Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
البته خوب که فکر میکنم Hag با توجه به ماهیت حقیقیش چه بسا تعمدا قراره حسهای متناقضی رو بربیانگیزه در پلیر..
برخلاف MRX که نمیشد حسی فراتر از یه ترس گُنگ بهش داشت یا همتایانش در نسخه هفتم که وحشت آمیخته با disgust رو بهمراه داشتند و البته lady dimitrescu نسخه هشتم که ترس توام با خشم رو متبادر میکرد. شاید قابل درک باشه که اینجا دلمون قراره برای این موجود بدترکیب بسوزه و توامان ازش بترسیم و سعی کنیم فاصله بگیریم.. احتمالا چیزی شبیه به Salvatore Moreau توی همون نسخه ۸ ام و خب طبیعتا با بار احساسی و عاطفی بمراتب سنگین تر.
خشم؟ ترس همراه با یه سری حس دیگه بودا...:دی

کلاساد رزیدنت اویل ۷ افتادم
اون ویرمرده مییومدد میگفتتت جیییسون بوو بوو
این کاراکترش زیادی کریپی بود اما ترسناک نه
بعدم نمیدونم چرا دوس دارم این قضیه نبود یعنی هی یکی دنبالمون نمیکرد الکی میره رو اعصابم
اینکه یکی بیوفته دنبال کرکتر دیگه لوس شده برای زمانه الان

خشم؟ ترس همراه با یه سری حس دیگه بودا...:دی
آره.. البته قرار نبود اون اتفاق بیفته. dimitrescu از اول تا آخر با الفاظ تحقیر آمیز با Ethan برخورد میکنه, اما واضحا سازندگان موقع طراحی این کرکتر و شکل دهی ارتباطش با کرکتر اصلی, پیچیدگی غرایز انسانی رو دست کم گرفته بودن که منجر به خلق چنین میم هایی شد...

من فکر میکنم سرکار گذاشته داره ترول میکنه:-?

پ.ن : دوستانی که به اسپویل داستانی حساس هستند اسپویل رو بازنکنند.
از هفته قبل این رو دست گرفته با جریان آخرین حضور لیان داره بولدشون میکنه این دو مسئله رو

من خودم بشخصه بخاطر حفظ هیجان در هنگام بازی سعی کردم ویدیو کامل گیمپلی رو نبینم و بزارم که خودم تجربه کنم :D
من غیر از تیزر اولیه هیچی نمیبینم :D نهایتا 4 تا اسکرین شات ببینم اونم از دستم در میره، دقیقا با همین هدف که کلش رو موقع بازی کردن خودم کشف کنم، عین دوران قدیم میکرو سگا، تاپیک بازی هام برای همین وقتی به انتشار نزدیک میشه (شده سال ها یا ماه ها قبل انتشار) دیگه بایکوت میکنم...

*چقدر خوب که پست های اکس، دوباره مثل قبل امبد میشند، عالی...

من فکر میکنم سرکار گذاشته داره ترول میکنه:-?

پ.ن : دوستانی که به اسپویل داستانی حساس هستند اسپویلر رو بازنکنند.
این تئوری هم هست:
برخی فنها حدس میزنن ممکنه لیزا ترور باشه، چون صداهاش دقیقاً مثل شخصیت اصلی تو نسخه اصلی RE هست.
شباهت‌ها خیلی زیاده و نمی‌شه نادیده‌شون گرفت، به‌خصوص با توجه به تاریخچه لیزا تو بقا تو شرایط فوق‌العاده سخت.

View attachment VID_20250821_154710_467.mp4

نه اعصاب خورد کن میشه ایکاش این قسمتشو نداشت
چون تعقیب شدن متاسفانه جز DNA سری رزیدنت هست باید توی تنظیمات قسمتی قرار دهند که چقدر می خواهید چالش داشته باشید و تعقیب شوید . زیاد متوسط کم

خود پلیر بسته به علاقه اش تعیین کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or