Multi Platform Resident Evil Veronica

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Resident-Evil-Veronica_2026_06-05-26_012.jpg

بازی Resident Evil Veronica که ریمیک اثر کلاسیک و محبوب Resident Evil Code: Veronica است، در مراسم Summer Game Fest برای انتشار در سال 2027 معرفی شد! فصل بعدی این فرنچایز نمادین در سبک وحشت بقا، بازگشت قهرمان محبوب طرفداران یعنی کلر ردفیلد را به تصویر می‌کشد و برای پلی استیشن 5، ایکس باکس سری ایکس و اس، نینتندو سوییچ 2 و پی‌سی از طریق استیم منتشر خواهد شد.

بازی Resident Evil Veronica بازیکنان را وارد یک تلاش ناامیدانه برای فرار می‌کند که توام با ترس و جنون در جزیره دورافتاده و پر از زامبی راکفورت است. این بازی که روی موتور اختصاصی کپکام یعنی RE ENGINE توسعه می‌یابد، گیم‌پلی مدرن شده ای را با سطح دلهره‌آوری از واقع‌گرایی معرفی خواهد کرد که برای رساندن سبک وحشت بقا به اوج جدیدی طراحی شده است.

آخرین ویرایش:
دقیقا بازی خوبی هستن ولی اویل خوبی نه: به همین دلیل تو شماه 9 تا جای که ممکنه به اویل بودنم نزدیک شدن و دیدین که چه نتیجه خوبی داشت.
این مشکل بیشتر بازی های کلاسیک هست مثل فاینال.کستلوانیا.سایلنت هیل.متال گیر.گاد. همه ریمیکاشون دوست داشتنی تره
والا من با شماره ۸ زندگی کردم

اینکه چند دهه یک سره زامبی انسان نما نشون بدی ملال آور میشه

باید خلاقیت به خرج داد

به شدت منتظرم کریس جوان رو تو RE Engine ببینم بالاخره.
تو همین سن و ساله که اگه Jill و کلیر بیشتر حواسشون بهش بود این بچه سمت استفاده از استرویید نمیرفت.
به نظرم وقتشه که کپکام تو این نسخه براش آستین بالا بزنه و یه کاری براش بکنه.

بعد re 5 که به نظرم استایل فوق العاده ای داشت زد جاده خاکی فک‌کنم زندگی سالمی نداشته :دی
به جز RE7 تمام ورژن های کریس خوب و یکدست بوده به نظرم! :D

واسه ورونیکا انتظار دارم یه چیزی تو این مایه ها باشه.

1000132741.png

View attachment 409828

چقدر شبیه جنسن اکلس شده :D، ولی به نظرم چهره اش باید یکم معصوم تر و جوون تر باشه توی ورونیکا

• Like
Reactions: Thundersky
چقدر شبیه جنسن اکلس شده :D، ولی به نظرم چهره اش باید یکم معصوم تر و جوون تر باشه توی ورونیکا
به نظرم منم باید جوانتر باشه کلا فاصله تایملاین کدورونیکا با اویل ۱ در حدود ۴ ماهه

View attachment 409828
نمی‌دونم والا من آینده اون کریس رو بهتر می‌دیدم البته اتفاقات re 6 بی تاثیر نبود ،re 7 که اگه اشاره نمی‌کردن اصلا نمیشد تشخیص داد :D
این تصویری هم گذاشتی خیلی خوبه ، به عنوان یه کریس فن (البته از نوع ردفیلدش :دی)مورد پسنده فقط یکم سنش زیاد به نظر میاد

کد ورونیکا اصلی بهترین و دل انگیزترین موسیقی های سری را داشت.مخصوصا اون موسیقی اتاق سیوش:x
. متاسفانه خیلی منتظر بودم کپکام یه ریمستری از این نسخه را برای پی سی عرضه کنه ولی هرگز این اتفاق نیفتاد.
حالا هم که شنیدم نسخه ریمیکش رو میسازن دیگه به کل ناامید شدم و میدونم نسخه اصلی دیگه به خاطره ها پیوست.
کاش این موسیقی ها در نسخه ریمیک هم استفاده می شدند.
در کل ریمیک ها هرچند خوب باشند معمولا به خاطرات ما ضربه میزنند
کلر هم که بازم زشت:D

• Like
Reactions: Evil and Thundersky
تو همین سن و ساله که اگه Jill و کلیر بیشتر حواسشون بهش بود این بچه سمت استفاده از استرویید نمیرفت.
به نظرم وقتشه که کپکام تو این نسخه براش آستین بالا بزنه و یه کاری براش بکنه.
اگر سمت استرویید نمیرفت پس کی به سنگ مشت میزد که کلی میم باهاش درست کنیم و بخندیم و حتی خود کپکام هم تو معرفی ورونیکا ترولش کنه :D

طرفدرا دارن از نسخه اصلی کد ورونیکا decompilation میسازن و احتمالا تو آینده یه پورت خوب ازش بدن
این نتیجه سیاست کپکام درباره ریمیک هاشه که فکر میکنه از نسخه های اصلی بهترن و میتونن جایگزینش بشن در صورتی که تنها برتریشون گرافیکه
خیلی راحت از سودی که میتونستن از کد ورونیکا و اوت بریک روی گاگ و استیم داشته باشن گذشتن.

مشکل این ریمیک ها اینه که هر دفعه یه چیزی رو از نسخه های اصلی بخاطر کمبود وقت حذف یا بدتر از اون سانسور میکنن
اینجا هم احتمالا صحنه ای که آلفرد لباس الکسیا رو برای گول زدن کلیر میپوشه رو حذف کرده باشن
یا همون صحنه استیو که ازش میم گذاشتم هم به احتمال زیاد توی این ریمیک نیست چون زن ها ناراحت میشن و از این دسته دورغ ها
البته بهانشون تفاوت مدل روایت و حال هوای ریمیکه اما مشخصه دلیل اصلی حذف این صحنه ها چیه مخصوصا وقتی که کد ورونیکا برعکس 4 اصلا کمدی نداره
نمیگم همچین کاری رو میکنن ولی با توجه به سانسور 4 بعید نیست.

تو مواردی تیم سازنده اصلا درک نداره که بعضی از مکانیک های نسخه اصلی اصلا برای چی ساخته شده همینجوری مدرنش میکنه و چالش و ترس رو از بین میبره
یجاهایی هم از عمد جوری درستش میکنن که هر کودک یا غیر گیمری بتونه تمومش کنه و یه وقتی گریه نکنه کنترلر بزاره بره اینجوری نسخه بعدی رو نمیخره.

متاسفانه خیلیا بخاطر اینکه نسخه های اصلی رو بازی نکردن و اکثریت فقط بخاطر اینکه شخصیت ها قیافشون خراب نشده از سانسور, ضعف های داستانی, شخصیت پردازی, یه مقدار خیلی کم از وکیسم که بنظرم توی 4 از همه جا بیشتر بود و گیمپلی ریمیک ها دفاع میکنن
از طرف دیگه رکریوم ثابت کرد خلاقیت و ریسک پذیری توی این فرانچایز از بین رفته و همه چیز داره سمت هزینه کمتر و سود بیشتر میره.

بهترین ورژن کریس توی نسخه 1 ریمیک بود اون کریس رو خیلی خوشم میومد ازش نمی دونم یهو چی شد طرف رو کردند قهرمان پرورش اندام که هیکلش با آرنولد برابری کنه :|
دلیلش اینه که کرکتر مدل کریس تو نسخه اصلی و بعضی از کانسپت آرت ها از جمله کاور بازی کاملا هیکلی و گندست و تو بعضی دیگه کوچیک
مشکل اینجاست که بعد از نسخه اصلی لاغرش کردن و یهو از پنج دوباره گندش کردن که بنظرم کار درستی بود چون لاغرش خیلی جنریک میزد
پس در نتیجه کریس از اولش هم گنده بوده :D.
fb2fe2f47bab4f0db521121eaa3d957f.jpeg chris.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or