Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
اگر تصور می کنید ویروس های جهش یافته ایول کشنده ان باید بگم سخت در اشتباهید؛ جذابیت های این بانوان بهشتی مرگبارتر از هر ویروسیه که تا حالا دیدید.. به امید حضور این دو گل بانو
View attachment 394539

G11r-Q7-Abw-AAXg-HS.jpg

کارگردان بازی قطعا داره ترول میکنه، اما بنظرم اگر یکی دیگه از باز‌مانده های راکون به غیر از لیون مثل جیل یا کلیر توی بازی بود خیلی خوب می شد. آلیسا هم از نظر تکنیکی یکی از بازمانده‌های راکون محسوب میشه اما اصلا به اندازه کاراکترهای اصلی سری شناخته شده نیست، چون نود درصد فن ها اوتبریک رو بازی نکردند.

ربکا هم گزینه خوبی هست چون به غیر از RE0 و RE1 توی هیچ بازی دیگه ای نبوده و ظاهرا از اون مدل کاراکترهایی هست که توی ژاپن محبوبیت خوبی داره. در حال حاضر با وجود لیون احتمال حضور ایدا از همه بیشتره، هرچند داسک همین چند روز پیش گفت یه سری کاراکترهایی توی بازی‌ هستند که از حضورشون شگفت زده میشید و یه سری دیگه از اینکه توی بازی نیستند تعجب میکنید که ایدا با این مورد جور درمیاد، اما از اونجا که نمیشه زیاد به حرف های داسک اعتماد کرد باید صبر کرد دید چی میشه.

View attachment 394564

کارگردان بازی قطعا داره ترول میکنه، اما بنظرم اگر یکی دیگه از باز‌مانده های راکون به غیر از لیون مثل جیل یا کلیر توی بازی بود خیلی خوب می شد. آلیسا هم از نظر تکنیکی یکی از بازمانده‌های راکون محسوب میشه اما اصلا به اندازه کاراکترهای اصلی سری شناخته شده نیست، چون نود درصد فن ها اوتبریک رو بازی نکردند.

ربکا هم گزینه خوبی هست چون به غیر از RE0 و RE1 توی هیچ بازی دیگه ای نبوده و ظاهرا از اون مدل کاراکترهایی هست که توی ژاپن محبوبیت خوبی داره. در حال حاضر با وجود لیون احتمال حضور ایدا از همه بیشتره، هرچند داسک همین چند روز پیش گفت یه سری کاراکترهایی توی بازی‌ هستند که از حضورشون شگفت زده میشید و یه سری دیگه از اینکه توی بازی نیستند تعجب میکنید که ایدا با این مورد جور درمیاد، اما از اونجا که نمیشه زیاد به حرف های داسک اعتماد کرد باید صبر کرد دید چی میشه.
از نظر من حضور بانوان بهشتی اگر قطعی بشه خیلی کوتاهه و نباید کسی انتظار زیادی برای سناریوهای مختلف داشته باشه. همونطور که کریس در ایول 7 و 8 بصورت کوتاه عرض اندام کرد، اینجا هم می طلبه نوستالژی فن ها کمی قلقلک داده بشه و شاید جیل حضوری کوتاه داشته باشه. به هر حال این آخرین قسمت بازی نیست، باید یک سری رفرنس ها و پازل در بازی بذارن مثل مخفیگاه، آزمایشگاه، عمارت.. تا دستشونو برای قسمت و کانتنت های بعدی باز بذاره، از این جهت بعیده تمام مهره ها رو کپکام وارد بازی کنه. همین الان بازگشت به راکون سیتی کلی سوال و ابهام ایجاد کرده که چرا فرد کارکشته ای مثل لیان پاش به ماجرا باز شده، تیم کپکام اگر بتونه در بخش داستانی قوی ظاهر بشه نیاز نیست برای پر کردن سولاخ سنبه های داستانی سلبریتی طور قضیه رو به صرف نوستالژی و خواسته فن ها لوسش کنن‌

یکم بی ربطه ولی من یه ایده ای برا نسخه های بعدی دارم RE3 Director's Cut هست
ینی همون RE3 ولی محله ها و مکان های بیشتری از راکون سیتی رو ببینیم (مث کلاک تاور و...)
البته نزدیک به صفره احتمالش ولی من چون خیلی فن این جیل جدیده بودم میطلبم

ینی همون RE3 ولی محله ها و مکان های بیشتری از راکون سیتی رو ببینیم (مث کلاک تاور و...)
همونطور که خودتون هم گفتید, شانسی وجود نداره..
بهتره به این منظور, منتظر ریمیک نسخه ۱ باشیم که بمراتب واقع بینانه تره چشم اندازش.

امیدوارم ریمیک نسخه اول تا سال ۲۰۲۷ بیاد
اگه قرار به ریمیک باشه بهترین گزینه کد ورونیکا هستش .اویل ۱ یکبار ریمیک شده و همون ریمیک هنوز قابل بازیه ولی کد ورونیکا نسخه ای بود که از نظر داستانی از خیلی از نسخه ها شماره دار مهمتر بود در سری و اتمسفر خیلی خوبی هم داره و همین طور ۳ کارکتر قابل بازی ضمن اینکه میشه به صورت دی ال سی ایدا در اویل ۴ یک بخش داستانی هم برای وسکر درست کرد

ربطی به تاپیک نداره اما تریلر نسخه آرکید RE2 که توی tgs معرفی کردند برای اونهایی که میخوان ببینند.

View attachment eKES4ZK_NPKE6DVK.mp4

احتمال ریمیک RE7 تو سالهای آینده بیشتر از نسخه Director's Cut ریمیک RE3 هست :دی کلا ناشرهای ژاپنی مثل کپکام به پروژه های فرعی یا به اصطلاح گایدن یه فرانچایز خیلی اهمیت نمیدن و‌ بودجه زیادی هم بهشون اختصاص نمیدند. RE3 هم نسخه اورجینالش اول یه پروژه فرعی بود که وسطای کار به یک نسخه اصلی و شماره دار تبدیل شد، با این وجود کپکام هنوز به چشم یک نسخه فرعی یا گایدن بهش نگاه میکرد. این موضوع از خیلی جهات مثل یه رسم بین دولوپرهای شرکت میمونه. به همین خاطر این موضوع حتی شامل ریمیک RE3 هم میشه. ریمیک RE3 حتی نسبت به نسخه اورجینال وضعیت بدتری داره، چون همزمان با RE8 و RE2 در حال توسعه بود و این وسط قربانی همون سنت های مربوط به گایدن شد و بودجه خیلی کمتری نسبت به اون دو تا دریافت کرد. حتی از نظر داستانی هم خیلی از کاراکترهایی که توی نسخه های فرعی هستند تو نسخه های بعدی پیداشون نمیشه و کلا به کلیف هنگر ها یا حفره های داستانی این نسخه ها زیاد اهمیت نمیدن. تنها نسخه فرعی سری که شاید کپکام بهای بیشتری بهش داده و توی زمان خودش هم بودجه داشت کد ورونیکا بود، اون هم بیشتر بخاطر اینکه از نظر داستانی اهمیت بالایی داشت و یجورایی دنباله واقعی RE2 بود. جالبه ظاهرا ریمیکش هم که در حال ساخته همینطوره و کپکام براش سنگ تموم گذاشته.

اگه قرار به ریمیک باشه بهترین گزینه کد ورونیکا هستش .اویل ۱ یکبار ریمیک شده و همون ریمیک هنوز قابل بازیه ولی کد ورونیکا نسخه ای بود که از نظر داستانی از خیلی از نسخه ها شماره دار مهمتر بود در سری و اتمسفر خیلی خوبی هم داره و همین طور ۳ کارکتر قابل بازی ضمن اینکه میشه به صورت دی ال سی ایدا در اویل ۴ یک بخش داستانی هم برای وسکر درست کرد

طبق گفته های لیکر بزرگ استاد داسک گالم ریمیک کد رونیکا در حال ساخته و ظاهرا تیم ریمیک RE2 و RE4 پشت بازی هست و اگر اتفاق خاصی نیافته و‌ حرف‌ های داسک درست باشه باید بعد از RE9 ایشون رو ببینیم.

تا حالا یه حرف درست از دهن این داسک گالم در نیومده مرتیکه بدرد نخور
رو هوا دری بری می گه ، یکیش آخر به هدف می خوره

یکبار می گه مثلا رزیدنت ۱ و صفر در حال ریمیک / یکبار دیگه می گه رزیدنت صفر و ورونیکا در حال ریمیکه و ....

اون زمان می گفت رزیدنت جدید توی جزیره با اتمسفر آسیای شرقی (سنگاپور) در حال ساخته . بیمارستان متروکه هم داره و موجودی شبیه بز در حال تعقیب بازیباز هست .

شماره یک سال ۲۰۰۱ دوباره دادند ولی عملا با رزیدنت دو سه کلاسیک فرقی نداره

شماره یک نیاز داره به صورت دوربین متحرک روی شانه با گرافیک (رزیدنت ۴ ریمیک) یا حتی بهتر ریمیک بشه و بهترین نسخه رزیدنت هم هست به نظرم

رو هوا دری بری می گه ، یکیش آخر به هدف می خوره

یکبار می گه مثلا رزیدنت ۱ و صفر در حال ریمیک / یکبار دیگه می گه رزیدنت صفر و ورونیکا در حال ریمیکه و ....

اون زمان می گفت رزیدنت جدید توی جزیره با اتمسفر آسیای شرقی (سنگاپور) در حال ساخته . بیمارستان متروکه هم داره و موجودی شبیه بز در حال تعقیب بازیباز هست .

شماره یک سال ۲۰۰۱ دوباره دادند ولی عملا با رزیدنت دو سه کلاسیک فرقی نداره

شماره یک نیاز داره به صورت دوربین متحرک روی شانه با گرافیک (رزیدنت ۴ ریمیک) یا حتی بهتر ریمیک بشه و بهترین نسخه رزیدنت هم هست به نظرم
هر چند من با همون گیم پلی کلاسیک هم به شدت حال میکنم و از طرفی هم گرافیکش هنوزم خوبه و حداقل بهتر از کد ورونیک هستش ولی قبول دارم نیازه دوباره با استاندارد جدید ریمیک بشه اما بعد از ریمیک کد ورونیکا .

• Cool
Reactions: Thundersky
هر چند من با همون گیم پلی کلاسیک هم به شدت حال میکنم و از طرفی هم گرافیکش هنوزم خوبه و حداقل بهتر از کد ورونیک هستش ولی قبول دارم نیازه دوباره با استاندارد جدید ریمیک بشه اما بعد از ریمیک کد ورونیکا .
هر دو ریمیک بشوند که همه راضی باشند

20251003_133417.jpg

کپکام 10 اکتبر توی کمیک کان یه پنل داره که RE9 هم جزء بازی‌هایی هست که نمایش دارند، اما ظاهرا چیز جدیدی از بازی نشون نمیدن و همون دمویی که قبلا توی گیمزکام و tgs به عموم نشون دادند اینجا هم نشون میدند.

Screenshot_۲۰۲۵-۱۰-۰۳-۲۱-۱۵-۰۵-۹۷۱-edit_com.twitter.android.jpg

اطلاعات جدید از مجله فامیتسو به نقل از داسک

کارگردان بازی تایید کرده کامبت بازی ضربات تن به تن و فیزیکی مثل مشت یا لگد نداره.

چیزی که RE9 رو از بقیه بازی های سری متمایز، خاص و جالب میکنه، نوع جدید دشمن ها و روش ها و‌ مکانیزم های خاص و‌ جدیدی هست که میشه برای مبارزه با اونها استفاده کرد.

از نظر پیشروی در بازی و ساختار کلی لول‌ دیزاین بازی بیشتر RE1 و RE2 هست، به این صورت که شما لوکیشن های مختلف رو جستجو میکنید، پازل های مختلفی رو حل میکنی، لوکیشن های جدید باز میکنید و همینطور به لوکیشن‌های قبلی باز میگردید. از نظر حرکت رو‌ به جلو و پیشروی در داستان هم بازی شبیه RE3 ،RE4 و Village هست.

از نظر تعادل بین ترس و‌ اکشن، بازی اکشن بیشتری نسبت به RE7 اما اکشن کمتری نسبت به RE4 و Village داره. نزدیک ترین بازی که از این نظر قصد داشتند بهش دست پیدا کنند و بازی بیشتر بهش شباهت داره احتمالا RE2 هست.

Screenshot_۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۲۱-۰۵-۲۸-۷۸۷-edit_com.twitter.android.jpg
Screenshot_۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۲۱-۱۴-۱۲-۷۶۹-edit_com.twitter.android.jpg
Screenshot_۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۲۱-۱۴-۳۴-۶۱۲-edit_com.twitter.android.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or