PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
آقا بنا به توصیه دوستان چند ساعتی پلی دادم ،
اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد ، حس تنهایی و بدبختی و فلاکت زده ای هستش که بازی بهمون منتقل میکنه :دی
گرافیک محیط و گان پلی و کلا کامبتش رو دوست دارم ، پرفورمنس خیلی خوبی هم داره .
۱.فقط دقیق نمیدونم کدوم آپگرید ها دائمی و کدوم هاش موقتیه ،
۲.کلا هدف توی بایوم اول چیه؟ کلی محیط چرخیدم و انمی های معمولی و یه خورده سختتر و اینا رو زدم و با گیم‌پلی ش آشنا شدم ولی بازم خیلی چیزا برام گنگه!
۳.هر بار که می‌میریم چرا پشت در اول محیط عوض میشه و مثل قبل نیست؟
...
کلا دارم باهاش حال میکنم ، با سختی ش و اینا کنار میام ، این حالت گنگی هم برام برطرف بشه مثل یه سری آیتم ها که یه سری نقاط مثبت و منفی میدن و مکانیزم های توی مپ‌ و اینا قطعا بیشتر باهاش حال میکنم 😘
۱. ببین تمام تکنولوژی‌هایی که به Suit میچسبه، Etherها و خاطرات تلخت از نحوه مردنت دایمین :D بقیه چیزا حذف میشه.
۲. هدف خیلی سرراسته و معمولا تو مپ بهت میگه. اگر هم نمیگه باید همینجوری پیش بری تا یه جایی برسی و با یه انتراکشن هدف برات روشن میشه. پیشنهادم اینه سعی کن تا جایی که میتونی تو هر قسمت خوب بگردی و آیتمارو برداری (بعضی ها اگه نیاز به درگیر شدن داره بعدا که محیط کل بایوم رو گشتی بو قوی تر شدی برگرد.) فعلا قسمت های فرعی رو اصلا نرو. قبل مبارزه با باس (مشخصه چه دری منتهی میشه بهش) کاملا خودت رو آماده کن و یه دفعه نرو سراغش. کل بایوم رو شخم بزن بعد برو (پیشنهاد میکنم فعلا درهای ستاره دار رو نری).
بعدا هم یه شمشیر میگیری ازش استفاده کن تو مبارزاتت.
۳. یکی از نکات مثبت Returnal همینه که با هربار مرگ layout نقشه بایوم و جایگذاری قسمت ها و آیتم ها تغییر میکنه تا بازی برات تازه بمونه.

آخرین ویرایش:
اخرش بعد ۱۰۰ ساعت که بازی رو تمام کردی به این اشتباهاتت میخندی و میگی لعنتی چرا تمام شدی . دوستان DLC بازی هم از دست ندین فکر کنم رایگان هم بود.

اوایلش تا دستت بیاد همینه. فکر میکنی زیادی سخته و عمرا بشه مثلا تمامش کرد. کافیه یکم بهش زمان بدی تا درک بهتری از بازی پیدا کنی قلقش رو باید بگیری. ادامه بده تو میتونی :D
مگه بازی Dlc داره؟

• Like
Reactions: Mohsen GT
و ببنید این سایکل در کجا به پایان رسید 🤡
تمام باس های قبل رو first-try زده بودم (دوتا رو تو فاز سومشون از Astronaut استفاده کردم و دوباره زنده شدم) ولی سر این لعنتی نشد. وحشتناکه فاز دوم و آخرش. خیلی خوب رفته بودم :(( امیدوارم دفعه دوم بتونم :((

View attachment 385716
و در نهایت بعد ۲۵ ساعت و با Electropylon Driver در دومین مبارزه، فرصت نفس کشیدن به باس آخر ندادم و ترکوندمش :D شدیدا این سلاح رو پیشنهاد میکنم عالیه.
بریم واسه پایان مخفی و تروفی ها.

اکت ۳ رو بعد حدود ۳۰ ساعت اینا تموم کردم. هرچقدر خود بازی جذاب بود این پلتش زباله هست. کاملا شانسی باید هزار بار بری تا کالکتبلش رو برات ظاهر بشه‌. احتمالا ول کنم با اینکه خیلی دوست داشتم تروفی هارو بگیرم.
از نظر داستانی به نظرم متوسط بود و به اندازه کافی عمیق نیست.

• Like
Reactions: Thundersky
اکت ۳ رو بعد حدود ۳۰ ساعت اینا تموم کردم. هرچقدر خود بازی جذاب بود این پلتش زباله هست. کاملا شانسی باید هزار بار بری تا کالکتبلش رو برات ظاهر بشه‌. احتمالا ول کنم با اینکه خیلی دوست داشتم تروفی هارو بگیرم.
از نظر داستانی به نظرم متوسط بود و به اندازه کافی عمیق نیست.

کالکتیبلش واقعا رو مخه.
اما قضیه داستان به همین سادگی نیست. خیلی خفنه . بنظر کامل نفهمیدیش که البته طبیعیه چون روانشناختی هست . یه سر یوتوب برو و داستانش رو ببین

• Like
Reactions: FERYGAMER
کالکتیبلش واقعا رو مخه.
اما قضیه داستان به همین سادگی نیست. خیلی خفنه . بنظر کامل نفهمیدیش که البته طبیعیه چون روانشناختی هست . یه سر یوتوب برو و داستانش رو ببین
اتفاقا وقت زیادی گذاشتم برای داستانش با اینکه خودم هم تونستم سرنخارو کنارو هم بذارم و چند تا تیوری بسازم. مسئله اینه برای من صرف داشتن پیچیدگی در تعریف داستان، بهش عمق کافی رو نمیده. به خصوص از نظر شخصیت پردازی که ضعیفترین بخشش بود. البته خود سازنده ها از نظر من هدف نهاییش نمایش "نهلیسم " در قلب روایتش بود و همونطور که سلین به جواب سوالاتش نمیرسید ، برای ما هم تلاشی نکرده جواب مشخصی قرار بده و یکی یا دوتا از تئوری هارو حداقل به نتیجه برسونه.
باز میگم داستانش بد نبود و فقط به اندازه قسمت های دیگ Returnal خوب نبود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or