PlayStation Rise of the Ronin

1.jpg
بازی جدید تیم نینجا به صورت انحصاری برای PS5 State of Play معرفی شد.
--------------------------------------------
سازنده: Team Ninja
ناشر: PlayStation Studios
تاریخ عرضه: 22 مارس 2024 (دوم فروردین 1403)
پلتفرم: PS5
--------------------​
اطلاعات
  • حوادث بازی در ژاپن و در دوران ادو (1867-1603) اتفاق میافتد.​
  • شما در نقش یک رونین بازی میکنید، جنگجویی که به هیچ کس وفاداری ندارد و خود تصمیم میگیرد.​
  • سلاحهای سرد و گرم، از کاتانا تا Revolver و Musket در دسترس پلیر میباشد.​
  • سبک بازی Open Word Action-RPG عنوان شده.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:

خیلی خووب بود این تریلر. این سیستم که میتونی یکی رو با خودت ببری و البته اجباری هم نیست، خیلی جالبه. جالب‌تر اینکه سوئیچ هم میشه کرد بینشون! با هر کی هم رابطت رو خوب کنی توی اسکیل و ابیلیتی‌ها تاثیر میذاره. تنوع سلاح‌ها خیلی خووبه. یه تیکه اینونتوری رو نشون میده اون بالاش میشد بخش قابل توجهی از سلاح‌های بازی رو دید. ترکیب گرپل هوک و سلاح گرم با کاتانا توی کامبت خیلی خفن و جذابه. توی همین تریلر هم چندتا کمبوی جالب دیدیم. به نظر میاد برای سیستم مبارزاتش سنگ تموم گذاشتن و علاوه بر اینکه ترکیبی از بازیای قبلیشونه، مکانیزمای جدید هم اضافه کردن. پرواز کردنش هم خیلی خوبه خصوصا که برای مخفیانه کشتن انمی‌ها کاربرد داره.
در کل خیلی خوب بود و خوشمان آمد. فقط مونده در مورد سیستم لوت و ارزش تکرار و این چیزا توضیح بدن.

آقای یاسودا چقد شبیه سالار عقیلی بود
منتظرم بودم یهو بگه:
ژاپن، فدای اشک و خنده تو ...
ولی گرافیک بازی به نظرم یک سر و گردن بهتر از wo long بود
گیم پلی هم که ثابت شدن
من که امید زیادی به این بازی دارم به شخصه

آخرین ویرایش:
دوستان سبک بازی چی هستش میشه لطفا راهنمایی کنین چون این سازنده بازی بیشتر سولز لایک ساخته این بازیم سولز لایکه یا درجه سختی میشه تعیین کرد؟

دوستان سبک بازی چی هستش میشه لطفا راهنمایی کنین چون این سازنده بازی بیشتر سولز لایک ساخته این بازیم سولز لایکه یا درجه سختی میشه تعیین کرد؟

طبق گفته خودشون میشه درجه سختی رو تعیین کرد...
البته من دوست داشتم اینجوری نباشه چون سختی باعث میشه آدم بازی رو بهتر یاد بگیره و لذت ببره

سبک بازی تقریبا مثل nioh و wo long هست، البته با انتخاب درجه سختی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Jaw and reza8
امید داشتم که حداقل coop ش درست درمون باشه که انگار فقط واسه مراحل ه و نه اوپن ورلد. چرا کوآپ ها رو اینجوری میسازن؟ اون از سولز لایک ها و فرام سافتور که coop ش با دوستت عذابه (ولی با غریبه اوکیه که یه باس بزنی و خدافظ). اینم از این.

با تمام احترام به تیم نینجا و همه ی ساخته های با ارزشش،. که خیلی هم فن این استدیو هستم و همه ی بازیهاش رو عاشقم حتی ضعیف ترین بازیش wo long رو هم خیلی دوست دارم.
ولی این رایز او رونین خیلی خورد تو ذوقم با این گرافیکش. من منتظر یه چیزی در حد گاست او سوشیما بودم، ولی واقعا میبینم که از نظر گرافیکی در حد همون wo long هست. گیمپلی هم فکر میکنم ضعیف تر از nioh هست،
Nioh یه گیمپلی جادویی و شاهکار داشت برامن، این حتی اگه در حد اون باشه، این جهان باز بودن بازی و مطمعنا یه سری کارهای جانبی اضافه و تکراری و نخود سیاه، خواهد داشت که باعث میشه تو جمع بندی در حد nioh سرگرم کننده نباشه،
البته تا بازی نیاد نمیشه نظر داد، ولی فکر میکنم متای بازی همون نهایت 80 بشه،
البته امیدوارم هممون اشتباه کرده باشیم و با یه بازی شاهکار طرف باشیم، کلا سطح انتظارتون رو بیارید پایین تا تو ذوقتون نخوره
با همه ی این اوصاف، تیم نینجا و پلاتینیوم گیم برا من بهترین گیمپلی ها رو داره بازیاشون

آقا من حرفم رو پس میگیرم
تو اخرین تریلر که مبارزات رو نشون میدن و درموردش حرف میزدن، خیلی بازی به دلم نشست، حتی احساس میکنم گرافیکش هم بهتر بود،
البته به مبارزات که ایمان داشتم خوب خواهد بود، ولی گرافیکش رو دوست نداشتم، ولی تو این تریلر از گرافیکم یخوده خوشم اومد

به عنوان پلیر / گیمر قدیمی نظر میدم امیدوارم به کسی بر نخوره . برای من به شخصه اول از همه گیم پلی و سیستم مبازرات مهمه نه گرافیک . چه بسیار بازیایی بودن که بخاطر اینکه از گیم پلیشون خوشم نیومد همون اول پاکشون کردم از رو حافظه پی اس 5 ! نمونش بازی plage tale بود که گرافیکش بالا بود ولی گیم پلی رو دوست نداشتم ... و اما میرسیم به بازیای شرکت تیم نینجا . دوستانی که دارن اینجا انتقاد می کنن به جز چند نفرشون که میدونم بازیای تیم نینجارو بازی کردن بقیشون احتمالا نیوه و نیوه 2 رو بازی نکردن واسه همین دارن انتقاد می کنن. من هنوز که هنوزه تو سال 2024 و با اینکه بازیایی مثل modern warfare 3 , baldurs gate ، horizon FW و ... رو دارم باز دلم برای گیم پلی نیوه تنگ میشه ! پس انقدر غر نزنین که گرافیک بازی که هنوز رلیز نشده پایینه و بازیش نمیکنیم !!

سلام عزیزم . سبک بازی اگه مثل ساخته های قبلی تیم نینجا باشه لوتر-آر پی جی هست . نمیشه گفت سولز لایک هست ولی بعضی از المان های بازیای سولز لایک رو اونم فقط تو فایت ها مثل جا خالی دادن به موقع (dodge)و این چیزها داره . در کل درجه سختی بازیای تیم نینجا از بازیای سولزلایک کمی پایینتره ولی مقدار grind برای بدست اوردن لوت و ایتم مناسب بیشتره. مبارزات بازیای تیم نینجا از بازیای سولز لایک سریعتر هست و فان تر

• Like
Reactions: Jaw and milad3d
گرافیک بازی از نمای دور‌ اصلا بد نیست ، به قسمت هایی که تو تریلر در حال‌ پرواز هست دقت کنید
ولی عجیبه که چرا رو یه سری جزییات از لحاظ گرافیکی توجه زیادی نشده

گیم پلی ولی میتونه به شدت جذاب باشه، فکر میکنم متا حدود ۸۰ اینطورا بچرخه مگه

خداییش کسی مجبورتون نکرده ۷۰ دلار پای این بازی بدین...
این شرکت سبکش مشخصه.. ادعای مقایسه با سوشیما و .. رو نداشته و نگفته هم میاد الان متا رو درو میکنه
کسایی که میشناسنش، بازیش رو با نهایت عشق و علاقه میخرن و لذت هم میبرن..

• Like
Reactions: paybrig23
خداییش کسی مجبورتون نکرده ۷۰ دلار پای این بازی بدین...
این شرکت سبکش مشخصه.. ادعای مقایسه با سوشیما و .. رو نداشته و نگفته هم میاد الان متا رو درو میکنه
کسایی که میشناسنش، بازیش رو با نهایت عشق و علاقه میخرن و لذت هم میبرن..
آقا این چه استدلالیه؟
کسی نمیگه گیم پلی بازیهای اینها موردی داره و بازی بدیه.
بحث اینه که چرا این استودیو تو سال 2024 که استودیوهای ایندی حتی خروجی بهتری تو مواردی مثل گرافیک ، صداگذاری ، آرت استایل و... تحویل میدن ، این استودیو تو این بخشها اینقدر ضعف داره.

یه وقتی شما خروجی گرافیکی بالایی تحویل نمیدی ، از اونطرف اینقدر آرت استایل خفن و حماسی ، صداگذاریهای فوق العاده ، طراحی مراحل خیلی خوب ، داستان عمیق و... تحویل میدی که پلیر جرات نمیکنه که بگه بالای چشمت فلانه.
نمیگم فرام سافتور ، همین استودیوهای کوچیک و متوسطی که 6-5 ماه اخیر سولزبورن های مهم دادن.

ولی بازیهای تیم نینجا تو اونجاها هم ضعف دارن و نمیتونن بار بخش گرافیکی رو به دوش بکشن ، برای همین گرافیک و... باز بیشتر به چشم میاد.
البته اون تریلر آخریه واقعا میشه گفت از لحاظ گرافیکی واقعا بهتر از wo long بود ولی هنوز در حد بازیهای اوایل نسل هشته ، بعضا تو مواردی حتی نسل 7.
اینکه بیایم به پلیرهایی که ایراد میگیرن بگیم شما نمیدونین و علاقه ندارین پس نظراتتون مهم نیست به نظرم بی انصافیه.

الان اگه استودیو بیاد تو بازی بعدی خروجی گرافیکی خیلی بهتری ارائه بده اتقاق بدی میتونه باشه؟
خب این بروز کردن های انجین از درخواستهای پلیرها به دست میاد ، تو سطح نت ، انجمن ها ، یوتوب و نظرات منتقدها.

همین چند وقت پیش ما استارفیلد رو داشتیم که منتشر شد ، منم طرفدار پر و پا قرص بازیهای بتسدام.
ولی حقیقتی که هست اینه که آقا اونها هم انجینشون فسیله.
با همه آپدیتها تو خیلی از موارد ضعف بازیهای 20 سال پیششون رو هم میشه تو بازی جدیدشون پیدا کرد.
اما نمیشه که چون طرفدارشم بیام بگم نه آقا بازیهای اینها همینه که هست ، اصلا برای همینه که اینقدر فروش داره.

حداقل من یکی از عهد بوق دارم بازیهای اینها رو بازی میکنم ، تو دوران مدرنشون هم واقعا با Nioh حال کردم
ولی اینها کمتر یا بیشتر تو همون سال 2017 درجا زدن و اصلا نمیخوان روی موارد ضعفی که دارن سرمایه گذاری کنن.

اینها رو هرجایی که میشه باید بارها و بارها گفت تا به گوش سازنده برسه و تاثیرش رو بزاره.
حالا درسته که صدای ما اینجا به جایی نمیرسه ولی دلیل نمیشه که حتی نخوایم در موردش صحبت کنیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or