PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
پلتش سخت نیست ولی خب پیدا کردن ادیولاگ‌ها شانسیه و میتونه طولاس نی بشه ولی تو آپدیتای جدید بهترش کردن. اولش بازی میتونه سخت باشه اما قلقش رو بگیری اوکی میشه واست. ولی خیلی مهمه که قشنگ واسش وقت بذاری. مهمترین نکته همین یادگیریه. تروفی‌هاش سخت نیستن.
نیازه چند بار بازی رو از اول رفت برا پلتش؟ داستان اصلی چقدر برات طول کشید؟

• Like
Reactions: AMIN-PASHA

آره برای پلت باید دوبار بازی رو تموم کنی ولی خب برای کالکتیبل‌ها باید وقت بذازی. یادم نی فقط میدونم ۱۲۰ ساعت عشق و حال کردم تو بازی :D خیلی سخت نگیر. بازی رو شروع کن تروفی‌ها خودشون میان.

سلام و درود
بله نیازه چند بار تموم کنی
...ولی اینو بدون اینقدر گیمپلی بازی عالیه که اصلا خسته کننده نمیشه، من بعد از پلتش که حدود ۱۴۰ ساعت طول کشید، چند ده ساعت دیگه هم فقط تاور رو بازی کردم، و گیمپلی بازی کشش خیلی بالا داره.
‎‏‎ ...و در آخر برای Nمین بار میگم که این بازی بهترین بازی این نسل هست برام.

خیلی استرسمون کم بود تو زندگی، این بازی هم بهش اضافه شد.
به عنوان اولین تجربه از بازی های روگ لایک خیلی دارم لذت میبرم از Returnal و با وجود مشکلاتش، اعتیاد اوره لامصب.
اکت یک رو روون رفتم ولی اقا این اکت ۲ چرا یهو اینجوری شد :(( وحشتناک سخت میشه. سومین سایکلم، باس رو زدم تا بایوم ۵ هم رفتم سر سومین کلید به خاطر اینکه یه سلاح جدید برداشته بودم و بهش عادت نداشتم گند زدم. الان برگشتم دوباره دنبال کلید گشتن تو بایوم ۴. :((

آخرین ویرایش:
خیلی استرسمون کم بود تو زندگی، این بازی هم بهش اضافه شد.
به عنوان اولین تجربه از بازی های روگ لایک خیلی دارم لذت میبرم از Returnal و با وجود مشکلاتش، اعتیاد اوره لامصب.
اکت یک رو روون رفتم ولی اقا این اکت ۲ چرا یهو اینجوری شد :(( وحشتناک سخت میشه. سومین سایکلم، باس رو زدم تا بایوم ۵ هم رفتم سر سومین کلید به خاطر اینکه یه سلاح جدید برداشته بودم و بهش عادت نداشتم گند زدم. الان برگشتم دوباره دنبال کلید گشتن تو بایوم ۴. :((

اخرش بعد ۱۰۰ ساعت که بازی رو تمام کردی به این اشتباهاتت میخندی و میگی لعنتی چرا تمام شدی . دوستان DLC بازی هم از دست ندین فکر کنم رایگان هم بود.

هیچ کاری نمیشه کرد این بازی راحت بشه؟ مثل ترفندی ، لوتی چیزی ما هم بشینیم بدون استرس پلی بدیم اینو!

اوایلش تا دستت بیاد همینه. فکر میکنی زیادی سخته و عمرا بشه مثلا تمامش کرد. کافیه یکم بهش زمان بدی تا درک بهتری از بازی پیدا کنی قلقش رو باید بگیری. ادامه بده تو میتونی :D

آخرین ویرایش:
هیچ کاری نمیشه کرد این بازی راحت بشه؟ مثل ترفندی ، لوتی چیزی ما هم بشینیم بدون استرس پلی بدیم اینو!
این کارا چیه دیگه :D
چند بار بازی رو برید اونقدری قوی می شید و همه چیز رو یاد می گیرید که نیم ساعته از اول بازی میرسید اخرش....کل لذت و چالش بازی به همین سختیه اولشه.

.​

ببین استرس و هیجان بخشی از Returnal. ولی برای آسونتر شدن تنها راه حل اینه که هر سایکل بری تمام سوراخارو بگردی و وقت بیشتری بذاری. یه مورد دیگه هم ریسک پذیر بودن منطقیه. بعضی آیتم ها هستن که مزیت های خوبی میاره ولی از اونور یه سری جنبه منفی داره (بعضی هاش با انجام دادن یه سری کارا قابل حله). اگه این ریسک رو بپذیری و ترس از جنبه های منفی اون ایتم رو بذاری کنار و بری سراغ حلش کردنش، نسبت به انمی ها برتری پیدا میکنی.

ممنون از دوستان 😘

با این اوضاع نت اخیر حقيقت دنبال یه سینگل پلیر با کیفیتم ، و ترجیح م سوم شخص هستش ، اینقدر این روزا چالش داریم ترجیح میدادم یه گیم چیل تر باشه :دی
از کیفیت این مطمئن شدم و به گزینه هام اضافه شد
ویدئو هاش رو میبینم واقعا میترسم!
نمیدونم شاید هم به قول دوستمون قلقش بیاد دستم اوکی شم باهاش .

ممنون از دوستان 😘

با این اوضاع نت اخیر حقيقت دنبال یه سینگل پلیر با کیفیتم ، و ترجیح م سوم شخص هستش ، اینقدر این روزا چالش داریم ترجیح میدادم یه گیم چیل تر باشه :دی
از کیفیت این مطمئن شدم و به گزینه هام اضافه شد
ویدئو هاش رو میبینم واقعا میترسم!
نمیدونم شاید هم به قول دوستمون قلقش بیاد دستم اوکی شم باهاش .
اصلا بازی سختی نیست.
این اسمش روگلایکه ولی خیلی زود که مکانیکش دستت بیاد بازی برات آسون میشه.
اصلا از اون روگلایکهای اشک درار و... نیست.
کلا این شکل از سختی رو خیلی وقته که تو روگلایک/لایتهای AAA نمیبینیم.

یه درصد فکر کن بازی انحصاری پلی استیشن بخواد اونقدری سخت باشه که ملت نتونن بازیش کنن.
از لحاظ سختی بازی در دسترسیه ولی خب اونطور هم نیست که از همون اول بری ماه عسل.

حتما کمی زمان میبره تا دستت بیاد ولی انصافا همونطور که قبلا گفتم به نظرم ریترنال بهترین بازی پلی استیشن تو این نسله.
برای من Gow/horizon و... بازیهای بدی نبودن ولی خب چیز جدیدی هم نبودن.
اما ریترنال کاملا یه فصل جدید تو بازیهای انحصاری پلی استیشن بود و خیلی بی ادعا اومد و دل من یکی رو برد.

این رو که بازی کنی و داستانش رو درک کنی (شاید یکی دو تا ویدئو/تئوری تو یوتوب هم ببینی) متوجه میشی که چرا ملت سینه زنان منتظر بازی بعدی استودیو هستن (Saros)

آخرین ویرایش:
دیشب یه کله تا اواسط بایوم ۶ رفتم و پسر عجب تجربه نفس گیری. به خاطر کار و زندگی خیلی وقته دیگه پشت هم وقت نمیکنم چند ساعت بازی کنم ولی از ساعت ۱۲ شب دیشب استارت زدم تا ۴ صبح در صورتی که باید ۹ سرکار میبودم :Dاین تجربه رو یادم نمیاد آخرین بار کی داشتم ولی از بس حس کنجکاوی و آدرنالینش بالا بود یه سر پاش بودم تا وقتی که دیگ شارژ دسته تموم شد و به خودم اومدم و ساعت رو دیدم.
چقدر بایوم ۶ باحاله‌.
و لعنت به این درون ها. رو مخترین انمی های بازین.

دیشب یه کله تا اواسط بایوم ۶ رفتم و پسر عجب تجربه نفس گیری. به خاطر کار و زندگی خیلی وقته دیگه پشت هم وقت نمیکنم چند ساعت بازی کنم ولی از ساعت ۱۲ شب دیشب استارت زدم تا ۴ صبح در صورتی که باید ۹ سرکار میبودم :Dاین تجربه رو یادم نمیاد آخرین بار کی داشتم ولی از بس حس کنجکاوی و آدرنالینش بالا بود یه سر پاش بودم تا وقتی که دیگ شارژ دسته تموم شد و به خودم اومدم و ساعت رو دیدم.
چقدر بایوم ۶ باحاله‌.
ببین با مردم بی گناه چیکار میکنن
بابا یه دیفیکولتی ستینگ میذاشتی خب
این مسخره بازیای نفسگیر بودن و حس ریوارد و تمرکز و هیجان چیه برا مردم درست کردن این مریضای روانی adsl ای هوس‌مارک

داستان درست درمون سلین رو توی بازی کسی فهمیده چیه؟ من یه چیزایی سر در آوردم ولی کامل نه. چهرش تو بازی بهش میخوره سنش بالا باشه ولی بقیش به سنش نمیخوره😄

• Like
Reactions: Thundersky
آقا بنا به توصیه دوستان چند ساعتی پلی دادم ،
اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد ، حس تنهایی و بدبختی و فلاکت زده ای هستش که بازی بهمون منتقل میکنه :دی
گرافیک محیط و گان پلی و کلا کامبتش رو دوست دارم ، پرفورمنس خیلی خوبی هم داره .
۱.فقط دقیق نمیدونم کدوم آپگرید ها دائمی و کدوم هاش موقتیه ،
۲.کلا هدف توی بایوم اول چیه؟ کلی محیط چرخیدم و انمی های معمولی و یه خورده سختتر و اینا رو زدم و با گیم‌پلی ش آشنا شدم ولی بازم خیلی چیزا برام گنگه!
۳.هر بار که می‌میریم چرا پشت در اول محیط عوض میشه و مثل قبل نیست؟
...
کلا دارم باهاش حال میکنم ، با سختی ش و اینا کنار میام ، این حالت گنگی هم برام برطرف بشه مثل یه سری آیتم ها که یه سری نقاط مثبت و منفی میدن و مکانیزم های توی مپ‌ و اینا قطعا بیشتر باهاش حال میکنم 😘

چقدر بایوم ۶ باحاله‌.
و ببنید این سایکل در کجا به پایان رسید 🤡
تمام باس های قبل رو first-try زده بودم (دوتا رو تو فاز سومشون از Astronaut استفاده کردم و دوباره زنده شدم) ولی سر این لعنتی نشد. وحشتناکه فاز دوم و آخرش. خیلی خوب رفته بودم :(( امیدوارم دفعه دوم بتونم :((

View attachment 1000033118.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or