Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
فن های عزیز فک کنم قضیه رو خیلی جدی گرفتن!
اولش عرض شد ک تئوریه، استنباطه، مشاهدات عینیه
اونم با توجه ب کاری ک خود کپکام اول خودش شروع کرد!!!
امکان وجود کاراکتر جیل تو این نسخه بیشتر از ایدا هست با توجه ب نکات مخفی شده تو تریلر بخصوص سوم، شایدم نگه داشتن جیل رو برا نسخه بعدی رولیشن .

کلی تریلر هارو نگا کردم و دلایلی ک بنظرم مهم بودن رو گفتم
آینده روشنه ...........

امکان وجود کاراکتر جیل تو این نسخه بیشتر از ایدا هست با توجه ب نکات مخفی شده تو تریلر بخصوص سوم، شایدم نگه داشتن جیل رو برا نسخه بعدی رولیشن .

آینده روشنه ...........
سخت نگیر کلا 2 ماه بیشتر تا لانچ گیم نمونده. فعلا همین Leon همه ـمون رو به اندازه کافی از نسخ ـی درآورده :دی

سخت نگیر کلا 2 ماه بیشتر تا لانچ گیم نمونده. فعلا همین Leon همه ـمون رو به اندازه کافی از نسخ ـی درآورده :دی
ن باو مشکلی ندارم، هر چی دوس دارن بگن من چن سال پیش سر همین موضوعات ساده چن سال نمیومدم اینجا!
تو اینترنت پره از این Easter Egg ها
یکی از مشکلاتی ک من دارم همین ورود لیون تو بازی های جدیده!!! دیگ رسما کالاف شده، ولی تو انیمیشن ها عالی جواب داده
اینهمه کاراکتر فراموش شده، بجاشون اینو آوردن تا پول جارو کنن، ن اینک لیون بد باشه اما اکشن بیش از امضای این سری نیس
حداقل ربکارو میاوردن ریتم بازی بهم نخوره. درسته گریس ترسوئه مثلا اما حداقل ب دل من یکی ک ننشسته

• Like
Reactions: mkh-n71
ن باو مشکلی ندارم، هر چی دوس دارن بگن من چن سال پیش سر همین موضوعات ساده چن سال نمیومدم اینجا!
تو اینترنت پره از این Easter Egg ها
یکی از مشکلاتی ک من دارم همین ورود لیون تو بازی های جدیده!!! دیگ رسما کالاف شده، ولی تو انیمیشن ها عالی جواب داده
اینهمه کاراکتر فراموش شده، بجاشون اینو آوردن تا پول جارو کنن، ن اینک لیون بد باشه اما اکشن بیش از امضای این سری نیس
حداقل ربکارو میاوردن ریتم بازی بهم نخوره. درسته گریس ترسوئه مثلا اما حداقل ب دل من یکی ک ننشسته
منظورت کریس بود دیگه.
ریمیکها رو که نباید به حساب بیاری ، لیان آخرین بار تو RE6 حضور داشت.
نزدیک به 15 ساله که تو نسخه های جدید غایبه.

حتما نظرت در مورد باقی شخصیتها به عنوان MC منطقیه و بیراه نیست ولی خب آیا فکر میکنی به اندازه این چندتا شخصیت اصلی (مخصوصا لیان) میتونستن بارِ بازی رو به دوش بکشن؟
از طرفی کپکام داره کم کم شخصیتهای جدید رو میندازه تو تنبون طرفدارها که آینده مجموعه رو تضمین کنه و خب این کار مستلزم اینه که در کنار شخصیت های مهم مجموعه انجام بگیره که هم صدای طرفدارها در نیاد و هم تجربه جذابی رو برای طرفدارهای جدید بسازن.

از طرف دیگه ، ربکا که داره با Zero میاد.
Claire هم با ورونیکا.
فقط کمی باید بیشتر صبر کنی که تو نسخه های جدید هم ببینیمشون.

منظورت کریس بود دیگه.

حتما نظرت در مورد باقی شخصیتها به عنوان MC منطقیه و بیراه نیست ولی خب آیا فکر میکنی به اندازه این چندتا شخصیت اصلی (مخصوصا لیان) میتونستن بارِ بازی رو به دوش بکشن؟
از طرفی کپکام داره کم کم شخصیتهای جدید رو میندازه تو تنبون طرفدارها که آینده مجموعه رو تضمین کنه و خب این کار مستلزم اینه که در کنار شخصیت های مهم مجموعه انجام بگیره که هم صدای طرفدارها در نیاد و هم تجربه جذابی رو برای طرفدارهای جدید بسازن.

از طرف دیگه ، ربکا که داره با Zero میاد.
Claire هم با ورونیکا.
فقط کمی باید بیشتر صبر کنی که تو نسخه های جدید هم ببینیمشون.
ی جوری میگی انگار ما با ویلیج با این سری آشنا شدیم!!!
منظورم گریس بود ن کریس ردفیلد، کریس امضای سریه و بشدت دارک مخصوص این جور بازیا وحشت محور
در ضمن تایید میکنم بقیه حرفاتو درباره بقیه کاراکترا و تزریق شون ب سری، اما لیون هیچوقت از ی کاراکتر جذاب عمق بیشتری نداشته متاسفانه، و عمده دلیلش برا تجارتِ مدیرانِ کپکام طراحی شده!
کپکام زیاد تو شخصیت پردازی رزیدنت اویل ها موفق نبوده البته ک تو بازی های s.h محور زیاد مهم نیس اما لیان بیش از حد یک بعدی شده(برو بزن پدرشو در بیار برگرد با محموله! ) همین، چیز دیگه ای نیس متاسفانه

• Like
Reactions: Dante _Sparda
ی جوری میگی انگار ما با ویلیج با این سری آشنا شدیم!!!
منظورم گریس بود ن کریس ردفیلد، کریس امضای سریه و بشدت دارک مخصوص این جور بازیا وحشت محور
در ضمن تایید میکنم بقیه حرفاتو درباره بقیه کاراکترا و تزریق شون ب سری، اما لیون هیچوقت از ی کاراکتر جذاب عمق بیشتری نداشته متاسفانه، و عمده دلیلش برا تجارتِ مدیرانِ کپکام طراحی شده!
کپکام زیاد تو شخصیت پردازی رزیدنت اویل ها موفق نبوده البته ک تو بازی های s.h محور زیاد مهم نیس اما لیان بیش از حد یک بعدی شده(برو بزن پدرشو در بیار برگرد با محموله! ) همین، چیز دیگه ای نیس متاسفانه
آخه گفتی با لیان مشکل داری و همه جا هست ، بازی کالاف شده و... که خواستم بگم اینها بیشتر به کریس میخوره چون آخرین بار تو RE6 حضور داشت.

دیگه بعد از اینکه تو دو نسخه جدید کریس حضور داشت وقتش بود که لیان رو هم بیارن.
لیان اسنیک این مجموعست ، محبوب ترینه.
اینکه چرا هست نباید عجیب باشه.

منظورت کریس بود دیگه.

البته آخرین حضور رسمی لیون توی تایم لاین سری انیمیشن Death Island هست که سال 2015 اتفاق میوفته. قبلش هم توی Vendetta بود که سال 2014 هست. بازی‌های اصلی رو هم بخوایم حساب کنیم، خود کمپین لیون توی RE6 سال 2013 اتفاق می‌افته. اگر شایعه ها درست باشه و RE9 توی دو تا سال 2020 و 2028 جریان داشته باشه، این اولین حضور لیون بعد از هفت سال توی بازی ها و بعد از پنج سال توی تایم لاین بحساب میاد.

یادمه توی لیک های اولیه داسک گولم راجب ایول ۹ اول میگفت فقط کنترل لیون رو بعهده میگیریم ولی جیل هم توی بازی حضور داره و تایم کمپینش مثل کارلوس هست .بعد چند وقت هم زد زیرش گفت جیل بصورت dlc ایدا، پولی خواهد بود .بعدم که خود کپکام تریلر رو رلیز کرد و مشخص شد کاراکتر اصلی یکی دیگه ست . الانم بازم ممکنه شاهد یک سری کاراکتر ها بصورت کات سین باشیم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky

آینده روشنه ...........
درود به نظرم امکان نداره آیدا نباشه حتما هست. هر جا لیان باشه ایدا هم هست

پ.ن از بس منتظر موندیم dlc ایدا کرک نشد دیسک گلد ادیشن خریدیم قبل ۹ بزنیم بر بدن

شروع مج
درود به نظرم امکان نداره آیدا نباشه حتما هست. هر جا لیان باشه ایدا هم هست

پ.ن از بس منتظر موندیم dlc ایدا کرک نشد دیسک گلد ادیشن خریدیم قبل ۹ بزنیم بر بدن
احتمال سنت شکنی رو رد نکنیم
تو انیمیشن ها اول کلیر دوم ایدا سوم ربکا چهارم کلیر پنجم کلیر جیل
من احتمال میدم جیل چون جوون مونده و خونش موثره، نقش ایدا کمرنگ میشه

• Like
Reactions: mkh-n71
البته آخرین حضور رسمی لیون توی تایم لاین سری انیمیشن Death Island هست که سال 2015 اتفاق میوفته. قبلش هم توی Vendetta بود که سال 2014 هست. بازی‌های اصلی رو هم بخوایم حساب کنیم، خود کمپین لیون توی RE6 سال 2013 اتفاق می‌افته. اگر شایعه ها درست باشه و RE9 توی دو تا سال 2020 و 2028 جریان داشته باشه، این اولین حضور لیون بعد از هفت سال توی بازی ها و بعد از پنج سال توی تایم لاین بحساب میاد.
درسته.
ولی انیمیشنها و تایم لاین که نه ولی بحث در مورد سال انتشار بازیها و شخصیتهایی که درش حضور داشتن بود.

درسته.
ولی انیمیشنها و تایم لاین که نه ولی بحث در مورد سال انتشار بازیها و شخصیتهایی که درش حضور داشتن بود.
البته ظاهرا الان حضور لیان زیاده در حالیکه حضور کریس در ۷ در حد پایان بازی و یک دی ال سی کوتاهه توی ویلیج هم کلا بخش گیم پلی کریس در حد ۲۰ دقیقه هست توی انیمیشن ها هم که لیان بیشتر حضور داره حتی توی اون انیمشین سریالی هم بود توی Death Island هم داستان بیشتر روی جیل و لیان تمرکز میکرد.توی اویل ۶ هم بخش لیان نسبت به سناریو کریس و شری و ایدا بلندتر بود و سناریو اصلی بود در کل به نظرم حضور لیان در کل سری چندان هم کمتر از کریس نبوده این وسط حق جیل و کلیر خورده شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or