NEXT GEN GAMER
کاربر سایت
دوست عزیز من CO-OP به صورت SPLIT SCREENوONLINEبازی کردم ولی انگار مرحله های اصلی بازی نبودن اما میخوام بدونم مثل شماره ی یکش بازی خط داستانیش SPLIT SCREEN نمیشه؟این بازی تا 6 نفر رو co-op قبول میکنه
دوست عزیز من CO-OP به صورت SPLIT SCREENوONLINEبازی کردم ولی انگار مرحله های اصلی بازی نبودن اما میخوام بدونم مثل شماره ی یکش بازی خط داستانیش SPLIT SCREEN نمیشه؟این بازی تا 6 نفر رو co-op قبول میکنه
Robin Hood جان اميدوارم اين قسمت رو از شوخي گفتي باشي !! درست هست بازي Resistance 2 واقعا يك Epic title تمام عيار هست و همونطور كه خودت گفتي يك شاهكار هست اما مطمئن باش Killzone2 معجوني خواهد شد كه تمام FPS هاي كنسولي رو در خودش خواهد بلعيد.(ببینیم Killzone 2 میتونه از این شاهکار پیشی بگیره یا نه ! هر چند کار تقریبا غیر ممکنیه از نظر من ولی امیدوارم بتونه که حتما میتونه )

Robin Hood جان اميدوارم اين قسمت رو از شوخي گفتي باشي !! درست هست بازي Resistance 2 واقعا يك Epic title تمام عيار هست و همونطور كه خودت گفتي يك شاهكار هست اما مطمئن باش Killzone2 معجوني خواهد شد كه تمام FPS هاي كنسولي رو در خودش خواهد بلعيد.
شوخی که نکردم ولی خب رسیدن به Resistance 2 کاری بسی سخت و دشوار است !Robin Hood جان اميدوارم اين قسمت رو از شوخي گفتي باشي !! درست هست بازي Resistance 2 واقعا يك Epic title تمام عيار هست و همونطور كه خودت گفتي يك شاهكار هست اما مطمئن باش Killzone2 معجوني خواهد شد كه تمام FPS هاي كنسولي رو در خودش خواهد بلعيد.
شما در قسمت Cooperative باید بری در قسمت offline که میشه مراحل رو دو نفره به صورت آفلاین رفت گزینه های دیگر بخش Cooperative مربوط به آنلاینش هست که تا هشت نفرو ساپورت میکنه .دوست عزیز ممنون که جوابمو دادی ولی مشکل من همین قسمت شماره 2 هست من توی R1 وقتی COOPRATIVE رو انتخاب می کردم گزینه SPLIT SCREEN داشت که با داداشم خط داستانی رو 2نفره میرفتیم اما توR2 وقتی COOPRATIVE رو انتخاب میکنی گزینه SPLIT SCREEN نداره بعد تمام گزینه ها رو میخواد به اینترنت وصل شه البته من توی فروم GAMESPOT یه چیزایی خوندم مثل اینکه همچین قسمتی نداره![]()
برادر رابین هود شما چرا همچین حرفی میزنید من دمو KZ2 دیدم تپش قلب بهم دست داد رزیستنس یا هر بازی FPS که تاحالا اومده در مقابلش باید لنگ بندازن...:biggrin1:منم امروز بازیو تموم کردم در یک کلام فوق العاده بود. بهترین FPS کنسولیه تا به الان (ببینیم Killzone 2 میتونه از این شاهکار پیشی بگیره یا نه ! هر چند کار تقریبا غیر ممکنیه از نظر من ولی امیدوارم بتونه که حتما میتونه ):biggrin1: .
ممنون از توضيحات خوبتون.باز هم يك پست خوب ديگهCampaign -1
Cooperative -2
Competitive -3
دو تا قست Campaign در Resistance 2 وجود داره که اولی شماره (1) قسمت داستانی بازی هست که با Nathan Hale بازی میکنید که فقط یک نفره در واقع Single Player و offline هست .
دومی قسمت Cooperative هست که در ح....
منم موافقم ولي killzon1 رو كه ديديد چي بود. خدا كنه كه 2 داستاني حتي قشنگتر رو بيان كنهشوخی که نکردم ولی خب رسیدن به Resistance 2 کاری بسی سخت و دشوار است !
که Killzone 2 حتما از عهدش برمیاد .
اونا رو نباید بزنی ! اونجا که رسیدید یکی از طریق بیسیم راهنماییت میکنه که کدوم طرف بریآقا اولای بازی توی ایون کشتیه که یه هو 8 پاهه میزنه بیرون از زمین باید بریم تا با milikov یه همجین شخصی ملاقات کنیم، سر راه به دوتا موجود که توی دایره آبی هستن بر میخورم باید جیکار کنم؟ هی میبیننم تیر میزنن میمیرم.