pejmAn001
کاربر سایت
باید بکوشیش اونجا بعد یک کلید از تو جنازش برداری.چرا میمره.تفنگات چیه؟
مرسی.. ردش کردم
باید بکوشیش اونجا بعد یک کلید از تو جنازش برداری.چرا میمره.تفنگات چیه؟
Sorry, No Co-Op For Resident Evil Revelations' Main Campaign On PC And Consoles | Siliconeraمن تو یکی از سایتا خوندم که میشه رفت آنلاین Co-Op !
مطمئنی نمیشه ؟
منظورت از قدیم چقدر قدیمه؟من هنوز بازی رو شروع نکردم نمی دونم حال هوای قدیم رو میشه دوباره حس کرد یا نه ؟؟؟
سلام بچه ها باید بازی حتماً برنر مکس رایت بشه ؟ اخه من 97% رایت کردم error میده وسط بازی![]()
شاید فایل ایزو شما مشکل داشته. برامن هم قبلا بابت فایل های دیگه ای از بازی های دیگه پیش اومده بوده. فایل ایزو من مشکل داشته.بله بازی 100 % روی هارد نصب میشه ولی بازم ارور میده 3 تا تاحالا رایت کردم ولی بازم ایراد داره![]()
بازیرو تموم کردم.کمتر از 5 ساعت طول کشید تا تموم بشه ولی همین 5 ساعت به 4 تا سناریو RE6 میارزه.مخصوصا یک ساعت آخر بازی.

بازي براي يك كنسول دستي ساخته شده و همين 5 ساعت هم من خيلي طول دادم وگرنه تو سايت raptr زده 12 ساعت من بعضي از مراحلم براي گرفتن اچيومنت هرگز نمردن در طول داستان مجبور شدم چندين بار تكرار كنمبابا یکم با بازی حال کن ..5 ساعت![]()
آره با راكون قابله مقايسه نيست.حتما بگيرشآقا بازیش مالی هست تهیه کنم یا مثل (راکون سیتی) بی درو پیکره؟
دوستان چجوری Norman رو بترکونم ؟ اعصابم رو خرد کرد
Sent from my MT15i using Tapatalk 2