Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
جنسیتش مشخص نشده هنو؟!
این سوال واقعا ذهنمو درگیر کرد
چرا و چگونه اهمیت میدید که یه هیولای ترسناک لای پاش چیه. چه تاثیری تو قضیه داره

پونه: من فک میکنم زنه، یبار یکی میگفتHag هست اسمش شاید اشتبا میکنم

لیون هم قابل بازیه یا فقط با کاراکتر زن میشه پیش رفت ؟

اگر فقط یک ساعت با لیان بازی کنیم فایده نداره
این re engine هم بنظر قدیمی میاد .بهتره یه دستی به این انجین بکشند .

• Like
Reactions: Thundersky
RE2 انتظارات رو زمان خودش خیلی بالا برد و از اون موقع جهشی نداشته انجین و البته انتظارات هم بجاست، انیمیشن ها با همین ویدئوی کوتاه.. من که تفاوتی با نسخه های قبلی در حالت سوم شخص ندیدم، اینا هم چون قطره چکونی اطلاعات می دن خیلی نمی شه مسئله رو به کل بازی و کارکترها و گیم پلی بسط داد، امیدوارم یک گیم پلی آدمیزادی از بخش لیان نمایش بدن که هم از خماری در بیایم! هم تکلیفمون برای تعریف یا تخریب مشخص بشه :D ولی با تجربه ای که تا الان بدست آوردن و تیمی که روی بازی کار می کنه استدلالم اینه که رضایتمونو به طرق مختلف جلب می کنن

RE2 انتظارات رو زمان خودش خیلی بالا برد و از اون موقع جهشی نداشته انجین و البته انتظارات هم بجاست، انیمیشن ها با همین ویدئوی کوتاه.. من که تفاوتی با نسخه های قبلی در حالت سوم شخص ندیدم، اینا هم چون قطره چکونی اطلاعات می دن خیلی نمی شه مسئله رو به کل بازی و کارکترها و گیم پلی بسط داد، امیدوارم یک گیم پلی آدمیزادی از بخش لیان نمایش بدن که هم از خماری در بیایم! هم تکلیفمون برای تعریف یا تخریب مشخص بشه :D ولی با تجربه ای که تا الان بدست آوردن و تیمی که روی بازی کار می کنه استدلالم اینه که رضایتمونو به طرق مختلف جلب می کنن
راستش به شخصه به جز آوردن اسم راکون سیتی و برگشت به این شهر، چیزی که لایق شماره 9 این سری باشه رو هنوز ندیدم! ( و نشنیدم )

راستش به شخصه به جز آوردن اسم راکون سیتی و برگشت به این شهر، چیزی که لایق شماره 9 این سری باشه رو هنوز ندیدم!
دقیقا هنوز چیزی ندیدیم، این حس بد بیشتر از نسخه 6م میاد که همه چیز رو گفتن بزرگتر و با کارکترهای بیشتر عرضه می کنن که نتیجش شد آش شله قلم کار. ایول برای طرفدارای قدیمیش خلاصه شده به راهروهای وهم آور، کمبود مهمات، پازل ها، دنبال شدن توسط تایرنت و غافلگیری های مختلف و البته مقداری تنغس در سیو روم. اطلاعات و تصاویری که تا الان اومده چنین مواردی رو بولد کرده که امیدوار کنندست، ولی بزرگتر شدن لوکیشن ها هنوز نمی دونیم به چه معناست و در گیم پلی و چاشنی های اکشن در سناریو لیان به چه شکل خواهد بود. مشخصا اکشن رو چاشنی کار می کنن ولی اینکه چطور توازن برقرار کنن که هم فن های کلاسیک رو راضی نگه دارن هم به هدف تجاریشون که رضایت عموم مردم هست برسن به هنر تیم سازنده بستگی داره. انونس چون برگی رو نکرد باید تا تریلر بعدی صبر کنیم

پ ن: اینم بگم با نسخه 8م به دلایل متعدد که در تاپیکش ذکر کردم مشکل داشتم. امیدوارم مسیر بهتری برای اکشن کردن بازی در سناریوهای مختلف پیش بگیرن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
قسمت هایی که هیچی نداری و باید فرار کنی دیگه خز شده . اینجور ترساندن کاری نداره .

هنر اینه تا دندان مسلح باشی ولی جرات نکنی راهرو بقلی بری مثل دد اسپیس، رزیدنت ۷ نیمه اول و رزیدنت ۳ که نمسیس استارز می گفت و گیمر زرد می کرد
خود رزیدنت اویل ۲ ریمیک سردمدار این قضیه بود مخصوصا سناریو لیان
بعضی زامبیهاش حکم william birkin رو داشتن!!

من خیلی نظر مثبتی از اینکه بازی دوتا مود اول شخص و سوم شخص مختلف داشته باشه ندارم.

خودشون هم گفتن رسما برای هر دوربین بازی خیلی چیزا رو از اول کوبیدن و ساختن.
میشد این منابع و وقت رو صرف تجربه اصلی کرد.

رزیدنت ۲ ، ۳ ، ۴ ریمیک که حسابشون جداست

من زمانی که اولین تریلر رزیدنت ۸ دیدم بدجور هایپ شدم ولی تا الان رزیدنت ۹ حسی ایجاد نکرده .

حالا تریلرهای بیشتر بیاد ببینم ولی خب نام رزیدنت داره ۹۹ درصد می روم

من خیلی نظر مثبتی از اینکه بازی دوتا مود اول شخص و سوم شخص مختلف داشته باشه ندارم.

خودشون هم گفتن رسما برای هر دوربین بازی خیلی چیزا رو از اول کوبیدن و ساختن.
میشد این منابع و وقت رو صرف تجربه اصلی کرد.
مود اول شخص فکر کنم بیشتر روی DNA طراحی مراحل بازی نشسته

سوم شخص بالاجبار اضافه کردند تا طرفداران متعصب قدیمی از دست ندهند

• Like
Reactions: Love Console
متاسفانه گرافیک بازی حداقل تو ویدیوهایی که تا الان اومده پیشرفت خاصی نداشته و با توجه به این که اولین رزیدنت اویلی هست که تماما نسل نهمی هست قابل قبول نیست . امیدوارم نمایش های بازی که تا الان اومده هر چند کوتاه بوده از بیلدهای قدیمی باشه و زمان ریلیز بازی گرافیک بهتری ببینیم. RED ENGINE کهنه شده یجورایی( هر چند هنوز جوابه و فقط نسبت به اویل 7 جهش خاصی نداشته) و باید موتور جدید کپکام که REX ENGINE نام داره رو زودتر رو بازیهاشون بیارن. یک شایعه ای که قبلا شده بود که اولین بازی ای که قراره از این موتور استفاده کنه ریبوت داینو کرایسیس هست که با توجه به نام موتور که به نوعی داینسور (T- REX) شبیه داره بعید نیست واقعا. تو ویدیو چند دقیقه ای که دو روز پیش از سازنده ها اومد و چند ثانیه ای گیم پلی بازی رو نشون دادن یک عروسک دایناسور سبز رنگ هم تو محیط بازی بود که به نوعی ایستراگ حساب میشه و تو فروم های مختلف هم بحث شده بود که انگار کپکام یجوری ساخت داینو کرایسیس بعدی رو تایید کرده که امیدوارم واقعا اینجور باشه و بالاخره از REX ENGINE پرده برداری بشه

اقا این تمایل بعضی ها به چیزای تکراری و آشنا عجیبه واقعا.

لیان تالا تو چار پنج تا بازی نقش اصلی بوده (دیگه بهترین نمونه هم re4r که هم طولانی بود هم تکرار پذیر)

بعد باز میگن نه این دفعه هم نصف بازی باید لیان باشه. البته کامیونیتی re بطور کلی خیلی جذب گریس شده و اینجور نظرات خیلی کمتر هست.

تنها کسی که من دوس دارم این دفعه هم باشه جیل هست چون اون مدل جدید جیل تنها کراش ویدیوگیمی منه :((

تنها کسی که من دوس دارم این دفعه هم باشه جیل هست چون اون مدل جدید جیل تنها کراش ویدیوگیمی منه :((

آخه اگر هم باشه پا به سن گذاشته تا حد زیادی..
واقعا نامردیه که استفاده ازین ورژن جیل محدود شده باشه به ریمیک کوتاه RE3. حالا ایشالا تو بازسازی نسخه اول RE خواهیم بود در خدمتش :x

آخه اگر هم باشه پا به سن گذاشته تا حد زیادی..
واقعا نامردیه که استفاده ازین ورژن جیل محدود شده باشه به ریمیک کوتاه RE3. حالا ایشالا تو بازسازی نسخه اول RE خواهیم بود در خدمتش :x
بازسازی نسخه اول تنها آرزوی من در سری معظم رزیدنت هست

دلت پاکه . دعا کن سال ۲۰۲۶ بیاد

• Like
Reactions: Imaginative

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or