23 مارس سال اینده در اروپا عرضه میشه و 20 مارس هم امریکای شمالی . اواخر اسفند .این بازی تاریخ عرضه ش کی هست؟
واقعا جای تاسف داره که این بلا رو سر چنین بازی پرطرفداری آوردن
استاااااااااااااااااااااااااااااااااااااد ~x(~x(~x(~x(~x(استاد
اولاً ممنون از راهنماییت؛ دیدیمشون قبلاً...برو این تریلر جدیده رو نگاه کن که توی تاپیک RE هست اون وقت نظرت عوض میشه!!! چرا؟ چون نمسیس توشه و مسلما هر جا نمسیس باشه باید انتظار ترس رو هم داشته باشیم.
من که امیدوارم به این شماره. تم تاریک بازی و بودن توی راکون سیتی لحظات نابی رو برای ادم به ارمغان میاره. من که تا حالا از سری RE چیز بدی ندیدم.اینم عالیه و نقصی نداره.
راجع به NFS واقعا حق با توئه. حیف عنوان به اون خوبی. خدا رو شکر که طرفدار پر و پا قرص این بازی نیستم که بخوام هر جور شده ازش طرفداری کنم.سلام به همه تاج ها و تاج باز ها و مخصوصا اویل بازها!!!!!!!!!!!!!!
اقا دمتون گرم, خوشم میاد همچین نظر دادین کپ کام منقلب شد! الان ترکیده! جیل و لیان دارن خورده هاشو جمع می کنن!
اما گذشته از شوخی من میترسم اویل هم سرنوشت NFS رو پیدا کنه!
بعد NFS : Most Wanted خ.ایی هیچ NFS بهتون چسبیده؟ NFS ها یکی از یکی بدرد نخورتر شدن!
سلام بر تو ای تاجر و اویلر و اسنیکر و کلاً گیمرسلام به همه تاج ها و تاج باز ها و مخصوصا اویل بازها!!!!!!!!!!!!!!
بعد NFS : Most Wanted خدایی هیچ NFS بهتون چسبیده؟ NFS ها یکی از یکی بدرد نخورتر شدن!
به به!!! ببین کی اینجاستاز یه بایت Arth@s راست میگه... نباید ژانر بازی رو عوض می کردند... اما قرار RE 6 یه RE کلاسیک باشه. پس باز هم تاکید میکنم....
به قول Boss:LOYALTY TO THE END وقتی یه عنوان دوست داریم... باید با همه چیزش دوسش داشته باشیم. هر جایی که اسم RE، Raccon City و ... باشه... باید تنفسش کرد.
اینم ج علامت سؤال شمابرو بکس ! من از وقتی RE4 رو بازی کردم تا حالا قیافم شده عین علامت سوال
سوال اینه مگه Ayda تو اویل 2 از بالا پل پرت نشد پایین؟ همون جا که لیان داد زد ای داااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش اون چیزی که من تو این یه چند ساله اخیر از کپکام دیدم؛ این بوده که بجایه اینکه خودش رو با فناش هماهنگ کنه، میخواد فناش رو با خودش هماهنگ کنه؛ واسه همین من بعید میدونمCapCom هم بعد از مواجه شدن با این همه انتقاد در مورد RE5 و دیدن برخوردهای شدیدتر راجع به عنوان جدیدش RE: OR مطمئناً یه فکری به حال این سری مگا محبوب می کنه
باورت نمیشه... بارها گفتم که امیدوارم کپکام سرش به سنگ بخوره و شماره 6 رو کلاسیک عرضه کنه... این نظرسنجی هم که رو سایت کپکام هست هم فعلاً که ما رو به این قضیه دلخوش کرده...اما اصلاً همه این چیزا رو بذار کنار. بیا امیدوار باشیم RE6 چیزی خواهد شد که هممون دوسش خواهیم داشت و ایمان داشته باشیم همینطور خواهد شد.