Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
میمردن آدمیزادی همین دمو رو دیشب نشون می دادن, سوییچ دوربین و انتخاب بین سوم و اول شخص برای منم سخت شد، هر کدوم مزایایی داره ولی من ایول رو با نمای سوم شخص می شناسمو یحتمل با همین دوربین تا وقتی دستم باز باشه برای انتخاب می رم. انتظار بسیار با این نمایش سخت شد
این صحنه هم نوستالژی طور ناب بود و همچنین گذاشتن فیوزها
1000003811.jpg
1000003810.jpg

البته خوب که فکر میکنم Hag با توجه به ماهیت حقیقیش چه بسا تعمدا قراره حسهای متناقضی رو بربیانگیزه در پلیر..
برخلاف MRX که نمیشد حسی فراتر از یه ترس گُنگ بهش داشت یا همتایانش در نسخه هفتم که وحشت آمیخته با disgust رو بهمراه داشتند و البته lady dimitrescu نسخه هشتم که ترس توام با خشم رو متبادر میکرد. شاید قابل درک باشه که اینجا دلمون قراره برای این موجود بدترکیب بسوزه و توامان ازش بترسیم و سعی کنیم فاصله بگیریم.. احتمالا چیزی شبیه به Salvatore Moreau توی همون نسخه ۸ ام و خب طبیعتا با بار احساسی و عاطفی بمراتب سنگین تر.

آخرین ویرایش:
خبر اومده که کارکتر لئون این اخرین حضورش توی فرنچایز ریزدینته بنظرتون اصلا نیوردن همچین کارکتر خفن و پر طرفداری اصلا درسته کی میتونه اصلا حایگزینش باشه؟!

• Like
Reactions: Thundersky
میشه گفت که گفته داسک گالم درمورد این که بازی تو یه سری از بخشا از لست پارت 2 الهام گرفته اشتباه نبود، نوع مخفی کاری با گریس شباهت داره به لست پارت 2

• Like
با اینکه اول شخص بازی خیلی ترسناکه.
عمرا بازی رو دفعه اول به صورت اول شخص بازی کنم. واقعا به DNA رزیدنت اویل نمیخوره اول شخص.:دی
بخش های لئون صد در صد باید سوم شخص باشه.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or