Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
راست میگن بازی چهار ساعته؟دارم با بازی کیف میکنم ولی این قضیه نگرانم کرده
من الان خودم بالای ۴ ساعت رفتم هنوز همون اوایلش فکرکنم باشم البته درجه سختی استاندارد کلاسیک رفتم اونطور اکثر گفتن بازی توی دور اول بالای ۱۰ ساعته.ولی بازی خیلی داره حال میده اصلا دوست ندارم تموم بشه مخصوصا بخش گریس خیلی حال کردم با اون.متاش باید بالای ۹۰ میشد

حدود یک ساعت و نیمی بازی کردم. همونطور که بقیه گفتن بخش‌های گریس از همون اول فضاسازی و اتمسفر فوق العاده‌ای داره. به جرات میشه گفت بازی بعد از RE1REMAKE و RE7 یکی از اتمسفریک ترین و ترسناک ترین بازی های سری هست. از اون بازی های ترسناکی که برای القای حس ترس فقط به جامپ اسکیر متکی نیستند.

من الان خودم بالای ۴ ساعت رفتم هنوز همون اوایلش فکرکنم باشم البته درجه سختی استاندارد کلاسیک رفتم اونطور اکثر گفتن بازی توی دور اول بالای ۱۰ ساعته.ولی بازی خیلی داره حال میده اصلا دوست ندارم تموم بشه مخصوصا بخش گریس خیلی حال کردم با اون.متاش باید بالای ۹۰ میشد
من استاندارد گذاشتم ولی کلاسیک نزاشتم.احتمالا مثل ایول های قبلی نشه به بالاتر رفت.حیف.تست میکنم

عکسه از کجا اوردی چون فیکه و ادیت شده.

ازین ویدیو ورداشته لیبل هاشو عوض کرده. حالا نمیدونم چرا کسی باید با چه انگیزه ای اصن چرا باید همچین کاری بکنن
مشکلات روحی روانی
برای اینکه خودش انودیا داره😂

یه چند دقیقه ای از گیم پلی لیون دیدم زیادی رزیدنت ایول ۶یی بود
4 -۵-و ۶ همه اکشن بودن فقط این وسط کیفیت اکشن ۴ و ۵ از هر نظر بهتر از ۶ بود الان برای این بازی گیم پلی لیان تقریبا ورژن آپدیت شده ریمیک ۴ هست تا ۶ که نصف زامبی های میشد با انواع مختلف فنون رزمی کشت کلا وقتی پای شخصیتها قدیمی سری توی نسخه های جدید باز بشه باید انتظار گیم پلی اکشن هم داشت

4 -۵-و ۶ همه اکشن بودن فقط این وسط کیفیت اکشن ۴ و ۵ از هر نظر بهتر از ۶ بود الان برای این بازی گیم پلی لیان تقریبا ورژن آپدیت شده ریمیک ۴ هست تا ۶ که نصف زامبی های میشد با انواع مختلف فنون رزمی کشت کلا وقتی پای شخصیتها قدیمی سری توی نسخه های جدید باز بشه باید انتظار گیم پلی اکشن هم داشت

آره بنظرم ورژن آپدیت شده ریمیک RE4 دقیقاً چیزی هست که اسم گیم پلی بخش لیون می‌ذارم. توی RE6 کلا آپشن ها و آزادی عمل خیلی بیشتری در اختیار بازیکن ها بود. مثل اسلاید، کوئیک شات، اپشن‌های مختلف melee و... میتونستید موقع اسلاید 180 درجه بچرخید و حتی مثل سری گیرز از اسلاید وارد کاور بشید. اسلحه ها ایمپکت کمتر روی دشمن ها داشتند و بعضی از دشمن ها به مراتب بیشتر بولت اسپانج بودند. اینجا با اینکه یه شباهت‌های توی ملی فینیشرها یا استفاده از اسلحه ها و ابزارهای دشمن ها با RE6 وجود داره، بنظرم به گیم پلی اون بازی نزدیک‌ هم نمیشه. اگر یه زمانی خواستند RE6 رو ریمیک کنند احتمالا همچین گیم پلی رو با آپشن‌های بیشتر ببینیم.

من تا ساعاتی دیگر شروع میکنم رو سیستم سیب زمینی م بازیو میرم:D

کیفیت داستان و گیمپلی رو من میفهمم نه شما که مجذوب نور و سایه شدید😎
اقا پشمام رو پایین ترین تنظیمات بازم طبیعی تر از re8 بود.

صداگذار grace چ شاهکاری کرده بود

راست میگن بازی چهار ساعته؟دارم با بازی کیف میکنم ولی این قضیه نگرانم کرده
یکی اسپیدرانش رو رفته بود تقریبا چهار ساعته... ولی چیز عجیبی نیست... همین الان ریمیک 4 و ویلیج هم اسپیدران زیر 2 ساعته دارن،چه بسا برای همین نسخه هم چند وقته دیگه زیر 3ساعت اش هم بیاد...!!!

بخوای عادی بازی کنی... در بدترین شرایط اگه بیشتر از نسخه های قبلی وقتتو نگیره...کمتر نمی گیره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or