Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Campaign -1
Cooperative -2
Competitive -3
دو تا قست Campaign در Resistance 2 وجود داره که اولی شماره (1) قسمت داستانی بازی هست که با Nathan Hale بازی میکنید که فقط یک نفره در واقع Single Player و offline هست .
دومی قسمت Cooperative هست که در حالت آفلاین 2 نفره میتونید بازی کنید و در حالت آنلاین تا 8 نفر میشه بازی کرد و مراحلو پیش برد.
سومی هم که قسمت Multiplayer بازیه که تا 60 نفر رو پشتیبانی میکنه و فقط آنلاین هست .

منم امروز بازیو تموم کردم در یک کلام فوق العاده بود. بهترین FPS کنسولیه تا به الان (ببینیم Killzone 2 میتونه از این شاهکار پیشی بگیره یا نه ! هر چند کار تقریبا غیر ممکنیه از نظر من ولی امیدوارم بتونه که حتما میتونه :biggrin1:) .
گیم پلی که مثل عنوان قبلی بی نهایت جذابه و به لطف اسلحه های متنوع و یه سری نوآوریهای دیگه و Boss Fight های بسیار جالب و هیجان انگیز (مخصوصا اون یکی که از گودزیلا هم بزرگتره!) باعث شده که هیچ وقت بازی خسته کننده نشه و منو پای بازی میخکوب کنه.
هوش مصنوعی دشمنان هم حتی از عنوان قبلیش که عالی بود بهتر هم شده
اصلا این Chimera ها یک جا نمیمونن دائما در حال کل کل با ما هستند ! اگر یه لحظه غفلت کنیم دار فانی رو وداع گفتیم! کلا آدمو روانی میکنن تا بمیرن !
خشونت بازی به شدت زیاده . این ESRB مثل اینکه زیادی به این بازی لطف داشته!درجه M واقعا برای این بازی کمه!! همه چیز در حال تکه تکه شدن و ترکیدن به طرز فجیعیه! تکه های دست و پا و اعما و اغشا کایمراها و همینطور انسانها که شامل نصف شدن از وسط! یا تکه تکه شدن یا خورده شدن هستند!! خون به اندازه کافی درش وجود داره.
در عنوان قبلی محیطهای بزرگ وجود داشت ولی R2 دیگه رسما ترکوند ! Draw Distance باور نکردنی و بافتها و جزئیات گرافیکی همه فوق العاده بودن . درباره نورپردازی و مخصوصا تکسچرها باید بگم که نظیرشو تو بازیهای انگشت شماری دیدم . اصلا من تو طول بازی بیشتر از این که حواسم به دشمنها باشه به جلوه های بصری و مناظر فوق العاده زیبای مراحل نگاه میکردم!ولی گیم پلی به حدی درگیر کنندس که فرصت استراحت و تماشای مناظر رو خیلی کم میده .نمیدونم چه جادویی کردن که با این همه تکنیکهای گرافیکی و افکتها و جزئیات بسیار زیاد و محیطهای شلوغ بازی یه ذره هم افت فریم نداره ! (فکر میکنم که استودیوی Insomniac بعد از عرضه 3 بازی روی PS3 که (R1 و R&C TOD و R&C QFB) هستند تجربه زیادی پیدا کرده و در برنامه نویسی در PS3 به درجه استادی رسیده :biggrin1: البته هیچ کدوم از بازی های قبلی این استودیو با وحود گرافیک عالی و محیطهای بسیار شلوغ هیچ افت فریمی نداشتند و از نظر گرافیکی خارق العاده بودن مخصوصا دو بازی از سری R&C که روی PS3 عرضه کردند میشه بهشون لقب بهترین گرافیک رو در سبک پلتفرمر داد و جزو بهترین گرافیکهای این نسل هم هستند )
Resistance 2 در سبک خودش بهترین گرافیک رو داره و یکی از بهترین گرافیکهای این نسل رو هم ارائه میده .

در مورد داستان بازی هم چیزی نمیگم که اسپویل نشه برای بقیه :biggrin1:
ولی خیلی باحال و غم انگیز تموم شد . منتظر Resistance 3 میمانیــــم .....

آخرین ویرایش:
(ببینیم Killzone 2 میتونه از این شاهکار پیشی بگیره یا نه ! هر چند کار تقریبا غیر ممکنیه از نظر من ولی امیدوارم بتونه که حتما میتونه )
Robin Hood جان اميدوارم اين قسمت رو از شوخي گفتي باشي !! درست هست بازي Resistance 2 واقعا يك Epic title تمام عيار هست و همونطور كه خودت گفتي يك شاهكار هست اما مطمئن باش Killzone2 معجوني خواهد شد كه تمام FPS هاي كنسولي رو در خودش خواهد بلعيد.

• Like
Reactions: Gotham Knight
دوست عزیز ممنون که جوابمو دادی ولی مشکل من همین قسمت شماره 2 هست من توی R1 وقتی COOPRATIVE رو انتخاب می کردم گزینه SPLIT SCREEN داشت که با داداشم خط داستانی رو 2نفره میرفتیم اما توR2 وقتی COOPRATIVE رو انتخاب میکنی گزینه SPLIT SCREEN نداره بعد تمام گزینه ها رو میخواد به اینترنت وصل شه البته من توی فروم GAMESPOT یه چیزایی خوندم مثل اینکه همچین قسمتی نداره:(

Robin Hood جان اميدوارم اين قسمت رو از شوخي گفتي باشي !! درست هست بازي Resistance 2 واقعا يك Epic title تمام عيار هست و همونطور كه خودت گفتي يك شاهكار هست اما مطمئن باش Killzone2 معجوني خواهد شد كه تمام FPS هاي كنسولي رو در خودش خواهد بلعيد.

خواهشآ بحث را نندازین.امید هم اگه نگاه کرده باشین نوشته از نظر من که فکر نمیکنم جرم باشه.

سعید اینجا فقط یه جرقه کافیه ها.

شوخی که نکردم ولی خب رسیدن به Resistance 2 کاری بسی سخت و دشوار است !
که Killzone 2 حتما از عهدش برمیاد .
دوست عزیز ممنون که جوابمو دادی ولی مشکل من همین قسمت شماره 2 هست من توی R1 وقتی COOPRATIVE رو انتخاب می کردم گزینه SPLIT SCREEN داشت که با داداشم خط داستانی رو 2نفره میرفتیم اما توR2 وقتی COOPRATIVE رو انتخاب میکنی گزینه SPLIT SCREEN نداره بعد تمام گزینه ها رو میخواد به اینترنت وصل شه البته من توی فروم GAMESPOT یه چیزایی خوندم مثل اینکه همچین قسمتی نداره:(
شما در قسمت Cooperative باید بری در قسمت offline که میشه مراحل رو دو نفره به صورت آفلاین رفت گزینه های دیگر بخش Cooperative مربوط به آنلاینش هست که تا هشت نفرو ساپورت میکنه .
----------------------------------
کسانی که هنوز متوجه نشدن :
بخش بزرگ مولتی پلیر آنلاین(Competitive ) که تا 60 نفر رو پشتیبانی میکنه با این بخش فرق داره و فقط آنلاین هست

سلام.
آدم شاخ در میاره وقتی پست های بعضی از عزیزان رو میبینه! آخه MGS4 چه ربطی به Resistance 2 داره؟؟؟ قرار دادن این دو بازی کناره هم خنده داره!
سبک MGS4 اکشن ادونچر هست ... سبک Resistance 2 شوتر اول شخص ... (نه داستانشون شبیه به هم میمونه نه گیم پلی نه سبک و ...) مثل این میمونه که بیام بگم Uncharted از Resistance 2 بهتره :laughing:.
.......
بعضی از دوستان توجه داشته باشند سایت IGN چند وقت پیش در بخش " Insider " طی یک مقایسه ای بین Resistance 2 و بازی دیگه ای که نام نمیبرم, همین Resistance 2 رو برتر دونسته! پس اونجوریا هم نیست که بگیم در حد لیگ دسته 2 یا ضد حال!
نظر شخصی من :
فقط تنها مشکلی که Resistance 2 داشت, شخصیت پردازی و داستان ضعیف... گرافیکش هم خوب بود ولی عالی نبود... (البته گیم پلی این بازی مهمه نه گرافیکش) مولتی پلیرش (Cooperative) و (Competitive) عالی بود ...
فقط بخش Coop ش بعد از یک مدتی تکراری میشه "دارای 60 ماموریت هست" (اگه مثل Resistance : Fall of Man مپ های جدید تو ps store بزارن این مشکل حل میشه)

Look sensitivy چیه؟؟!
من رزیستنس 2 بازی نکردم
میشه بگید این قضیه عفونی شدنش تو این قسمت چی شده؟؟؟!!!تو پستر بای رایانه دیدم چشمهاش کاملا زرد شد.....
منم امروز بازیو تموم کردم در یک کلام فوق العاده بود. بهترین FPS کنسولیه تا به الان (ببینیم Killzone 2 میتونه از این شاهکار پیشی بگیره یا نه ! هر چند کار تقریبا غیر ممکنیه از نظر من ولی امیدوارم بتونه که حتما میتونه ):biggrin1: .
برادر رابین هود شما چرا همچین حرفی میزنید من دمو KZ2 دیدم تپش قلب بهم دست داد رزیستنس یا هر بازی FPS که تاحالا اومده در مقابلش باید لنگ بندازن...:biggrin1:

آخرین ویرایش:
vبرادر رابین هود شما چرا همچین حرفی میزنید من دمو KZ2 دیدم تپش قلب بهم دست داد رزیستنس یا هر بازی FPS که تاحالا اومده در مقابلش باید لنگ بندازن...
خوب ایشون گفتن تا به الان!
مگه میشه بازیی به سلطان fps یعنی کیلزون تعظیم نکنه؟:cheesygri

Campaign -1
Cooperative -2
Competitive -3
دو تا قست Campaign در Resistance 2 وجود داره که اولی شماره (1) قسمت داستانی بازی هست که با Nathan Hale بازی میکنید که فقط یک نفره در واقع Single Player و offline هست .
دومی قسمت Cooperative هست که در ح....
ممنون از توضيحات خوبتون.باز هم يك پست خوب ديگه
شوخی که نکردم ولی خب رسیدن به Resistance 2 کاری بسی سخت و دشوار است !
که Killzone 2 حتما از عهدش برمیاد .
منم موافقم ولي killzon1 رو كه ديديد چي بود. خدا كنه كه 2 داستاني حتي قشنگتر رو بيان كنه

آقا اولای بازی توی ایون کشتیه که یه هو 8 پاهه میزنه بیرون از زمین باید بریم تا با milikov یه همجین شخصی ملاقات کنیم، سر راه به دوتا موجود که توی دایره آبی هستن بر میخورم باید جیکار کنم؟ هی میبیننم تیر میزنن میمیرم.

آقا اولای بازی توی ایون کشتیه که یه هو 8 پاهه میزنه بیرون از زمین باید بریم تا با milikov یه همجین شخصی ملاقات کنیم، سر راه به دوتا موجود که توی دایره آبی هستن بر میخورم باید جیکار کنم؟ هی میبیننم تیر میزنن میمیرم.
اونا رو نباید بزنی ! اونجا که رسیدید یکی از طریق بیسیم راهنماییت میکنه که کدوم طرف بری
ماشالا انگلیسیت که خوبه

جرکت میکنم سمت چپ به جعبه ها که میرسم میزنن منو!
خب وقتی به جعبه ها رسیدی میگه یه کم صبر کن باید پشت جعبه قایم بشی تا تو رو نبینن بعد فرمان میده که زود حرکت کن و .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or