Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
یادمه توی لیک های اولیه داسک گولم راجب ایول ۹ اول میگفت فقط کنترل لیون رو بعهده میگیریم ولی جیل هم توی بازی حضور داره و تایم کمپینش مثل کارلوس هست .بعد چند وقت هم زد زیرش گفت جیل بصورت dlc ایدا، پولی خواهد بود .بعدم که خود کپکام تریلر رو رلیز کرد و مشخص شد کاراکتر اصلی یکی دیگه ست . الانم بازم ممکنه شاهد یک سری کاراکتر ها بصورت کات سین باشیم .

فکر کنم اولش گفته بود کاراکترهای بازی لیون و جیل هستند و بازی توی یه جزیره تو جنوب شرقی آسیا هست. اما چند ماه قبل از رونمایی بازی گفت که بازی ریبوت شده و الان فقط لیون داخل بازی هست و جیل از بازی حذف شده و اون نسخه قبلی یه بازی اپن ورد مولتی پلیر بوده. حتی خود کارگردان بازی هم توی ویدیو زیر تایید کرد که شایعات در مورد اینکه RE9 اولش یه بازی آنلاین اپن ورد بوده درسته و یه فوتیج هم از نسخه قبلی بازی نشون دادند.

View attachment 29_81__Resident Evil Requiem - Creators' Message #1.mp4

البته اشتباه هم زیاد داشته. مثلاً بعد از رونمایی بازی گفت لیون نقش خیلی بزرگتری نسبت به گریس توی بازی داره و یه جورایی کاراکتر اصلی است. اما این اواخر وقتی رسماً تایید شد هر کدوم به یک اندازه توی بازی نقش دارند فهمید اشتباه کرده.

در مورد حضور کاراکترهای دیگه هم به غیر از لیون، هم کارگردان و هم تهیه کننده بازی تایید کردند کاراکترهای قدیمی و آشنای دیگه‌ای هم قطعاً توی بازی هستند، اما برای دیدنشون باید تا انتشار بازی صبر کنه. با این وجود فکر نکنم بخوان از کاراکتر دیگه‌ای تا انتشار بازی رونمایی کنند.

الان بازی جهان بازه ؟
قطعا نیست.
اوائل طراحی بازی میخواستن جهان باز بسازن با مود آنلاین مولتی که خدا رو شکر منصرف شدن و گند نزدن به همه چی.
به قول یکی از کاربرای رددیت، RE Engine و جهان باز اصلا نمیسازن با هم.

اطلاعات جدید :

بخش‌های ترسناک با شخصیت گریس (Grace) حس نسخه بهبودیافته RE2 Remake را دارند، در حالی که بخش‌های مربوط به لیان (Leon) حس نسخه ارتقایافته RE4 Remake را القا می‌کنند.

لیان می‌تواند از یک تبر کوچک مرگبار و تبرهای موجود در محیط استفاده کند، حرکات تمام‌کننده یا همان فینیشر وابسته به محیط اجرا کند و در نهایت امکان استفاده از اره‌برقی را نیز دارد.
گریس یک قابلیت تن‌به‌تن (Melee) دارد که می‌تواند با آن زامبی‌ها را هل داده و از سر راه کنار بزند.

می‌توانید با شلیک به دست زامبی‌ها، اره‌برقی را از دستشان بیندازید؛ اره‌برقی روی زمین می‌چرخد و می‌تواند پاهای زامبی‌ها (یا حتی پای شما) را قطع کند.

می‌توانید اره‌برقی را در بدن زامبی‌ها فرو کنید؛ آن‌ها ممکن است با همان اره در بدنشان راه بروند یا به دیوار میخکوب شوند.

چندین دشمن بزرگ و «تعقیب‌گر» (مانند نمسیس) در بازی وجود دارند که شما را دنبال می‌کنند.
یکی از دشمنان تعقیب‌گر به نام «چانک» (Chunk)، کل فضای راهروها را اشغال می‌کند و شما را مجبور می‌کند برای فرار از دست او، از طراحی محیطی و نقشه هوشمندانه استفاده کنید.
یک تعقیب‌گر دیگر، یک آشپز غول‌پیکر است که یک ساطور عظیم حمل می‌کند.

طراحی مرکز پزشکی «رودز هیل» (محل وقوع داستان در ساعات اولیه) از نظر ساختاری شباهت بسیار زیادی به عمارت (Mansion) نسخه Resident Evil 1 دارد.

زامبی‌ها رگه‌هایی از شخصیت زندگی گذشته خود را حفظ کرده‌اند؛ برخی از آن‌ها که مدت زمان زیادی از تبدیل شدن آن‌ها نمی‌گذرد، هنوز صحبت می‌کنند.
می‌توانید از این ویژگی‌های رفتاری علیه آن‌ها استفاده کنید؛ به عنوان مثال، یک زامبی وسواس روشن کردن چراغ‌ها را دارد، شما می‌توانید با خاموش کردن چراغ حواس او را پرت کنید.

زامبی‌های ازپا‌درآمده ممکن است به موجوداتی به نام Blister Heads (کله‌تاولی) تبدیل شوند؛ این موجودات در واقع بازآفرینی مکانیک کریمزون هد در ریمیک Resident Evil 1هستند و از بین بردنشان سخت‌تر است.

من که شخصا از بخش های مربوط به لیان خوشم نیومد اصلا. برخلاف اصرار اکثر طرفدارها به حضور قهرمان ها قدیمی سری، من مخالف حضورشون هستم چون عملا بازی رو از ماهیت خودش دور میکنن. مشخصه که لیان دیگه ترسی از هیچکدوم از هیولاها نداره. اگر مثل نسخه ۸ حضورش در حد نیم ساعت بود مثل کریس ردفیلد خیلی خوب میشد ولی الان واقعا بخش های لیان رو که دیدم یاد نسخه ۶ افتادم. البته با سیستم کامبت به مراتب بهتر که خب میتونه یه بازیه اکشن خیلی جذابی در بیاره از کار ولی قطعا با ماهیت اویل نمیخونه. در کل از نظر من حرکت فولی بود.
ولی همچنان بخش های گریس به نظرم عالیه و شدیدا منتظرشم.

من که شخصا از بخش های مربوط به لیان خوشم نیومد اصلا. برخلاف اصرار اکثر طرفدارها به حضور قهرمان ها قدیمی سری، من مخالف حضورشون هستم چون عملا بازی رو از ماهیت خودش دور میکنن. مشخصه که لیان دیگه ترسی از هیچکدوم از هیولاها نداره. اگر مثل نسخه ۸ حضورش در حد نیم ساعت بود مثل کریس ردفیلد خیلی خوب میشد ولی الان واقعا بخش های لیان رو که دیدم یاد نسخه ۶ افتادم. البته با سیستم کامبت به مراتب بهتر که خب میتونه یه بازیه اکشن خیلی جذابی در بیاره از کار ولی قطعا با ماهیت اویل نمیخونه. در کل از نظر من حرکت فولی بود.
اتفاقا برای من که تا حالا یک بار هم نسخه های رزیدنت و کلا بازی ترسناک پلی ندادم خیلی خوبه
بخش های لیان می‌تونه اون حس ترس رو کم کمتر کنه و از یک نواختی درش بیاره
چون واقعا برای من که اولین بار می‌خوام وارد این سری بشم یک تجربه ۱۵ ساعت ترسناک مطلق واقعا سخته 😁
خودشون هم گفتن هدف هم پلیر های قدیمی هست هم جدید

• Wow
Reactions: Thundersky
موافقم

لیان شده ترمیناتور

اتفاقا برای من که تا حالا یک بار هم نسخه های رزیدنت و کلا بازی ترسناک پلی ندادم خیلی خوبه
بخش های لیان می‌تونه اون حس ترس رو کم کمتر کنه و از یک نواختی درش بیاره
چون واقعا برای من که اولین بار می‌خوام وارد این سری بشم یک تجربه ۱۵ ساعت ترسناک مطلق واقعا سخته 😁
خودشون هم گفتن هدف هم پلیر های قدیمی هست هم جدید
سمت این سری و بازی های تاپ ترسناک دیگه تا حالا نرفتی !!!!!!

از عمرت رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or