکتر و همچنین پیچیده تر ،از مکس قرار بدهیم.
داستان بازی زمانی رخ میدهد که مکس میخواد یک بار برای همیشه نام خود را پاک کند و در یک مبارزه ی شیطانی که او را همیشه عذاب میداده ، رهایی پیدا کند. زمانی که او در یک گارد محافظتی و سری از یک صنعتگری ثروتمند محافظت میکند و باندهای خلافکاری جان او و خانوادش را در Sao Paolo تهدید میکند.

همچنین دو تصویر و یک Artwork از بازی منتشر شده که در زیر میبینید.

عنوان زیبای Max Payne 3 در March 2012 برای PC,XBOX,PS3 منتشر خواهد شد.

منبع

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :

طبق گفته ی
eurogamer شرکت Rockstar تایید کرده که بازی دارای Multiplayer خواهد بود.
Rockstar در این باره میگوید مولتی این بازی یک تجربه ی فوقلاده را به شما میدهد که در آن میتوانید Map های بازی را تغییر دهید و همچنین پیرفت مادها برای همگان آزاد است.
همچنین گفته شده که بخش های سنتی مولتی را نیز دارا است و دارای یک سیستم leveling عمیق و پیشرفته خواهد بود .

آخرین ویرایش:
دوتان همین الان یه خبر خوندم که گفته بود مکس پین 3 حدود 105 میلیون برای ساختش خرج ورداشته یعنی رکورد GTA IV هم زده :-o به نظر من این بازی یکی از بهترینهای سال خواهد شد.

WOW پس باید امیدوار باشیم!

---------- نوشته در 08:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 PM ارسال شده بود ----------

جریان Max Payne رو نمیدونم ولی DMC هنوز هم متعلق به Capcom ـه و فقط این نسخه جدیده رو داره NT میسازه ( اونم تحت نظارت Capcom )
آها ! ولی نینجا داره روش کار می کنه دیگه ، به احتمال زیاد هم این آخرین نسخه ی DMC خواهد بود .

دوستان تا اون جایی که من یادم میاد در ابتدا این بازی از اول متعلق به راکستار نبود، بود؟
(یکم زمان گذشته خاک گرفته. یادم نمیاد.)

نه IP در ابتدا برای remedy بود... من که بیشتر با نسخه اول حال کردم نسخه دوم به اندازه اون برام جذاب نیود

ip از ابتدا در اختیار R* بود ...دو شمارع اول رو رمدی ساخت .

جدا" نمیدونستم،جمله قبل رو پس میگیرم

نه، مالکیت IP مکس پین و تمامی حق و حقوق این بازی متعلق به Remedy بود و Rockstar Games فقط نقش ناشر رو داشت. اما همونطور که در صفحه ی قبل گفتم در سال 2002 (قبل از ساخت شماره ی دوم بازی)، TakeTwo Interactive این IP رو از Remedy خریداری کرد. این چیزی هست که در سایت رسمی Remedy نوشته شده :

آقا تکلیف مارو روشن کنید...

آخرین ویرایش:
این عکسا فقط حس نا امیدی من رو نسبت به بازی بیشتر میکنه یعنی تو هر عکس فاصله مکس نسبت به نسخه های یک و دو بیشتر و اصالت بازی کم تر و کم تر میشه کاملا مشخصه که دیگه با مکس طرف نیستیم بلکه با یک بازی طرف هستیم که بیشترین شباهت رو به بازیای راکستار داره جو بازی ،رنگ بندیا ، طراحی چهره ی مکس و... همه نا امید کننده و بی شباهت به مکس پینیه که ما میشناختیم با اینکه عاشق راکستارم ولی تو این مورد فقط یه چیز میشه گفت لعنت به راکستار که داره یکی از بهترین بازیای تاریخ رو خراب میکنه مکس پین GTA نیست

ip از ابتدا در اختیار R* بود ...دو شمارع اول رو رمدی ساخت .
نه، مالکیت IP مکس پین و تمامی حق و حقوق این بازی متعلق به Remedy بود و Rockstar Games فقط نقش ناشر رو داشت. اما همونطور که در صفحه ی قبل گفتم در سال 2002 (قبل از ساخت شماره ی دوم بازی)، TakeTwo Interactive این IP رو از Remedy خریداری کرد. این چیزی هست که در سایت رسمی Remedy نوشته شده :
In May 2002 all rights to the Max Payne franchise were bought from Remedy and 3D Realms by Take Two Interactive. A sequel to the game, with Remedy continuing as the developer, was announced at the same time.
در May 2002 تمامی حقوق سری Max Payne از سوی Take Two Interactive از Remedy و 3D Realms خریداری شد. در همان زمان ساخت ادامه ای از بازی با باقی ماندن Remedy در سمت سازنده، اعلام شد.

آخرین ویرایش:
بچه ها من فکر میکنم مکس پین کچل توی همه بازی نیست، من توی اکثر عکسهایی که دیدم کاراکتر نسخه دوم مکسل پین در حال نبرد و تیر اندازی بود(البته دوستان خودشون همه عکسا رو دیدن ها :دی).من فکر میکنم بیشتر همون کاراکتر رو بازی میکنیم و این مکس پین کچل به نوعی راوی داستان خودشه و بس

بچه ها من فکر میکنم مکس پین کچل توی همه بازی نیست، من توی اکثر عکسهایی که دیدم کاراکتر نسخه دوم مکسل پین در حال نبرد و تیر اندازی بود(البته دوستان خودشون همه عکسا رو دیدن ها :دی).من فکر میکنم بیشتر همون کاراکتر رو بازی میکنیم و این مکس پین کچل به نوعی راوی داستان خودشه و بس
خب بالاخره مکس پین اصلی همینه دیگه اینم کوچکترین شباهتی به مکس نداره البته من R* اعتماد کامل دارم چون تا حالا یه بازی بی کیفیت ازش ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or