PlayStation Rise of the Ronin

1.jpg
بازی جدید تیم نینجا به صورت انحصاری برای PS5 State of Play معرفی شد.
--------------------------------------------
سازنده: Team Ninja
ناشر: PlayStation Studios
تاریخ عرضه: 22 مارس 2024 (دوم فروردین 1403)
پلتفرم: PS5
--------------------​
اطلاعات
  • حوادث بازی در ژاپن و در دوران ادو (1867-1603) اتفاق میافتد.​
  • شما در نقش یک رونین بازی میکنید، جنگجویی که به هیچ کس وفاداری ندارد و خود تصمیم میگیرد.​
  • سلاحهای سرد و گرم، از کاتانا تا Revolver و Musket در دسترس پلیر میباشد.​
  • سبک بازی Open Word Action-RPG عنوان شده.​
تریلرها
-------------

آخرین ویرایش:
بابا این بازیا رو پلی۲ روی یه dvd میومد این ادا اطوارا چیه درمیارن:D

سازنده ها مشخصه هیچ چالش فنی غیر طراحی گیم پلی واسه خودشون پذیرا نبودن.
وضع گرافیک و اینمیشن بازی که اونجوریه اینم از فشرده سازیش :D

آخرین ویرایش:
فشرده سازی فقط فرام سافتور :D

اینام ازونا یاد میگیرن.
فرام سافتور هم ماشالا ید طولایی در اهمیت ندادن به مسائل فنی داره مثلا لدن رینگ اوایلش عرضه با افت فریم همه رو باردار کرده بود یا همون بلادبورن 30 فریمی حتی رو ps4 اون نسل ما بازی با گرافیکای بالاتر ولی 60 یا دیگه فوقش 40-45 داشتیم یا اصلا سگ خور با نوسان فریم داشتیم.
تازه سر الدن رینگ دیگه عملا یکم از گرافیک ریمیک دیمونز سولز خجالت کشیده بودن یخورده یه تککونی به خودشون داده بودن :D
ولی همچنان به نظرم از نظر بصری سکیرو بهترین کارشون بوده.
اما این تیم نینجا واقعا تو یه لیگ دیگه اییه :D انیمیشن اسب بازی در حد انیمیشنای صدا و سیما بود.

شریک بنده، بازی رو پیش‌خرید فرمودن پس وقتی بازی ریلیز شد با توضیحات تکمیلی در خدمتتون خواهم بود :D

بیا منم شریک کن pv
:D

اینام ازونا یاد میگیرن.
فرام سافتور هم ماشالا ید طولایی در اهمیت ندادن به مسائل فنی داره مثلا لدن رینگ اوایلش عرضه با افت فریم همه رو باردار کرده بود یا همون بلادبورن 30 فریمی حتی رو ps4 اون نسل ما بازی با گرافیکای بالاتر ولی 60 یا دیگه فوقش 40-45 داشتیم یا اصلا سگ خور با نوسان فریم داشتیم.
تازه سر الدن رینگ دیگه عملا یکم از گرافیک ریمیک دیمونز سولز خجالت کشیده بودن یخورده یه تککونی به خودشون داده بودن :D
ولی همچنان به نظرم از نظر بصری سکیرو بهترین کارشون بوده.
اما این تیم نینجا واقعا تو یه لیگ دیگه اییه :D انیمیشن اسب بازی در حد انیمیشنای صدا و سیما بود.

فنی و گرافیک باهات موافقم ولی جدی فشرده سازی حجمی بازی فرام خیلی خوبه :D

بیا منم شریک کن pv
:D

فنی و گرافیک باهات موافقم ولی جدی فشرده سازی حجم باری فرام خیلی خوبه :D

خدايي الدن رينگ من يادمه فك كنم زير ٨٠ بود حجمش به نظرم.
ولى اين مساله گرافيك فنى رو واقعا بايد يه كاريش بكنن ديگه زشته داره كنسولاى ميان نسلى ميان :D

• Like
Reactions: BARDI YA
خدايي الدن رينگ من يادمه فك كنم زير ٨٠ بود حجمش به نظرم.
ولى اين مساله گرافيك فنى رو واقعا بايد يه كاريش بكنن ديگه زشته داره كنسولاى ميان نسلى ميان :D

الان من نصب دارم صدرا، ۵۲ گیگه الدن بیچاره :D

من راضیم ازشون...
منو سری The Legend of Heroes کاملا منعطف کرده و مورد کرافیک و فنی برام اهمیت نداره.‌‌..
فقط گرافیک هنری...
تامام... 😤

خداییش این بازی چقد مظلومه..من که از ساخته های قبلی این استودیو از گوست هم بیشتر خوشم اومد
آزادی عمل گیم پلی این شرکت واقعا فوق العادست...حس عجیبی به آدم میده که قابل وصف نیست...من خودم حتما دیسک میخرم چون ارزشش رو داره....ایشالا که بترکونه ما رو ضایع نکنه :D
خداییش هم‌گیم‌‌‌پلی‌بازیای تیم‌نینجا‌‌یه سروگردن از گوست بالاتره . گوست‌ مزایای‌خودش‌رو‌داشت داستانش عالی‌بود گرافیکش هم‌تو‌زمان‌خودش جز خوبا‌بود ولی‌خداییش‌گیم‌پلی‌بازی‌به‌شدت‌بعد‌از‌یه‌مدت‌تکراری‌و‌ بسیار‌اسون‌میشه‌ ولی‌گیم‌پلی‌بازیای‌تیم‌نینجا‌هیچوقت‌تکراری‌نمیشه

خداییش هم‌گیم‌‌‌پلی‌بازیای تیم‌نینجا‌‌یه سروگردن از گوست بالاتره . گوست‌ مزایای‌خودش‌رو‌داشت داستانش عالی‌بود گرافیکش هم‌تو‌زمان‌خودش جز خوبا‌بود ولی‌خداییش‌گیم‌پلی‌بازی‌به‌شدت‌بعد‌از‌یه‌مدت‌تکراری‌و‌ بسیار‌اسون‌میشه‌ ولی‌گیم‌پلی‌بازیای‌تیم‌نینجا‌هیچوقت‌تکراری‌نمیشه

هر دو بازی تو جایگاه خودشون خووبن. واقعا نیاز نیست واسه بالا بردن یکیشون، اون یکی رو پایین بیاریم. دو بازی با دو سیستم مبارزات کاملا متفاوت ولی هر دو با کیفیت و متنوع. حالا اینکه سوشیما برای شما خسته کننده شده برمیگرده به سلیقتون ولی برای من و خیلیای دیگه که ساعت‌ها تو بخش کواپش وقت گذروندیم اصلا اینطوری نبود.

دقیقا...گوست واسه منم یه شاهکار بود وقتی بازیش کردم ولی اصلا نمیتونستم یکبار دیگه بازیش کنم یا ماموریت های فرعیش رو همه رو کامل کنم...
ولی تیم نینجا....لامصب جادوی خالصه..

خب طرف داره نظرش رو میگه چه عیبی داره؟
هرکسی نظر و سلیقه‌ای داره و در جای خودش محترم..مگه ایراد گرفتن از بازی جرمه؟

شما وکیلشونی؟ ایشون نظرشو گفت منم نظرمو گفتم توهینی به نظر ایشون نکردم. اگه میخوایم داخل فروم نقل قول نشیم میتونیم کلا پستی ندیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or