Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قشنگترین مرحلش مرحله آخر بود. وقتی کایمراها رو با اون قدرت dadelus(درست نوشتم؟) میزنیم و دل و رودشون رققشون میپاشه رو دیوار خییلییی حال میکنم.

Last edited by a moderator:
قشنگترین مرحلش مرحله آخر بود. وقتی کایمراها رو با اون قدرت dadelus(درست نوشتم؟) میزنیم و دل و رودشون رققشون میپاشه رو دیوار خییلییی حال میکنم.

از اسپویلر استفاده کنید لطفا شاید کسی بازی نکرده باشه

Last edited by a moderator:
کسانی که بازی رو هنوز نگرفتن نخونن لطفا
البته Daedalus درسته
اون تیکه آخرین مرحله بازی که قدرتهای Boss آخر همون دِدالوس رو تصاحب میکنیم خیلی جالب بود همینطور Cutscence آخر بازی که باعث شد سوالها و فرضیه های زیادی در مورد ادامه بازی پیش بیاد من که فکر نمیکنم Nathan Hale با اون تیر کذایی مرده باشه!

نور چیش کمه؟!
نور پردازیش که خیلی عالیه

پ.ن. یه چیزی رو میخواستم بگم که در تنظیمات قسمت Display
RGB رو در حالت Limited قرار بدید و Full ـش نکنید ! چون با full کردن RGB همه رنگها به تیره میشه و هیچ جا رو خوب نمیشه دید ( همه چیز به شدت تیره میشه!) مخصوصا در بازی Resistance 2 فوق العاده میره رو اعصاب هیچ جارو نمیشه دید !
احتمالا شماها هم به این مشکل برخوردید اینکارو بکنید ببینید چی میشه
اصولا RGB رو مواقعی در حالت full قرار میدن که یه تصویر روشن و بی کیفیت داشته باشن!

آخرین ویرایش:
من با 1 بیشتر حال کردم مخصوصا با تنوع اسلحه هاش سیستم پر شدن جونش هم بهتر بود کلا گیم پلی دلچسب تری داشت

شماره 1 واقعاً شاهکار بود... من هم همينطور... به خصوص رنگ بندی های 1 ... نور پردازی...

ولی در کل.... ارزش 1 بار بازی رو داره اين.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or