Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
بحث سلیقه نیست ، بحث اون جریان اسمشو نبر هست که خدا بخواد داره یواش یواش کم رنگ میشه ،
همین جریان تقریبا میشه گفت نذاشتن RE5 ریمیک بشه ، قطعا 5 ارزش ریمیک داشت برعکس 6 !
وای ۶ ریمیک بشه با همون فرمول بزن بهادر قبلی محاله بازی کنم .یعنی بدترین توی نسخه های اصلی هست

بحث سلیقه نیست ، بحث اون جریان اسمشو نبر هست که خدا بخواد داره یواش یواش کم رنگ میشه ،
همین جریان تقریبا میشه گفت نذاشتن RE5 ریمیک بشه ، قطعا 5 ارزش ریمیک داشت برعکس 6 !
گفتی ریمیک 5 برعکس نسخه ها قبلش برای 5 اگر قرار باشه مثل نسخه اصلی باشه اکشن و فضا بازی و ریمیک بشه اصلا هایپ نمیشم نسخه 5 و 6 تا ابد برام از بدترین بازی های هستن که بازی کردم، دیگه تحمل این که یه سری موتور سوار تو بیابون افتاده باشن دنبالم بعد با کریس به رگبار ببندمشون رو تو دنیا RE ندارم یا با هلیکوپر تو 6 سمتم بیان
واقعا یه تایم تو نسل 7 کپکام داشت رو مخ میرفت با کارهاش

ولی 6 هم گیم بدی نیست من که دوسش داشتم با 5

گفتی ریمیک 5 برعکس نسخه ها قبلش برای 5 اگر قرار باشه مثل نسخه اصلی باشه اکشن و فضا بازی و ریمیک بشه اصلا هایپ نمیشم نسخه 5 و 6 تا ابد برام از بدترین بازی های هستن که بازی کردم، دیگه تحمل این که یه سری موتور سوار تو بیابون افتاده باشن دنبالم بعد با کریس به رگبار ببندمشون رو تو دنیا RE ندارم یا با هلیکوپر تو 6 سمتم بیان
واقعا یه تایم تو نسل 7 کپکام داشت رو مخ میرفت با کارهاش
من که 6با5 رو دوس داشتم

نو که میاد به بازار...[-x
توی این رنج سنی من به همون قدیمی راضیم!
همیطور ادامه بدیم تاپیک یحتمل به فنا بره!
این بانو دیگه کیه😂

حالا ولی ببینم که کد ورونیکا رو چطوری ریمیکش میکنن یعنی به اندازه ریمیک نسخه های اصلی هستش یا نه قراره بهتر باشه😁

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
کپکام کلا این روند داف سازی از توی کاراکتر هاشو خوب بلده برعکس یک سری کمپانی ها که دنبال ووک و.. هستن فهمیده پول توی پرو پاچه هست و کاراکترهای female شو داف درست میکنه و از مدل‌های داف استفاده میکنه مخصوصا برای جذب مخاطب های جدید .حالا اینجا اکثرا بچه ها دهه ۶۰ و ۷۰ هستن ولی من خارج اینجا خیلی از دهه ۸۰یی ها رو دیدم بخاطر این ها جذب بازیهاش شدن مثلا توی ۸ لیدی دمیستریکو و همون که دوست منم بود بخاطر ایدا گیر داد ما که قبلا خود ایول ۴ ریمیک رو خریده بودیم و تموم کرده بودیمو فروخته بودیم دوباره این بار با دی ال سی ایدا خریدیم.

کپکام کلا این روند داف سازی از توی کاراکتر هاشو خوب بلده برعکس یک سری کمپانی ها که دنبال ووک و.. هستن فهمیده پول توی پرو پاچه هست و کاراکترهای female شو داف درست میکنه و از مدل‌های داف استفاده میکنه مخصوصا برای جذب مخاطب های جدید .حالا اینجا اکثرا بچه ها دهه ۶۰ و ۷۰ هستن ولی من خارج اینجا خیلی از دهه ۸۰یی ها رو دیدم بخاطر این ها جذب بازیهاش شدن مثلا توی ۸ لیدی دمیستریکو و همون که دوست منم بود بخاطر ایدا گیر داد ما که قبلا خود ایول ۴ ریمیک رو خریده بودیم و تموم کرده بودیمو فروخته بودیم دوباره این بار با دی ال سی ایدا خریدیم.
یعنی بچه های دهه ۸۰ بیشتر بخاطر داف های اویل میرن اویل بازی میکنن؟😂😂

من که 6با5 رو دوس داشتم

این بانو دیگه کیه😂
5 و 6 همیشه برای من به عنوان دو نسخه اصلی از فرانچایز RE دوتا بازی بنجل هستن، که زمان خودش روی PS3 و X360 خیلی حرف بار کپکام میکردم زمان بازی کردنشون

ella freya مدل چهره اشلی ریمیک 4

5 و 6 همیشه برای من به عنوان دو نسخه اصلی از فرانچایز RE دوتا بازی بنجل هستن، که زمان خودش روی PS3 و X360 خیلی حرف بار کپکام میکردم زمان بازی کردنشون

ella freya مدل چهره اشلی ریمیک 4
سلیقس دیگه

دیگه کسی فن ایول ۶ هست رو خودت تصور کن البته همه دهه ۸۰یی ها مدنظرم نیست ولی خب بخش زیادیشون
اینم حرفیه

البته کپکام و بقیه سازندگان ژاپنی از قدیم حرفه‌ای بودن در داف سازی مثلا بانو aya از parasite eve

IMG_20250827_200259_461.jpg
داسک‌گولم راجب تایید رسمی حضور لیان در Resident Evil 9 Requiem :

- به خاطر داشته باشین که من از برنامه‌های بازاریابی کپکام خبر ندارم؛بنابراین این فقط یک حدس از طرف منه.اما اگر آنها این کار را در ماه آینده انجام ندن،چه در یک شوکیس رزیدنت ایول و چه در خود توکیو گیم شو،بسیار تعجب خواهم کرد.

- لیان یکی از محبوب‌ترین ویژگی‌های رزیدنت ایول در ژاپنه.اون به طور مداوم در طول سال‌ها با اختلاف زیادی محبوب‌ترین بوده.بازی‌هایی که لیان در آنها حضور داره،در ژاپن،فروش بسیار بیشتری نسبت به بازی‌های بدون حضور اون دارن.

- از اونجایی که لیان یکی از کاراکترهای اصلی RE9 عه،نمی‌تونم تصور کنم که آنها بازاریابی او را در بزرگترین نمایشگاه بازی ژاپنی از دست بدن.
اما باید دید چی میشه.

کارگردان بازی تایید کرده که هیولا لیزا ترور نیست . و صداهای فعلی هیولا موقت هستن و در نسخه نهایی متفاوت خواهند بود.

همچنین تایید کردند که سلاحهای زیادی وجود خواهد داشت.

【バイオ9】『バイオハザード レクイエム』のクリーチャーが「初代『バイオ』リメイク版のリサっぽい」と話題に。真相は?⇒テストでリサの声を当てていただけでした【gamescom2025】

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or