Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
با اینکه اول شخص بازی خیلی ترسناکه.
عمرا بازی رو دفعه اول به صورت اول شخص بازی کنم. واقعا به DNA رزیدنت اویل نمیخوره اول شخص.:دی
بخش های لئون صد در صد باید سوم شخص باشه.
با وجود مادهای بسیار زیبا که قرار برای گریس بیاد، بخش گریس هم حیفه سوم شخص بازی نکنی :D

گیم پلی دموی گیمزکام خیلی خوبه. واقعا نمیفهمم چرا یه بخشی از این دمو رو توی مراسم کیلی نشون ندادند. یکی از احمقانه ترین تصمیم هایی که کپکام تا بحال گرفته.

تمام چیزهایی که از دمو دیدم بنظرم عالی بوده. اتمسفر، گرافیک، هوش مصنوعی هیولای استاکر، انیمیشن ها و صدا گذاری مخصوصا در مورد گریس همه عالی بودند.

داسک گالم میگه
تو نور پوستش آب میشه طفلک

این نقطه ضعف استاکر بازی نسبت به نور منو یاد یکی از نسخه های کنسل شده RE4 میندازه که اونجا یکی از دشمن های بازی ظاهرا فقط توی نور آسیب پذیر بود. کپکام همیشه از ایده های استفاده نشده بازی های قدیمی یا کنسل شده سری توی بازی های جدید استفاده میکنه.

قبلا هم گفتم الانم میگم اصلا به کپکام و خروجی کارشون ذره ای تردید نداشته باشید. این ها تقریبا بعد از رزیدنت ۶ و زمان عرضه رزیدنت ۷ یک brain storm اساسی داخل استودیوهاشون شکل گرفته که خود من کمتر خروجی ضعیف دیدم این سال ها ازشون. در واقع ندیدم اصلا. سال دیگه با رزیدنت و اونیموشا یه حال اساسی میدن، یکی از یکی بهتره.
فقط من موندم آدم با کدوم دوربین بازی کنه، هردوتاش عالی دراومده😁

میشه گفت که گفته داسک گالم درمورد این که بازی تو یه سری از بخشا از لست پارت 2 الهام گرفته اشتباه نبود، نوع مخفی کاری با گریس شباهت داره به لست پارت 2
زیاد روی حرفهای داسک گولم حساب نکن . گویا کپکام عین چی پشیمونه وسگر رو کشته ،لیون که محبوب ترین کاراکتر بازی هست خیلی بعیده بخوان بکشنش

زیاد روی حرفهای داسک گولم حساب نکن . گویا کپکام عین چی پشیمونه وسگر رو کشته ،لیون که محبوب ترین کاراکتر بازی هست خیلی بعیده بخوان بکشنش
کشته شدن لیان که محبوب ترین شخصیت کل سری نه، اما ممکنه شاهد خداحافظی با شخصیت تو بازی ها که داستان اصلی رو جلو میبرن باشیم، بازنشسته شدن لیان
حاجیمون داره نزدیک به 50 سالش میشه دیگه داره دیرم میشه باید یکی براش آستین بالا بزنه برن خواستگاری ایدا :D

گیم پلی دموی گیمزکام خیلی خوبه. واقعا نمیفهمم چرا یه بخشی از این دمو رو توی مراسم کیلی نشون ندادند. یکی از احمقانه ترین تصمیم هایی که کپکام تا بحال گرفته.

تمام چیزهایی که از دمو دیدم بنظرم عالی بوده. اتمسفر، گرافیک، هوش مصنوعی هیولای استاکر، انیمیشن ها و صدا گذاری مخصوصا در مورد گریس همه عالی بودند.

این نقطه ضعف استاکر بازی نسبت به نور منو یاد یکی از نسخه های کنسل شده RE4 میندازه که اونجا یکی از دشمن های بازی ظاهرا فقط توی نور آسیب پذیر بود. کپکام همیشه از ایده های استفاده نشده بازی های قدیمی یا کنسل شده سری توی بازی های جدید استفاده میکنه.

در رولیشن 2 هم دشمنها به نور حساسیت داشتن .

کشته شدن لیان که محبوب ترین شخصیت کل سری نه، اما ممکنه شاهد خداحافظی با شخصیت تو بازی ها که داستان اصلی رو جلو میبرن باشیم، بازنشسته شدن لیان
حاجیمون داره نزدیک به 50 سالش میشه دیگه داره دیرم میشه باید یکی براش آستین بالا بزنه برن خواستگاری ایدا :D
:D
1755715774884.png

البته داسک لیست imdb رو رد کرده .

آخرین ویرایش:
:D
View attachment 389606

البته داسک لیست imdb رو رد کرده .
داسک نمیذاره کمی برای سرو سامانم گرفتن این پیر پسر خوشحال بشیم سریع رد میکنه
:(

قبل این که اصلا نسخه هفتم هم معرفی بشه بود فکر کنم اون زمان هم یه شایعه خیلی ضعیف بود درمورد بچه لیان و ایدا اومده بود درموردش خوندم حتی تو تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil فروم هم یکی گذاشته بود این شایعه رو اگر اشتباه نکنم که داستان بازی هم ب بر پایه همین بود بر طبق این شایعه که یه شایعه چرت بیش نبود، الانم دوباره شایعه سازی با هول بودن لیان جلو ایدا بیچاره رو شروع کردن:D

کلاساد رزیدنت اویل ۷ افتادم
اون ویرمرده مییومدد میگفتتت جیییسون بوو بوو
این کاراکترش زیادی کریپی بود اما ترسناک نه
بعدم نمیدونم چرا دوس دارم این قضیه نبود یعنی هی یکی دنبالمون نمیکرد الکی میره رو اعصابم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or