Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هنوز خودم این رو بازی نکردم :biggrin1:دیروز خونه ی دوستم بودم داشتیم اینو بازی میکردیم اونم هرکاری کرد نتونست این مرحله رو رد کنه بالاخره داد دست من و منم ردش کردم :biggrin1:بعد از اینکه بکشیش یک تروفی هم میگیری:biggrin1:

سلام
من یه جا گیر کردم اسم مرحله اش اولش یه همچین چیزایی داشت : twin fall درست یادم نیست که خیلی میره بالا آخر میرسه طبقه آخر بعد یه موجود خیلی بزرگ هست که دور ستون ها میره باید چطوری کشتش اسله درستی هم نیست ؟؟

اونم انقدر باید بزنیش تا آخر بیفته پایین فکر کنم.همینطور بهش بزن میفته پایین بعد که میاد بالا چند تا از این موجود کوچیکا مثل خودش میفرسته سراغت اونا رو که کشتی بعد دوباره بهش بزن.انقدر بهش بزن تا آخرش بیفته و بمیره(البته اگر اونی که من فکر میکنم باشه)وقتی هم دهنش باز میشه و تف میکنه :D جلوش واینسا :D

راستی کل بازی چند مرحله هست؟

سلام
من تو اون مرحله گیر کردم که یک باس مثل گله ی زنبور ها میرزه سر آدم . منتها یک بار بیشتر نمی آید تو اون محوطه
به پست 254 مراجعه شود

بالاخره منم این بازی رو تا آخر رفتم خیلی بهم چسبید
فقط دو سؤال:
1. ما چرا اینجوری شدیم؟همین که صورتمون رگ هاش معلوم بود هیچ مویی نداشتیم :biggrin1:
2.ما کلا به دار فانی پیوستیم؟یعنی شماره ی 3 درکار نیست؟تازه داشت بهمون حال میداد طرف :biggrin1:

بالاخره منم این بازی رو تا آخر رفتم خیلی بهم چسبید
فقط دو سؤال:
1. ما چرا اینجوری شدیم؟همین که صورتمون رگ هاش معلوم بود هیچ مویی نداشتیم :biggrin1:
2.ما کلا به دار فانی پیوستیم؟یعنی شماره ی 3 درکار نیست؟تازه داشت بهمون حال میداد طرف :biggrin1:

تو شماره ی یکش به اون ویروس باکتری یا هرچی بهش میکن آلوده میشی...
به نظر من نمرده حتما شماره ی 3 هم در کاره

ناتان Headshot شد!! دیگه نامیرا نیست که تو شماره سوم هم باشه.من خودم فکر میکنم با همون یارو که ناتان رو هدشات کرد داستان ادامه پیدا میکنه.

خیلی مسخرست که گرافیک KZ2 رو با R2 مقایسه کنید.
اون اصلا رنگ بندیه مرده بی روح و تاریک این یکی تو شهر و جنگل و اینا
پ.ن: به شخصه دومی رو میپسندم ( :d)

خیلی مسخرست که گرافیک KZ2 رو با R2 مقایسه کنید.
اون اصلا رنگ بندیه مرده بی روح و تاریک این یکی تو شهر و جنگل و اینا
پ.ن: به شخصه دومی رو میپسندم ( :d)
من مقایسه نکردم.(البته از یه جهاتی میشه مقایسه کرد) منظورم این بود که در نظرم اینجوری اومد. همینکه چهره شخصیت بازی رو اولین بار در منوی اصلی دیدم اصلا یه جوری شدم فکر کردم پلی 2 بازی می کنم. غیر از گرافیک موق دویدن - شلیک کردن. پریدن و راه رفتن اصلا killzone 2 یه چیز دیگه هست و حس خفنی دست میده در حالی که توی resistance خیلی به نظر ساده و کارتونی میاد .

بعد من موندم این یعنی چی؟:
تازه این بازیو گرفتم. گرافیکش در برابر killzone 2 مثل نقاشی با آبرنگ هست.اصلا حالم گرفته شد. بیخودی پول دادم
الان این اسمش چیه؟
در ضمن همونطور که سروش گفت گرافیک هر دو خوبه ولی در دو محیط کاملا متفاوت که خوب اصلا نمیشه مقایسه کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or