resident evil - Operation Raccon City خوب یا بد ؟ مساله این است!

خب بعیده دیگه!!

اگه قرار باشه مثل 4 و 5 باشه بازم همونیه که کسی باهاش حال نمیکنه!

اینجور که بوش میاد هست!!
نه امیر جونم، اشتباه متوجه شدی. من هم دوست ندارم مثل RE5 بشه سری جدید.... "البته من RE5 رو هم با تمام کم و کاستی هاش عاشقانه دوست دارم" (اوه اوه حالم بد شد... :-& ) منظورم این بود که امیدوار باشیم شماره جدید همونی باشه که همه دوسش دارن....

---------- نوشته در 09:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 AM ارسال شده بود ----------

وقتی جیل ولنتاین توش باشه معلومه بازی خوبی میشه منم میرم در نقش سیاهی لشکر تو زامبی ها شاید تونستیم این جیل رو بخوریم ! :d
نزدیک شدن به جیل همانا و خراب شدن Chris رو سرت همانا رفیق من.

---------- نوشته در 09:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:40 AM ارسال شده بود ----------

رفتم تو تاپیک بکس تون! دیدم گفتن هدف بازی کشتن لیانه. !!!:-oاره؟؟؟

خیلی هم خوب بود....! بدشم تو بازی یکی از این کماندو های ماسک دار عاشق یه دختر زامبی می شه,و بادا بادا مبارک بادا! همه

خوشحالن؟

یعنی از چیزی که بدم میومد سرم اومد, بریم همون گل پوچ بازی کنیم
:-&

حالا سناریو RE6 رو من می نویسم:

بعد از به قتل رسیدن لیان, جیل و کلر و ای دا تصمیم میگیرن ,واسه گرفتن انتقام capcom رو بترکونن! ولی در این راه............

ادامه ماجرا در RE7!!!!!!!!!!!!!!!!
هر چی می نوسی بنویس رفیق .... ولی واسه چی دیگه Leon بیچاره رو ترکوندیش...؟

برو بکس سلامی دوباره!

می خوام حلا راجب قیمت این بازی برای ps3 بحث کنیم , چون حتی اگه کپی خور هم باشه کنسول بازم تو 90% موارد بایدبازی رو بخری که کپی کنی! مگه دوستت بخره و بتونی مخش کنی و قرض

بگیری ازش!!!!;;)

قیمت اروپا و امریکا رو کاری ندارم باهاش!

تو ایران به نظرتون چند می فروشنش این فروشنده های با انصاف و بی انصاف؟؟؟

آخرین ویرایش:
فکر کنم 80 تا 90 یا 100 تومان اولش میفروشن بعد کم میشه من سه ماه پیش خریدم Resident Evil 5 قیمتش 40 تومان بود حالا دیگه نمیدونم این جدید چند میشه

فکر کنم 80 تا 90 یا 100 تومان اولش میفروشن بعد کم میشه من سه ماه پیش خریدم Resident Evil 5 قیمتش 40 تومان بود حالا دیگه نمیدونم این جدید چند میشه

لپ مطلب همینه! بین 80 تا 100 پول بازی می خوایم پول بدیم! این بازی انقدر می ارزه؟

نوش چنده؟!!

یعنی از Uncharted3 گرونتره که نوش 85تومنه الان؟!

به نظر من 70 اینطورا باید باشه

لپ مطلب همینه! بین 80 تا 100 پول بازی می خوایم پول بدیم! این بازی انقدر می ارزه؟

انصافا نمیارزه!

از اونجا که معمولا نسخه کنسولی زودتر از PC میاد(حتی یک روز!!),ما هم صبر میکنیم نسخه PC بیاد و نهایت با 4000تومن بازی کنیم!!:d

Only Exclusive Games on PS3>:)

من یه سوال دارم مگه این رزیدنت اویل نسخه ۶ نیست؟اگه اره که دوستان دارن به سری رزیدنت اویل بی انصافی میکنن...

دوست جون!

ما بی انصافیم؟:-o اگه پیش نمایش این بازی رو ببینی , خودت میفهمی که ما واسه چی داریم حرص می خوریم!

یه سر برو سایت تویوب! ببخشید یوتوب:d

یعنی آقا حمید اگر نسخه ششم هم به این افتضاحی باشه باز هم پری اردر میدید؟!!!

نه دیگه علی جان من اول تیزر و تریلر هاشو نگاه میکنم بعد پری اردر میدم. البته این اولین رزیدنت اویلی خواهد بود که پری اردر میدم. اگه زنده باشم تا اون موقع :d

دوست جون های اویل

اویل 5 واقعا مزخرف بود!:-& من فقط یه بار تمومش کردم,در حالی که همه اویل ها رو حداقل 6 بار تموم کردم!!!!!:p

من بر خلاف باقی دوستان وقتی اویل4 رو بازی کردم به دلم صابون زدم که اویل ها از این به بعد قراره جزو شاخترین ها باشند!

اما افسوس.............................!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or