به نظرم زیبایی هنری بازی بعد چند ساعت میتونه باعث بشه گرافیک بازی واست عادی بشه خصوصا وقتی وارد شهر دوم بشی. ولی خب همونطور که تو تاپیک امتیازات گفتم، مشکل اصلی من با بازی کلا ربطی به گرافیک نداشت. در کل ارزش بازی حتما داره اما در صورتی که نیاز نباشه خیلی خرجش کنی. بذار تو لیستت و هر وقت زمانش رو مناسب دیدی برو تو کارش.
من هنوز بازی نکردم ولی از قبل از انتشار هم میگفتم که مشکل بازی گرافیک نیست.
الان هم هنوز بازی نکردم ولی اون ضعفهایی که تو بازیهاشون مشترکه رو بزاریم کنار به نظرم ضعف اصلی این بازی جهان باز شدنش بود و ضربه اصلی رو این بهش زده.
قبل انتشار یکی دو تا از بچه میگفتن این چه بازییه که سونی انحصاریش کرده ، اصلا در حد نیست و...
من میگفتم سونی این وسط کاره ای نبوده که بخواد تو نحوه ساخت بازی ، انتخاب انجین و ... دخالت کنه.
ولی این جهان باز شدن بازی انگاری در حین پروسه ساخت به بازی تحمیل شده ، حالا یا از سمت سونی با سفارش یک بازی جهان باز به استودیو بوده (با نگاه به تمام بازیهایی که تو این چند سال استودیوهای خود سونی ساختن)...
و یا اواسط ساخت بازی دیدن فرام سافتور الدن رینگ رو معرفی کرده و به انتخاب خودشون رفتن به این سمت.
مثل این میمونه که جلوی مسیر استودیو خودشون یه چاله کندن و آگاهانه افتادن توش.
هم خواستن طرفدارهای اپن ورلد رو جذب کنن و هم طرفدارهای قدیمی خودشون رو ، مثل الدن رینگ.
ولی جواب نداد.
هیچکدوم از دو سمت رو نتونستن راضی کنن.
به نظرم تیم نینجا باید برگرده به ریشه های خودش ببینه چرا قبلا موفق بوده.
این سیاست خونه خراب کن هرسال یک بازی رو بندازن دور.
سعی کنه حداقل طرفدارهای خودش رو حفظ کنه و بعد نیم نگاهی به پلیرهای جدید داشته باشه.
نه اینکه با کش آوردن فرمول فعلی و اضافه کردن سیستم جهان باز به اون سعی کنن هر دوتا رو داشته باشن.
===========
مورد دیگه اینکه کلا صنعت بازیهای سولز لایک دیگه خیلی داره تکراری شده.
این لوپ گیم پلی دشمن رو چپ و راست کن ، اتک قرمزش پری/دیفلکت کن که اِستَگر بشه تا کلی از خونش رو بشه کم کرد رو داریم همه جا میبینیم ، حتی بازیهایی که سولز لایک نیستن!
یکی این وسط باید یه کار جدید انجام بده و این نوع سیستم مبارزه رو بزاره کنار.
من بعد فرام سافتور امیدم به همین تیم نینجاست.
==============
اینها رو که نوشتم یه شفاف سازی هم بکنم ، منظورم این نبود که بازی ضعیف یا همچین چیزیه.
خب هنوز بازی نکردم و اینها رو بر اساس ویدئوهای گیم پلی که دیدم و بازخوردهای پلیرها میگم.
مطمئنا وقتی روی PC بیاد و تخفیف بخوره بازی میکنم ، مثل همه بازیهای دیگه استودیو.
ولی روند نزولی استودیو رو کدوم طرفداری هست که نبینه؟
تا قبل این اگه ایراد میگرفتیم میگفتن شما دنبال گرافیکین.
این استودیو کلا همینطور بازی میسازه و طرفدارها هم اصلا همین رو میخوان.
خب ادامه اون روند (تقلید از FS) شد این بازی که نه صد در صد طرفدارهای قدیمی رو راضی کرد و نه طرفدارهای بازیهای جهان باز رو.
اون وسط مثل بچه سر راهی اسیر شده.