خب دیگه بعد از ۲۵ ساعت بازی کردن میتونم قاطعانه بگم که بازی خیلی فانه و خیلی حال میده.قبل از ریلیز هم به تیم نینجا اعتماد داشتم بعد که امتیاز ها اومد یکم ته دلم خالی شد اما الان که خودم بازی کردم مطمئن شدم که همون معجون همیشگی تیم نینجا انتظارمونو میکشه .کسایی که نیو و وولانگ را بازی کردن و خوششون اومده چشم بسته بازی را بگیرن مطمئنا حال میکن تازه کسایی که از سختی اون بازی ها میترسیدن و سراغشون نمیرفتن هم این بازی را بگیرن چون تو درجه سختی اسون عملا چلنجی ندارن شاید تا اخر بازی ۲ بار هم نمیرن.
یه نکته جالب سیستم bond بازی عملا تو داستان تاثیرگذار هستش.مثلا یکی از شخصیت های بازی بود که من bond را باهاش ارتقا ندادم و اخر چپتر اول کشته میشه و عملا یه تروفی را فعلا از دست دادم و خبر خوب اینه که بازی یه قابلیتی داره که میتونید برگردید و دوباره اون ماموریت ها را برید وانتخاب ها را عوض کنید.
حس شمشیر زنی بازی یکی از بهترین تجربه های کل عمر گیمریم بوده و همون جور که نوید هم گفت ادم فقط دوست داره مبارزه کنه با سلاح های مختلف تازه هر سلاح ۳ تا stand مبارزه داره هر کدومشون هم کلی سبک مبارزه باز میکنن یه چیز عجیب و غریبیه.
چقدر هم بانوان بازی با کمالات هستن تازه تو چپتر دوم کلی بانو دلربا باز میشه که فعلا تونستم ۲ تاشون را گول بزنم و خاک کنم تا در ادامه ببینم خدا چی میخواد