خداییش کسی مجبورتون نکرده ۷۰ دلار پای این بازی بدین...
این شرکت سبکش مشخصه.. ادعای مقایسه با سوشیما و .. رو نداشته و نگفته هم میاد الان متا رو درو میکنه
کسایی که میشناسنش، بازیش رو با نهایت عشق و علاقه میخرن و لذت هم میبرن..
آقا این چه استدلالیه؟
کسی نمیگه گیم پلی بازیهای اینها موردی داره و بازی بدیه.
بحث اینه که چرا این استودیو تو سال 2024 که استودیوهای ایندی حتی خروجی بهتری تو مواردی مثل گرافیک ، صداگذاری ، آرت استایل و... تحویل میدن ، این استودیو تو این بخشها اینقدر ضعف داره.
یه وقتی شما خروجی گرافیکی بالایی تحویل نمیدی ، از اونطرف اینقدر آرت استایل خفن و حماسی ، صداگذاریهای فوق العاده ، طراحی مراحل خیلی خوب ، داستان عمیق و... تحویل میدی که پلیر جرات نمیکنه که بگه بالای چشمت فلانه.
نمیگم فرام سافتور ، همین استودیوهای کوچیک و متوسطی که 6-5 ماه اخیر سولزبورن های مهم دادن.
ولی بازیهای تیم نینجا تو اونجاها هم ضعف دارن و نمیتونن بار بخش گرافیکی رو به دوش بکشن ، برای همین گرافیک و... باز بیشتر به چشم میاد.
البته اون تریلر آخریه واقعا میشه گفت از لحاظ گرافیکی واقعا بهتر از wo long بود ولی هنوز در حد بازیهای اوایل نسل هشته ، بعضا تو مواردی حتی نسل 7.
اینکه بیایم به پلیرهایی که ایراد میگیرن بگیم شما نمیدونین و علاقه ندارین پس نظراتتون مهم نیست به نظرم بی انصافیه.
الان اگه استودیو بیاد تو بازی بعدی خروجی گرافیکی خیلی بهتری ارائه بده اتقاق بدی میتونه باشه؟
خب این بروز کردن های انجین از درخواستهای پلیرها به دست میاد ، تو سطح نت ، انجمن ها ، یوتوب و نظرات منتقدها.
همین چند وقت پیش ما استارفیلد رو داشتیم که منتشر شد ، منم طرفدار پر و پا قرص بازیهای بتسدام.
ولی حقیقتی که هست اینه که آقا اونها هم انجینشون فسیله.
با همه آپدیتها تو خیلی از موارد ضعف بازیهای 20 سال پیششون رو هم میشه تو بازی جدیدشون پیدا کرد.
اما نمیشه که چون طرفدارشم بیام بگم نه آقا بازیهای اینها همینه که هست ، اصلا برای همینه که اینقدر فروش داره.
حداقل من یکی از عهد بوق دارم بازیهای اینها رو بازی میکنم ، تو دوران مدرنشون هم واقعا با Nioh حال کردم
ولی اینها کمتر یا بیشتر تو همون سال 2017 درجا زدن و اصلا نمیخوان روی موارد ضعفی که دارن سرمایه گذاری کنن.
اینها رو هرجایی که میشه باید بارها و بارها گفت تا به گوش سازنده برسه و تاثیرش رو بزاره.
حالا درسته که صدای ما اینجا به جایی نمیرسه ولی دلیل نمیشه که حتی نخوایم در موردش صحبت کنیم.