Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
آقا به امید روزای خیلی خوب ;;) دیگه تو همین فرصت دیشب بعد 20 ساعت/حدود 11 ساعت مفید گیم رو با good ending تموم کردم و به قدری اول تا آخر خفن بود که گفتم لاقل پست ـش رو برم وقتی حالا حالا ها معلوم نیست نت وصل شه.
حاجی این چـــــــــــــــــــی بود :دی اصلا نمیتونم به عنوان یه تایتل RE بهش نگاه کنم انگار کل فرانچایز دوباره با این گیم با یه تعریف و سطح کاملا جدید define شد. شاید 6 سناریو level design کاملا متفاوت و در عین حال منسجم داخل این تایتل فقط خودم دیدم که هر کدوم هم به معنای واقعی perfect و خلاقانه بود. به قدری از جزئیات و ایده غنی بود که اگر میخواستن راحت 20 ساعت محتوا میتونستن بدون آب بستن به گیم اضافه کنن، ولی به نظرم بهترین تصمیمی که میتونستن بگیرن اتفاقا همین بود که مشابه تایتل های قبل تو همون رنج همیشگی گیم رو جمع کردن. به لحاظ ریتم روایت و گیم پلی واقعا بی نظیر و تجربه بسیار شسته رفته و تمیزی بود، چیزی که به نظر میاد تو این چند سال بسیاری از استودیوها واقعا دیگه بلد نیستن بسازن و صادقانه به نظرم باید به وجود capcom افتخار کرد.
امتیاز من یه 10/10 خیلی سفت و سخت هست برای این تایتل، مخصوصا بعد نوستالژی که با بازسازی R.P.D و برگردوندن Mr. X و مخصوصا Nemesis داخل گیم ایجاد کردن. بریم ببینیم میشه پلات کرد گیم رو تو این شرایط :دی
پ.ن: این دو تا پست رو صرفا برای یکم عوض شدن حال و هوای تاپیک گذاشتم وگرنه همه مثل همیم. مراقب خودتون باشین :Rose:
- اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند. سایر تصاویر جهت کاهش فضای صفحه و جلوگیری از به هم ریختگی در تگ قرار گرفتند.
BC | #screenshots | MR.1199

• Like
Reactions: Masoud20R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or