Resident Evil: Revelations | Xbox 360

من تو یکی از سایتا خوندم که میشه رفت آنلاین Co-Op !
مطمئنی نمیشه ؟
Sorry, No Co-Op For Resident Evil Revelations' Main Campaign On PC And Consoles | Siliconera
اره منم خودم میخواستم با دوستم co-op برم ولی نمیشه.تو خود بازی هم بعضی مرحله ها تنها باید بری

- - -ویرایش - - -

من هنوز بازی رو شروع نکردم نمی دونم حال هوای قدیم رو میشه دوباره حس کرد یا نه ؟؟؟
منظورت از قدیم چقدر قدیمه؟
اگه زمان re4 که آره میشه بازی به re4 خیلی شباهت داره ولی اگر منظورت re 1,2,3 هستش نه برای من که به اونا شباهت نداره.البته چون بیشتر بازی تو یک کشتی بزرگی مثل همون محیط های تاریک و بسته شماره های اولیست

آخرین ویرایش:
بله بازی 100 % روی هارد نصب میشه ولی بازم ارور میده 3 تا تاحالا رایت کردم ولی بازم ایراد داره:(
شاید فایل ایزو شما مشکل داشته. برامن هم قبلا بابت فایل های دیگه ای از بازی های دیگه پیش اومده بوده. فایل ایزو من مشکل داشته.

بازیرو تموم کردم.کمتر از 5 ساعت طول کشید تا تموم بشه ولی همین 5 ساعت به 4 تا سناریو RE6 میارزه.مخصوصا یک ساعت آخر بازی.

بازی بسیار خوبی بود با توجه به این که این کیم برا یک کنسول دستی ساخته شده بود و بعد پورت شد برا کنسولها واقعا گیم توپی بود گرافیک قابل قبول داستان بازی و گیم پلی هم عالی بود دشمنان تو بازی هم جدید و جالب بودن:d

بابا یکم با بازی حال کن ..5 ساعت :-/
بازي براي يك كنسول دستي ساخته شده و همين 5 ساعت هم من خيلي طول دادم وگرنه تو سايت raptr زده 12 ساعت من بعضي از مراحلم براي گرفتن اچيومنت هرگز نمردن در طول داستان مجبور شدم چندين بار تكرار كنم

دوستان چجوری Norman رو بترکونم ؟ اعصابم رو خرد کرد

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
باید به قلبش تیر بزنی.مشکلت چیه دقیقا؟.باshotgun راحتره کارت.اگر جون هم کم اوردی خوده نورمنو میتونی تا 3 بار اسکن کنی.کلا یکم تمرین کنی میتونی بکشیش

جونوره رو با جا خالی دادن تو تلویزیون بکش بعد با پیچ گوشتی دستگاه جلو در رو پیچاشو باز کن یه معما هست که باید سیم های دستگاه رو مرتب کنی ! مرتب که کردی در باز میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or