Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
شایعه تصویر لو رفته از لیان
View attachment 393402
حاجیمون باید با همین وضعیت تک چشم چهره پیر و شکسته مخ دخترها جدید سری رو بزنه :D
آقا به به عجب ابهتی امیدوارم همین باشه
من اتفاقا تو همین تاپیک قبلا گفتم از لحاظ پیر شدن خیالتون راحت باشه کپکام کارش رو بلده
عجب کرکتر خفنی بشه:Excited:

کانال یوتیوب Residence of Evil یه سری اطلاعات از لیون توی بازی لیک کرده، که البته بیشتر این اطلاعات رو قبلا dusk golem‌ هم گفته بود و‌ خودش هم توی توئیتر اونها رو تایید کرده. بین این اطلاعات یکیش از بقیه جالبتره.

بیشتر بخش های قابل بازی لیون توی سال 2020 (سالی که آلیسا کشته میشه) اتفاق میافته، در حالیکه بیشتر بخش های قابل بازی گریس توی سال 2028 هست.

Screenshot_۲۰۲۵-۰۹-۲۲-۱۶-۲۱-۰۶-۴۷۳-edit_com.twitter.android.jpg Screenshot_۲۰۲۵-۰۹-۲۲-۱۶-۲۱-۲۵-۴۲۱-edit_com.twitter.android.jpg

بخش مربوط به بازی که توی شوکیس‌‌ امروز کپکام پخش شد، هر چند همونطور که قبلا گفته بودند چیز جدیدی نداشت.

View attachment 394109
هر چیز جدیدی نشون بدن فقط لوکیشن، استاکرو تایرنت اسپویل می کنن، این دمو هم طبق رسم کپکام برای PS5 میاد ولی سوپرایزی برای من باقی نذاشته. انونس لیان باید آخرین تریلری باشه که ازش می بینم، ولی می دونم هر تریلر جدیدی از بازی بیرون بیاد نمی تونم جلوی خودمو برای ندیدنش بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or