Robert Hill: روابط مایکروسافت و سونی مانع از ایجاد Cross Platform می شود

RattleSnake

کاربر سایت
yffsg8k98leaq9wheds.jpg

تهیه کننده ارشد استدیو Trion Worlds آقای Robert Hill کسی هست که در حال بر روی یک عنوان co-op MMO shooter برای PS3 و PC است, او احساس می‌کند رقابت غیردوستانه بین Microsoft و Sony باعث شده تا توسعه دهندگان نتوانند مولتی پلیر cross-platform برای این 2 کنسول HD بسازند.

او گفت:" بازی cross-platform وجود نخواهد داشت."ما این کار را می‌توانیم هم اکنون انجام دهیم. شما PS3 باز‌ها و PC گیمران را می توانید ببینید که به لطف سیستم cross-platform در حال بازی بر روی یک سیستم هستند. در حالی که بازی بر روی یک سرور. ما روزانه باهم برروی Xbox 360,PS3 و PC بازی انجام می‌دهیم, متاسفانه از زمان عرضه کنسول‌ها Microsoft و Sony رابطه دوستانه‌ای با همدیگر نداشته اند طوری که بتوانیم بازی‌ای cross-platform انجام دهیم.

Robert Hill افزود:" دیدن بازی‌های cross-platform بر روی PS3 و PC واقعا خوب است, در اصل دیدن آن در دو کنسول خیلی بهتر از این است. در گذشته Microsoft و Nintendo روابط بسیار خوبی باهم داشته‌اند. بنابراین حتی ممکن است ما شاهد بازی‌های cross platform بر روی Xbox بعدی و Wii U باشیم. اما این کار زمان می‌خواهد.

آخرین ویرایش:
اینجوری نشه خیلی بهتره چون تو مولتی تقریبا باید شرایط همه پلیر ها یکی باشه،اگه PC بازها بیان با اونایی که کنسول دارن BF بزنن نابودشون می کنن چون دقت موس و کیبورد خیلی بالاتر هست

بین کنسول ها و pc این کار کاملا غیر منطقی هست من خودم شخصا پارسال mw3 که بازی میکردم تو ps3 تو یه مپ اونم هاردکور خودمو کشتم یه بار به 50 تا کیل رسیدم ولی الان رو pc که بازی میکنم زیره 50 تا اصلا واسم افت داره یعنی اون بازی خیلی بد بازی کردم:d

اخه پورتال فرق داره ...تو اون فقط حالت همکاری هست ...
ولی بتل اگه مثلا شما تو ps3 باشی بری با pc باز بازی کنی معمولا له میشی چون با موس و کیبورد خیلی عکس العمل بهتری میشه داشت تو BF3 ...

آقا یه سوال فنی، مثلا بازی BF3 که شما مثال زدی، امکانش هست که روی PS3 هم با موس و کیبورد بازی بشه یا نه؟
چون خودم امتحان نکردم دارم میپرسم. ولی روی PS3 که براحتی میشه ماس و کیبورد رو وصل کرد :-/

آقا یه سوال فنی، مثلا بازی BF3 که شما مثال زدی، امکانش هست که روی PS3 هم با موس و کیبورد بازی بشه یا نه؟
چون خودم امتحان نکردم دارم میپرسم. ولی روی PS3 که براحتی میشه ماس و کیبورد رو وصل کرد :-/
همينجوري نميشه:d
يه وسيله اي هست به نام Eagle eye كه با اون براي بازي ها ميتونيد از موس و كيبورد استفاده كنيد ولي تنظيم كردنش بسيار سخته. اگر درست تنظيمش كنيد خيلي عالي ميشه و هر بازي هم با تنظيمات مشخصي اجرا ميشه
LD0001043546_1.jpg

اره مثلا دارندگان پی سی میرن تو بازی مثل COD میبینن کنسول بازا دارن دور خودشون میچرخن ! D: تا اونا بخوان بزنن یه تیر خورده تو هدشون :))=))
آره دیگه با انواع و اقسام وال هک و چیت تا کنسولی ها بیان تکانی بخورند هدشات شدند:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or