Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
عجب فضای خیره کننده ای داره گیم
گرافیک بازی اللخصوص نورپردازی فکر کنم یکی از بهترین آثاریه که تا حالا ساخته شده
فقط نگرانم یجوری فن کارت گرافیک داره ناله میکنه هر لحظه ممکنه کیس رو از سر جاش بلند کنه :D

عجب فضای خیره کننده ای داره گیم
گرافیک بازی اللخصوص نورپردازی فکر کنم یکی از بهترین آثاریه که تا حالا ساخته شده
فقط نگرانم یجوری فن کارت گرافیک داره ناله میکنه هر لحظه ممکنه کیس رو از سر جاش بلند کنه :D
می خواهد Take off کنه به سمت راکون سیتی

توی اویل 9 قدرت 9070xt فوق العاده اس و برای یک کارت گرافیکی با قیمت میانرده این عملکرد عالیه
در حالت بدون rt پا به پای rtx 5080 میاد گرافیکی که 300 تومن حداقل پولشه
با rt هم ، هم رده rtx 5070ti هستش و در بیشتر مواقع از اون بهتره
amd واقعا گل کاشته در سری 9000
خیلی خوشحالم یک انتخاب خوب در گرافیک داشتم

توی اویل 9 قدرت 9070xt فوق العاده اس و برای یک کارت گرافیکی با قیمت میانرده این عملکرد عالیه
چند خریدی ؟؟؟ چند گیگ وی رم داره ؟؟؟ ddr6 ؟

البته این کارت میان رده حساب نمیشه اصلا.
بالای ششصد دلار هست.

گرافیک بازی واقعا چشم نوازه. البته چیز انقلابی نیست در حد alan wake 2 هست که چند سال پیش اومد.
نظر نهاییم بعد تموم شدن بازی میگم ولی فعلا که دو ساعت بازی کردم کاملا راضیم از گیم پلی هر دو کاراکتر. 😁
تنها نگرانیم اینه بعد دو ساعت گیم پلی که نسبتا casual و ملو هم رفتم رو صفحه هوم اسکرین پلی استیشن زده بیست و خرده ای درصد از بازی تکمیل شده!
پ.ن: قسمت های هر دو کاراکتر رو دارم رو دوربین سوم شخص میرم فعلا چون کلا با این دوربین بیشتر حال میکنم... البته یه سری ترنزیشن ها وقتی بخش گریس با دوربین سوم شخص میرید تو ذوق میزنه.

دوستان پیجی تو یوتیوب میشناسین که بازی و روز عرضه انجام بده؟
Redbrad

آخرین ویرایش:

داداش منظورت چیه ؟ شما حتی نمیتونی Path Tracing فعال کنی روی این بازی چون AMD پشتیبانی نمیکنه
AMD : پول دور رختن
تفاوتش هم با ری تریسینگ معمولی زمین تا اسمونه

1772197242105.png

داداش منظورت چیه ؟ شما حتی نمیتونی Path Tracing فعال کنی روی این بازی چون AMD پشتیبانی نمیکنه

View attachment 407186

عکسه از کجا اوردی چون فیکه و ادیت شده.

ازین ویدیو ورداشته لیبل هاشو عوض کرده. حالا نمیدونم چرا کسی باید با چه انگیزه ای اصن چرا باید همچین کاری بکنن

View attachment 407186
داداش اون عکس بالائی یک عکس با کمترین ویژواله و بدون raytracing فکر میکنی با بچه طرفی
ضمن اینکه عکس پائینی واقعی هم نیست
قابلیت path tracing فعلا بهینه نیست و دو کارت 5080 و 5090 میتونن بخوبی از پسش بر بیان
ضمن اینکه تعداد بازی هاییی که pt دارن خیلی کم هستش و توجیح اقتصادی برای من یکی نداره این حجم هزینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or