PlayStation Returnal

سازنده
Housemarque
تاریخ انتشار
April 2021
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

190579

u78T-LeA.png
lyq7ATEg.png Developed By

Publisher: Sony Interactive Entertainment
Genre: 3rd Person Shooter
Platform: PS5
Release Date: April 30, 2021

Returnal_2020_06-11-20_005.jpg Returnal_2020_06-11-20_004.jpg Returnal_2020_06-11-20_003.jpg Returnal_2020_06-11-20_002.jpg Returnal_2020_06-11-20_001.jpg EaQgBp7X0AM3Q-l.jpg EaQf8DKUEAANMBu.jpg
2020-06-14_194525.jpg 2020-06-14_192801.png
=======================================

آپدیت 3.0
Returnal: Ascension
Co-op Campaign + Tower of Sisyphus

Returnal-scaled.jpg

اضافه شدن قابلیت کوآپ دو نفره و امکان احیا کردن هم تیمی در حین مبارزه
In co-op, the game works in a similar fashion to single-player Returnal. However, if players get too far apart, they will be tethered back together. This is to ensure that the focus remains on cooperative gameplay and both players feel connected to the fates of each other. If one of the players is downed, there is still hope: the other one has the option to revive them. But be wary that this will require some time investment, and in the heat of battle you’ll need to be mindful of the myriad surrounding threats, lest you join your fallen comrade in oblivion.​
Endless Mode و صعود بی نهایت به مراحل بالاتر به همراه امکانات آرکید، رقابت امتیازی، لیدربورد و Multiplier
True to our arcade roots, the Tower of Sisyphus is effectively our Endless mode. Players will strive to ascend the Tower as high as possible – however, much like the tragic story of Sisyphus, there is no end to the climb and players are tragically destined to meet their demise as the mode gets increasingly harder.​
اضافه شدن محتوای داستانی جدید و پرداخت بیشتر به گذشته Selene
Aside from the new levels, our new Boss and some new items to discover, there is also entirely new narrative content to be explored in the Tower as well. I won’t spoil anything here, but players will get another small glimpse into Selene’s haunting past and gain further insight into her state of mind.​

آخرین ویرایش:
یکم فرصت شد بعد یک مدت که بازی را نصب کرده بودم شروع کنم به بازی کردن. اوایل نتونسته بودم اونجوری که باید ارتباط بگیرم ولی قلق کار که دستم اومد به شدت از بازی خوشم اومده. یکی از بهترین بازی های نسل هست به نظرم تا اینجایی که بازی کردم.از Doom Etrenal به اینور شوتری به این خوبی که هر هیتش ارضا کنه بازی نکرده بودم.

فقط عجیب بود برام الان رسیدم به Nemesis ولی تروفی باس فایت قبلی را باز نکرد برام.

آخرین ویرایش:
مشخصه بازی کم بودجه‌ای هستش ولی امیدوارم گیم‌پلی خوبی داشته باشه ما هم گرافیک رو ندید میگیریم :D

یه تریلر دیگه هم یکی از بچه‌ها توی تاپیک PS5 گذاشته بود به اسم Luna Abyss. اونم خیلی حال و هوای ریترنال داشت اما اول شخص بود. در کل ظاهرا هاوس‌مارکی قدم بزرگی برداشته و الهام بخش خیلیا شدن و این خیلی خوب است برای ما. یکی یه قدمی برمیداره و یه بستر جدیدی رو فراهم میکنه و بقیه ازون الگو برداری میکنن به همراه ایده‌های جدید.
خب من الان دموی Luna Abyss رو بازی کردم.
گفتم ببینم دیگه کی در موردش صحبت کرده دیدم فقط خودت اشاره کردی.

چیز خاصی نمیخوام بگم جز اینکه بازی فقط از لحاظ ظاهری شبیه ریترناله ولی اصلا عناصر روگلایک ، روند گیم پلی ریترنال و... رو نداره.

یه شوتر با اتمسفر خیلی گیرا و Bullet Hell جذاب.
با اینکه خیلی سربسته اشارات کوچیکی میشه داستانش هم مرموز ، جذاب و معمایی به نظر میرسه.
طراحی مراحلش تو دمو کاملا خطیه ، صداگذاریها خوبه واقعا.
گرافیکش هم تم تخیلی ، آینده نگرانه و استفاده زیاد از رنگ قرمز و مناطق تاریکه که ترکیب جالبی شده که جواب میده.
بازی نهایی میتونه جذاب باشه ، رفت تو ویش‌لیستم.

همین ، خواستم بگم هنوز بازیی که بشه ازش به عنوان جایگزین ریترنال اسم ببریم و همون گیم پلی رو ارائه بده نداریم.
دست خود Housemarque رو میبوسه با نسخه دوم (که بر اساس شواهد منتفیه) یا ساخت یه عنوان جدید و تکامل این گیم پلی یونیک در اون.

دوستان تاور بازی رو تا فاز چند تونستید برید؟ چقدر سخته.
یادمه که خیلی رفته بودم ( همه ی تروفی های تاور رو هم گرفتم) خیلی عالی بود تاور.
زیاد سخت نیست . راحت تر از بازی اصلی شروع میشه و رفته رفته سخت تر، البته چون موقع شروع تاور، کلی بازی کردی و قلقش دستت اومده بازی راحت میشه برات
حالا که صحبتش شد بازم میگم
این بازی برا من بدون شک بهترین و لذتبخش ترین بازی این نسل هست

یادت نیست حدودی تا فاز چند رفتی؟ قلق مهمی داره ؟ غیر از اینکه باید فوق سریع و آدرنالین جانکی باشی؟
تا باس اصلی چهارم رفته بودم، نمی‌دونم فاز چندم میشه
تا جایی که یادمه طبقه ی 80 باید باشه ، فاز ۴ طبقه ی ۲۰
میگم دقیق یادم نیست
قلق خاصی نداره، فقط یه سری سلاح خیلی خیلی قدرتمند میده که یکبار مصرف هستن، اونا رو نگه دار برا باس آخر هر فاز
یکم بازی کنی قلق دستت میاد، در کل لذت بخش هست و آسون تر از بازی اصلی
هر باس رو که میزنی هم یه انگل میچسبه بهت و دائمی هست

آخرین ویرایش:
یادت نیست حدودی تا فاز چند رفتی؟ قلق مهمی داره ؟ غیر از اینکه باید فوق سریع و آدرنالین جانکی باشی؟

تازه بازی رو شروع کردی یا مثلا یه مدتی دور بودی و دوباره برگشتی؟ چون قلق بازی دستت نباشه آره خیلی سخته. چون همه چیز سریع میره جلو. هم سختی انمی‌ها هم پروفیشنسی سلاح خودت. منم چند وقت پیش دوباره بازی رو دانلود کردم رفت تاور قشنگ پاره شدم :D در کل عجله نکن. قلقشو بگیری و سلاح مورد علاقتم بیاد دستت خیلی خوب میشه همه چی. این عکس زیر تنها عکسیه که ازین تاور دارم. نمیدونم بعدا ازین بیشتر رفتم یا نه. مال همون روزای اوله که اومده بود. امتیازم البته زیاد نیست چون راش نمیدادم.

Screenshot_20220507-134436_Gallery.jpg

تازه بازی رو شروع کردی یا مثلا یه مدتی دور بودی و دوباره برگشتی؟ چون قلق بازی دستت نباشه آره خیلی سخته. چون همه چیز سریع میره جلو. هم سختی انمی‌ها هم پروفیشنسی سلاح خودت. منم چند وقت پیش دوباره بازی رو دانلود کردم رفت تاور قشنگ پاره شدم :D در کل عجله نکن. قلقشو بگیری و سلاح مورد علاقتم بیاد دستت خیلی خوب میشه همه چی. این عکس زیر تنها عکسیه که ازین تاور دارم. نمیدونم بعدا ازین بیشتر رفتم یا نه. مال همون روزای اوله که اومده بود. امتیازم البته زیاد نیست چون راش نمیدادم.

View attachment 351553
آره چند وقت پیش برای بار دوم بازی رو تموم کردم و گهگاهی هم تاور میرفتم. ولی الان چها پنج روزه مدام دارم تاور میرم و به سختی تونستم تا فاز چهارم برم و همون اولاش کشتنم.
اسلحه هنوز نمیدونم ایده آل کدومه چون تریت قفل هنوز زیاد دارم و دارم تازه با اسلحه ها آشنا میشم و بیشتر فعلا تمرکزم اینه اکثر تریت ها رو باز کنم. این آلترنیتی که یه گوی انرژی شلیک میکنه سر راهش همه چیزو میترکونه عجب چیزیه...

• Like
Reactions: Taha75 and NaViiDii
دوستان منظورتون از تاور دقیقا کجاست ؟ جدا از خط داستانی اصلی بازیه ؟؟

بعله. تو همون هاب اصلی یه جا هست میتونی طناب بندازی بری بالا. همون مسیر رو ادامه بدی میرسی به تاور آو سیسیفوس.

• Like
Reactions: Mohsen GT

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or