Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
امیدوارم فقط هایپ بیش از حد تزریق نکنن که از اون طرف بزنه بیرون بعد نتیجه کار یه چی دیگه بشه!

تا اینجا اطلاعات موجود نشون میده سازنده همه جوانب رو به خوبی در نظر گرفته...

امیدوارم یه نمایش خوب تو گیمزکام داشته باشن

الان چطور شد؟ دوربین اصلی بازی رو اول شخص معرفی کردن؟

سازنده ها گفتن اول شخص بزنی یه چیز سکسی برات میشه، اما در کل بازی از ۲ دوربین پشتیبانی می کنه و تو پیش نمایش ها هم گفتن راحت بین ۲ تا میتونی سوییچ کنی! :D :x

بالاخره انگار این موجود دنبال‌کننده (تو نسخه‌های قبلی بیکر و لیدی مستر ایکس) رو یه اپگرید اساسی کردن قشنگ. همین هوش مصنوعی داینامیکی که بهش اشاره شده میتونه وحشتناک مقدار ترس بازی رو بالا ببره. قشنگ با یک alien isolation خفن طرفیم.

تو این تصاویر دو صحنه بنظر مستقیم از گیم پلی باشه که دوربین سوم شخص رو نشون میده.
اینکه یه بخش هایی اول شخص باشه یه بخش های سوم شخص ایده بدیه! مثل بلند کردن چندتا هندونه با یه دست به نظرم من غیر ممکنه سازنده ای بتونه از پسش بر بیاد و اگر هم بر بیاد بنظرم نهایتا به نفع بازی نمیشه چون این واکنش مورد انتظاره که همیشه یه عده دوربین دیگه ای جز دوربین انتخابی بازی تو صحنه های مختلف رو ترجیح بدن و این دو دستگی ایجاد میکنه و باعث واکنش های منفی میشه! از طرف دیگه دوربین انتخابی هم برای چنین بازی ای انتخاب هوشمندانه ای بنظرم نیست!
چرا؟ چون با یه بازی سینمایی، با گیم پلی خطی و اسکریپت شده طرفیم! در مورد چنین بازی ای کارگردانی صحنه ها حرف اول رو میزنه. نمی دونم چطور میشه تو موقیعت های حساس و هیجانی بازی، طوری گیم پلی رو جلو ببری که تفاوتی بین دوربین اول شخص و سوم شخص نباشه! از طرف دیگه بنظرم غیر ممکنه بیان بازی رو برا هر دوربین از نظر کارگردانی بهینه کنن! رسما باید دوبار بازی رو بسازن، پس حتما میان بازی رو با تمرکز با نمای دید اول یا سوم شخص میسازن و دوربین دوم رو بعدا سازگار میکنن با بازی.

در کل تصمیم بی نهایت بلندپروازانه ای هست. چیزی به ذهنم نمیرسه جز راضی کردن اکثریت طرفدارها! مشخصا تصمیم creative نیست. آیه یاس نمیخونم ولی شخصا خوشبین نیستم هر چند بنظرم واکنش عده زیادی از طرفدارها به دوربین اول شخص بی مورد بود ولی انقدر حجم درخواست ها و انتقادها زیاد بوده که نمی تونستن بی تفاوت باشن.

کپکام نمی خواهد از ایده ی یک موجود که قهرمان داستان تعقیب می کنه بکشه بیرون !!! یک ایده و جو جدید دیگه تزریق کنه

این ایده لوس شده . هر شماره یک موجود . ماشالله رزیدنت هم کم شماره نداره

زنومورف تو alien isolation رو مخ بود . نمی شد جم خورد . حالا حل پازل هم دخیل کنید . اوضاع شلغم شوربا می شه

چه گیری به زاویه دوربین دادید . مهم کیفیته . ایندی هم زاویه اول شخص بود برخلاف هم ژانری هاش اما نتیجه خیلی خوب و درگیر کننده بود

آخرین ویرایش:
نسخه 8 رو به هیچ عنوان نمیشه یه بازی کمتر از امتیاز 8.5 در نظر گرفت من بشخصه ازش لذت بردم معما های عالی داشت ، گیم پلی و جزئیات عالی داشت گرافیک و ... عالی بود و کلی ویژگی های مناسب دیگه و از اونجایی که حس ترس و غوطه ور شدن بیشتری ارائه میده دوربین اول شخص مورد علاقه من هست اما ترجیح میدم روی هر حالت یه بار تمومش کنم

این بازی مطمئن باشید فوق العاده میشه. اطلاعاتی که میاد شدیدا هیجان انگیزه برای یک عنوان رزیدنت اویل و قطعا تجربه بسیاررفراگیری رو برای هم کاربرای retro باز و هم کاربرای جدید فراهم میکنه.
چیزی که از این کپکام این چند سال دیدم قطعا فیل نمیشید خیالتون راحت.
دو نسخه اصلی قبلی خارق العاده بودن، من خودم حتی ۸ رو بیشتر هم دوست داشتم. ریمیک ها هم کهدعالی ساخته.
در کل شک نکنید آقا به هیچ وجه به بازی.

اونایی ک نگران دو دوربینه هستن فک کنم با اسکایریم و GTA V مقایسه میکنن. بابا الان ۲۰۲۵ـیم قطعا میتونن دوتا دوربین تمیز دربیارن.

تو RE2 ریمیک میتونستی با ماد اول شخصش کنی کاملا قابل بازی هم بود. چه برسه این که دیگه بصورت عمدی خود سازنده ها رو دو نوع دوربین کار کردن.

هیولای بازی رو یک مقدار عجیب توصیفش می‌کنن و میگن انگار یکی از باس‌های بلادبورنه. اندازش خیلی بزرگه و تو تریلر ما اندازه واقعیش رو ندیدیم. گاهی از لای درها می‌خزه (چون گنده‌تر از درهاست) و گاهی هم از سقف میره بالا و حتی با نور محیط هم ور میره انگار

احتمالا مصطفی رجبی مدیر شرکت برق ایرانه
حاجی اینو از کجا در آوردی :)):)):))

اگه واقعا بتونن همزمان 2 تا دوربین ساپورت کنن که یه چیز عجیبیه خصوصا انیمیشن کرکتر تو حالت سوم شخص که یه چیز روون و زیبا ارائه بشه.
در کل اول شخص ترسش بیشتره و سوم شخص اکشنش لذتبخشتر
مام که در هر صورت راضی:D

امیدوارم بالانس خوبی بین ترس ، اکشن ، جستجو محیطی و حل پازل رعایت کرده باشند. زیاده روی در هر کدوم به تجربه دلپذیر از اثر صدمه می زند .

کاش همون دمو عمومی می کردند ، ما هم تجربه می کردیم .

منتقدها و نشریات به اهمیت جامعه گیمری نیستند .

کاش همون دمو عمومی می کردند ، ما هم تجربه می کردیم .

منتقدها و نشریات به اهمیت جامعه گیمری نیستند .
اگر قرار بود از الان دمو بده که توی SGF گیم پلی نشون می داد. خیلی شلوغش کردید، برای تقریبا همه عناوین AAA از ژورنالیست ها دعوت می کنن پشت درب های بسته بازی رو ببینن. برای دمو ایول 8 همینکارو کرد کپکام، بصورت انحصاری برای PS5 هم دمو داده، چند ماه قبل از ریلیز معمولا اینکارو می کنه و بیشتر از یک دمو احتمالا در کار باشه. تریلر گیم پلی در یک ایونت نشون بدن دمو پیشکش! توقعاتی از کپکام دارید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or