Leon.Fox
کاربر سایت
نه امیر جونم، اشتباه متوجه شدی. من هم دوست ندارم مثل RE5 بشه سری جدید.... "البته من RE5 رو هم با تمام کم و کاستی هاش عاشقانه دوست دارم" (اوه اوه حالم بد شد... ) منظورم این بود که امیدوار باشیم شماره جدید همونی باشه که همه دوسش دارن....خب بعیده دیگه!!
اگه قرار باشه مثل 4 و 5 باشه بازم همونیه که کسی باهاش حال نمیکنه!
اینجور که بوش میاد هست!!
---------- نوشته در 09:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 AM ارسال شده بود ----------
نزدیک شدن به جیل همانا و خراب شدن Chris رو سرت همانا رفیق من.وقتی جیل ولنتاین توش باشه معلومه بازی خوبی میشه منم میرم در نقش سیاهی لشکر تو زامبی ها شاید تونستیم این جیل رو بخوریم ! :d
---------- نوشته در 09:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:40 AM ارسال شده بود ----------
هر چی می نوسی بنویس رفیق .... ولی واسه چی دیگه Leon بیچاره رو ترکوندیش...؟رفتم تو تاپیک بکس تون! دیدم گفتن هدف بازی کشتن لیانه. !!!:-oاره؟؟؟
خیلی هم خوب بود....! بدشم تو بازی یکی از این کماندو های ماسک دار عاشق یه دختر زامبی می شه,و بادا بادا مبارک بادا! همه
خوشحالن؟
یعنی از چیزی که بدم میومد سرم اومد, بریم همون گل پوچ بازی کنیم
حالا سناریو RE6 رو من می نویسم:
بعد از به قتل رسیدن لیان, جیل و کلر و ای دا تصمیم میگیرن ,واسه گرفتن انتقام capcom رو بترکونن! ولی در این راه............
ادامه ماجرا در RE7!!!!!!!!!!!!!!!!