Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی تموم شد...:biggrin1:
یه نمه امتحان و از این جور مزخرفات داشتم یکم دیر تموم شد...به هر کی ps3 داره توصیش میکنم:love:
اصل بازی بود...من که خیلی حال کردم...چند جا گفتن که شخصیتش جالب نیست ولی من خیلی باهاش حال کردم...هر چه به آخر میرفتی جذابتر و زشت تر میشد!!!خیلی قشنگ شده دم دمای آخر عمرش اون قدرتی که هم آخر بدست اورد عالی بود...اگه اینسومنیاک یکم بیشتر همت کنه شماره سومش که میاد یه طوفانی به پا میکنه (اگه بیاد)..اگه تو همون خرابه ای که توش افتادان باشه...وسلیل نقلیه و قدرت های فرا بشری و یه قهرمان چندش آور...واقعا جالب میشه...و یکمی هم روی خونش بیشتر کار کنن ...انقدر که منتظر شماره 3 این بازی منتظر شماره 3، GEOW و GOW نیستم!من خیلی باهاش حال کردم..مخصوصا صداش تو سکانس آخر بازی که انگار یه قدرت خاصی گرفته بود که فکر نکنم با یه تیر خلاص بشه!اون جملش هم جالب بود...
IT'S JUST THE BEGINING اگه اشتباه نکنم(یه همچین چیزی بود):love:

به پیر به پیغمبر نیست:mad: من ریجن بازیم 3 هست با یکی از دوستان که 1 بود بازی کردیم
حالا شما هی بگو هست
خوب این که اگر Free هم نباشه میشه . Ntsc UC با Ntsc J میتونه بازی کنه .
اگر PAL هم بتونه با اینا بازی کنه اون وقت میشه Region Free .

همون آهنیا دیگه.مگه نه؟
یک جاهایی هست که قتی بری اونجا دورش روشن میشه(یک محوطه ی دایره ای شکل)تو اون مرحله چند جا اینجوری هست.باید کاری کنی که همون مگس آهنیا:biggrin1:بیان داخلش وقتی اومدن اونجا تو بیا بیرون و با همون تفنگ گندهه ای که همون دور و برا گرفتی یک تیر بهش بزن و سریع باید بری یک جای دیگه که از این ها داره.فکر کنم 3-4 بار که اینکارو انجام بدی مگس آهنیا بمیرند

همون آهنیا دیگه.مگه نه؟
یک جاهایی هست که قتی بری اونجا دورش روشن میشه(یک محوطه ی دایره ای شکل)تو اون مرحله چند جا اینجوری هست.باید کاری کنی که همون مگس آهنیا:biggrin1:بیان داخلش وقتی اومدن اونجا تو بیا بیرون و با همون تفنگ گندهه ای که همون دور و برا گرفتی یک تیر بهش بزن و سریع باید بری یک جای دیگه که از این ها داره.فکر کنم 3-4 بار که اینکارو انجام بدی مگس آهنیا بمیرند
ممنون از راهنماییت :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or