Resistance Retribution

جدا بازي سختيه. من تازه چند روزه شروع كردم. البته نمي تونم خيلي براش وقت بذارم. ولي همين ايزي هم سخته. مخصوصا برا من كه خيلي وقته بازي اكشن نكردم. تازه الان 18 درصد رد كردم. در مورد اين Skill Point يه توضيحي مي دين. چجوري بايد زياد بشه؟ من با اينكه الان 18 درصد از بازي رو رفتم، فقط 3 درصد اسكيل پوينت گرفتم. چجوري ميشه اين اسكيل پوينت رو گرفت. اصلا به دردي مي خوره؟

يه سوال ديگه. من الان تا 21 درصد رفتم. اونجايي كه اون غول شبيه هشت پاهه وسط هست ما روي يه سكوي تقريبا دايره اي شكل دورش مي چرخيم هي از اين دكمه ها مي زنيم كه به حفاظش شليك بشه بعد بتونيم به خودش شليك كنيم. اونو كه كشتم، از توي بازي اومد بيرون، اومد تو منوي بازي. الان همون 21 درصد رو نشون ميده ولي وقتي ‍Campaign (اميدوارم املاش درست باشه. همون اولي ديگه) رو ميزنم بازي از مرحله اول مياد. چيكار كنم؟؟؟ تو رو خدا راهنمايي كنين. داره اشكم در مياد :((

یه مقدار بهتر توصیف کن کجا بودی . اون غول رو توی پاریس کشتی ؟
الان كه دارم به نقشه ي شهرهاي نگاه مي كنم مي بينم بله. Paris Catacombs رو رد كردم. مرحله ي بعدي يعني Chrysalis Lair هستم كه اون رو هم تموم كردم و غولش كه اون هشت پا ماننده بود رو كشتم. ولي الان كه مي خوام بازي رو ادامه بدم از مرحله ي اول (rotterdam) مياد.:((

سلام من يه جاي بازي گير كردم بد ....

تو اون مرحله اي كه اون زنه (همكارمون) اون موجودات عجيب ميگيرن , اونجاييش كه ميرسيم به يه راه

تقريبا باريك كه حالت قوس داره و ما يه طرف راه هستيم و اون موجوداتي كه كلشون ميتركه از يه طرف ديگه ميان

به طرفم ......

هر كاري ميكنم نميتونم بكشمشون , خيلي سخته , نميشه كاريش كرد ؟؟؟

الان كه دارم به نقشه ي شهرهاي نگاه مي كنم مي بينم بله. Paris Catacombs رو رد كردم. مرحله ي بعدي يعني Chrysalis Lair هستم كه اون رو هم تموم كردم و غولش كه اون هشت پا ماننده بود رو كشتم. ولي الان كه مي خوام بازي رو ادامه بدم از مرحله ي اول (rotterdam) مياد.:((

شرمنده هرچی فکر کردم یادم نیومد . ولی احتمالا بازی رو میریزم و بهت میگم مشکل چیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or