Resident Evil: Revelations | Xbox 360

سلام. بچه ها چطوری میشه غول اولین فصلشو کشت!؟؟
همون که پشت در قفل هستش ...
من هر چی تیر دارم تو سرش خالی میکنم اما نمی میره!
RPG-7 چیزی اونجا نیست پیدا کنیم؟؟:d

RPG که نیست.اون غولش فقط خیلی جونش زیاده و باید هر چی تیر داری روش خالی کنی;)

حالا بزار برسی به چند تا غول گردن کلفتر ببینم اونا رو میخوای چیکار کنی؟ :d

salam
1-از کپسولهایی که گوشه هستند استفاده کن(موقعی که نزدیک کپسول شد به کپسول تیر بزن)
2-نارنجک بنداز
3-تیر بزن

من بازی رو گرفتم ولی‌ هر ۲۰ دقیقه الی‌ ۳۰ دقیقه که بازی می‌کنم پیغام Unsoppurtable Disk رو بم میده و از بازی میاد بیرون.دیسک تمیز تمیز.برق می‌زنه. ۹۷% رايت هست.مشکل از کجاست؟

بعد از مدتهای مدید داریم یه رزیدنت اویل خوب با وفاداری به المانهای موفق قسمت های قبل رو تجربه میکنیم . بازی به جز گرافیک از رده خارج و کمی آسون بودن واقعا به نسخه های اصلی وفادار بوده

این Raid Mode چیه قضیش که تمام اچیومنت ها هم وصله به اون؟ برای Raid Mode حتما باید Live یا سیستم لینک داشت؟
نه، میتونی‌ تک نفر هم بزنی‌.
_______________________________________________________________________________________________

من دارم بازی می‌کنم، خیلی‌ باحاله.بعده مدت‌ها می‌تونم یه اویلِ درست بازی کنم.هرچند به اویل ۴ نمیرسه(اویل ۳ که اصلا هیچی‌:d)ولی‌ خوب بازیه بسیار زیباییه.

بابا چرا تاپیکِ اویل خوابیده؟بیاین یه چیزی بگین دیگه.یعنی طرفدارای اویل کلاسیک از اویلِ مدرن کم‌ترن؟

بازی رو بالاخره تموم کردم یعنی ....
غول آخرش نورمن دهنمو سرویس کردااااا، یه تیکه رو Infernal رفتم فقط شانس آوردم اون Gun Box تو اتاق بود که اسلحه هامو درست بچینم اگه نه عمرا نمیشد ردش کرد، ولی غول مرحله 11 خیلی باحال بود
خلاصه که بازی خیلی خوبی بود به غیر از گرافیکه عقب مونده از نسلش همه چیزش خوب بود یه ذره منو برد تو حال هوای R.E3Nemesis که رو PS1 بازی می کردم.
اگه دلتون واسه R.E قدیما تنگ شده پیشنهاد می کنم بازیش کنید

Resident Evil Revelations - Burner MAX

سلام
بازی ایکس باکس 360
Resident Evil Revelations - Burner MAX
وقتی درب جایی باز میشه یا گاهی وقتی شلیک میکنم ، مکس ۱ ثانیه ای داره ، بازی را هم نصب کردم ، کلا مدل بازی اینجوری هست؟
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or