Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
کپ‌کام خلاصه داستان بازی رو در وب‌سایت رسمی به‌روزرسانی کرده:

داستان با کشف جسد قربانی یک بیماری ناشناخته در هتلی متروکه آغاز می‌شود.

گریس اشکرافت، تحلیل‌گر اف‌بی‌آی، برای تحقیق در این پرونده مأمور می‌شود، اما همه‌چیز در همان هتلی رخ می‌دهد که هشت سال پیش مادرش در آن جان باخت.

گریس آماده رویارویی با گذشته خود و بازدید از هتل می‌شود، اما این پرونده او را به کشف راز پشت شیوع ویروس در شهر راکون هدایت می‌کند - فاجعه‌ای زیستی که جهان را تکان داده است.

آیا این یک سوگواری خواهد بود که سرانجام می‌تواند خاطره این فاجعه هولناک را به آرامش برساند؟

ای داد بیداد از این جونوری که قراره بیفته دنبالمون! :دی
تجربه بازی‌های Resident Evil همیشه برای من سخت بوده و انگار یه فوبیایی دارم که برمی‌گرده به سال‌ها قبل و اولین دفعه‌ای که RE2 رو بازی کردم و به فنا رفتم و از اون موقع به بعد، این سری برام قفل شده! با اینکه اهل بازی‌های ترسناک نیستم ولی توی این چند وقت اخیر، بعد از مدت‌ها گفتم یه سری به ژانر وحشت بزنم و از Silent Hill 2 و The Callisto Protocol تا Alan Wake 2 رو تموم کردم، ولی همچنان RE به سختی از حلقومم پایین می‌ره و مثلاً سراغ RE4R هم نرفتم. :دی
البته یکی دو سال پیش تلاش نافرجامی داشتم و رفتم سراغ RE2R و با بدبختی تا یه جاهایی رسیدم و فکر می‌کردم بالاخره قراره یه نسخه از این سری رو تموم کنم. ولی ورود حضرت Mr. X کافی بود تا جونم دربیاد و بعد از ۲،۳ بار ملاقات با ایشون و از طرف دیگه هم معضلی به نام کمبود مهمات در برابر جونورهای دیگه، بازی رو حذف کردم و خلاص! :دی
الآن اولین چیزی که با خوندن توضیحات مربوط به این هیولای RE9 به ذهنم رسید، Mr. X بود و احتمالاً به جای تجربه بازی، باید بشینم یوتیوب‌خورش کنم! :-"

ولی همچنان RE به سختی از حلقومم پایین می‌ره و مثلاً سراغ RE4R هم نرفتم. :دی
یه بهانه جدید برای بازی کردن RE4! بهت می دم

View attachment 1000002282.mp4

البته یکی دو سال پیش تلاش نافرجامی داشتم و رفتم سراغ RE2R و با بدبختی تا یه جاهایی رسیدم و فکر می‌کردم بالاخره قراره یه نسخه از این سری رو تموم کنم. ولی ورود حضرت Mr. X کافی بود تا جونم دربیاد و بعد از ۲،۳ بار ملاقات با ایشون و از طرف دیگه هم معضلی به نام کمبود مهمات در برابر جونورهای دیگه، بازی رو حذف کردم و خلاص! :دی
MR X جزو تایرنت های بی آزارو گوگولی سریه :D نمسیس رو اولین بار که ملاقات کردم قشنگ آب روغن قاطی کردم! وقتی صفحه گلیچ شدو گزینه فرارو موندنو داد شانسی گزینه فرارو زدم و ناجنس وقتی کوبید به در یک سکته ریز زدم! اگر می موندم خودمم با جیل محشور می شدم!

الآن اولین چیزی که با خوندن توضیحات مربوط به این هیولای RE9 به ذهنم رسید، Mr. X بود و احتمالاً به جای تجربه بازی، باید بشینم یوتیوب‌خورش کنم! :-"
نکته جالب در مورد Mr. X اینه که تو نسخه اصلی یه دشمن معمولی و اسکریپت شده بود که جاهای مشخصی از بازی پیداش میشد‌، اما تیم سازنده تو ریمیک تبدیلش کرد به یه Stalker تمام عیار که مدام در حال چرخیدن تو اداره پلیس بود و با شلیک گلوله یا تولید هر صدایی به سرعت به سمت پلیر میومد. (با اون صدای قدم هاش که مو رو به تن آدم سیخ میکرد! :D

این قضیه شدیداً همه رو برای ریمیک شماره ۳ هایپ کرد اما متاسفانه تیم سازنده RE3 حسابی کم کاری کرد و نمسیس رو کامل اسکریپت شده طراحی کرد اونم وقتی که پتانسیل اینو داشت که بهترین Stalker تو سری بشه.

البته تو RE7 و Village هم خانواده بیکرها و لیدی Dimitrescu رو داشتیم اما هیچکدوم در حد Mr. X نبودن. (اگه یه زمانی کپکام بخواد RE6 رو ریمیک کنه، دوست دارم ببینم با Ustanak چیکار می‌کنه!)

پ.ن: نمی‌دونم Alien Isolation رو بازی کردی یا نه اما اون بازی با اختلاف بهترین و غیرقابل پیش بینی ترین Stalker رو داره و یکی از tense ترین و نفس‌گیر ترین بازی هایی هست که تا حالا تموم کردم، با توجه به این که خیلی از رسانه ها استاکر RE9 رو با زنومورف مقایسه کردن من حسابی انتظارم رو بالا بردم.

امیدوارم الان که دارم این نظر رو مینویسم همزمان دو تا از ریمیک های زیرو ، یک و کد ورونیکا در حال توسعه باشن برای سال های بعد ریکوئیم
یحتمل تیم ریمیک دو الان دارن کد ورونیکا رو میپزن...

آخرین ویرایش:
اینجوری که این ویدیوی جدید نشون میداد, Grace تنها کرکتر بازیه و خبری از Leon و غیره نیست..
کارگردان خیلی واضح گفت لیان رو در نظر داشتیم اما چون دیگه خیلی پوست کلفت شده و از چیزی نمیترسه; بدرد هدف ما نمیخورد.
حالا مگه اینکه این حرکتم بخشی از آزار و اذیتشون باشه مثه قضیه تریلر رونمایی تو SGF. :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MoonD
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or