resident evil - Operation Raccon City خوب یا بد ؟ مساله این است!

298580_288100477877513_185275861493309_961226_157480583_n.jpg

42846_resident_evil_operation_raccoon_city_ps3-orig.png
سلامی دوباره

از همه دوستانی که از این گفتگو دیدن کردن کمال تشکر رو دارم و از دوستانی که لطف کردن نظر شون رو بیان کردن بی نهایت ممنونم!

اما میخواستم بگم اونایی که مثل من با این عنوان بزرگ شدن, خیلی تو برجکشون می خوره که چندین ماه و سال منتظر عنوان محبوبشون باشند

و دست اخر یه بازی متوسط و معمولی گیرشون بیاد
:((8-|:((

اما قضیه به اینجا خطم نمی شه!

اکثر بازی ها فقط دارن گرافیک و جنبه بصری بازی رو تقویت می کنند.

مگه بازی مثل harvest moon : Back To Nature گرافیک شاخی داشت که هر کی PS1 l می خرید این بازی ماه ها سرگرمش می کرد؟
:-/

آخرین ویرایش:
من با اینکه روانی این بازیم ولی گهگاهی یه کوچولو از CapCom و سری Resident Evil ناامید میشم. من هم با 3Line موافقم که برای یه Resident Evil کلاسیک باید منتظر شماره 6 موند ولی RE: Operation Raccon City هم هر چی باشه یه RE محسوب میشه و من یکی که با علاقه دنبال شکار زامبی های شهر Raccon هستم.

سلام!!! 1000 بار گفتم؛ تو سایتایه دیگه هم گفتم؛ رو فیس بوقشون هم گفتم؛ اینجا هم باز میگم

خوب من و خیلیای دیگه، بعد از یه عمر زامبی خوردن و با وسکر جون جنگیدن، حق داریم که نظر بدیم و از سری های جدید بازی هم تعریف کنیم و هم به باد انتقاد بگیریم. که من با اجازه از بزرگان می خوام هر دو کار رو انجام بدم. اول تعریف:
دم بکس کپ کام گرم بابت این بازی جدیدش، گیم پلی عالی، گرافیک و جلوه های ویژه فوق العاده اش، مسلماً یکی از با گرافیکترین بازی هاست!
آمممما انتقاد:
از اون روزی که اویل 5 رو بازی کردم، دارم لعنت و فحش میفرستم به کپ کام و الان هم که دموهای RE:OR رو هم دیدم دیگه دُز فحشام رفت بالاتر!!! قبول، تغییر در جهت بهبود! نه تغییر در جهت عوض کردن ژانر! آقا اویل اصلاً بخاطر این اویل شد که واقعاً تو ژانر معمایی-ترسناک یکِ یک بود! اما حالا ژانر که شده اکشن صرف (همینطوری یه کله بزن بکش برو به هر کجا که جاده میبرت)، اصلاً من که خودم اسم بازی رو عوض میکنم میزارم Gears Of War: Umbrella Operation! داستان بازی هم که تو دیواره، واسه همین اصلاً تعجب نمی کنم که وسط بازی کردن RE:OR به دانته (از بازی Devil may cry) برخورد کنم که داره با کریس قلیون میکشه و کلیر و جیل هم رفتن با هم سالن پدیکور!
آخه چرررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟

میخوام 100 ساله سیاه نیاد...

قابل توجه اون بالایی که حکم تاج سر دارن!!!:d
استاد برو این تریلر جدیده رو نگاه کن که توی تاپیک RE هست اون وقت نظرت عوض میشه!!! چرا؟ چون نمسیس توشه و مسلما هر جا نمسیس باشه باید انتظار ترس رو هم داشته باشیم.
من که امیدوارم به این شماره.
تم تاریک بازی و بودن توی راکون سیتی لحظات نابی رو برای ادم به ارمغان میاره.
من که تا حالا از سری RE چیز بدی ندیدم.اینم عالیه و نقصی نداره.;)

قابل توجه بالاییا که واسه بالاییشون حکم سروری دارن :p :دی
استاد
استاااااااااااااااااااااااااااااااااااااد ~x(~x(~x(~x(~x(:-@
برو این تریلر جدیده رو نگاه کن که توی تاپیک RE هست اون وقت نظرت عوض میشه!!! چرا؟ چون نمسیس توشه و مسلما هر جا نمسیس باشه باید انتظار ترس رو هم داشته باشیم.
من که امیدوارم به این شماره. تم تاریک بازی و بودن توی راکون سیتی لحظات نابی رو برای ادم به ارمغان میاره. من که تا حالا از سری RE چیز بدی ندیدم.اینم عالیه و نقصی نداره.;)
اولاً ممنون از راهنماییت؛ دیدیمشون قبلاً...
اما مشکل اینه که یکی مثه من مشکل پسنده میگه re فقط re1,2,3 وبا ارفاق re4 ولی لعنت بر re5 , or!!! و یکی هم مثه شما میتونه راحت کنار بیاد با بازی...
نمسیس که سهله... گودزیلا هم توش باشه با پیرامیدهد، واسه من جوکه... :-q:-j:o)

سلام به همه تاج ها و تاج باز ها و مخصوصا اویل بازها!!!!!!!!!!!!!!

اقا دمتون گرم, خوشم میاد همچین نظر دادین کپ کام منقلب شد! الان ترکیده! جیل و لیان دارن خورده هاشو جمع می کنن!

اما گذشته از شوخی من میترسم اویل هم سرنوشت NFS رو پیدا کنه!

بعد NFS : Most Wanted خدایی هیچ NFS بهتون چسبیده؟ NFS ها یکی از یکی بدرد نخورتر شدن!

آخرین ویرایش:
از یه بایت Arth@s راست میگه... نباید ژانر بازی رو عوض می کردند... اما قرار RE 6 یه RE کلاسیک باشه. پس باز هم تاکید میکنم....
به قول Boss:
LOYALTY TO THE END
وقتی یه عنوان دوست داریم... باید با همه چیزش دوسش داشته باشیم. هر جایی که اسم RE، Raccon City و ... باشه... باید تنفسش کرد.

---------- نوشته در 08:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 AM ارسال شده بود ----------

اقا دمتون گرم, خوشم میاد همچین نظر دادین کپ کام منقلب شد! الان ترکیده! جیل و لیان دارن خورده هاشو جمع می کنن!

اما گذشته از شوخی من میترسم اویل هم سرنوشت NFS رو پیدا کنه!

بعد NFS : Most Wanted خ.ایی هیچ NFS بهتون چسبیده؟ NFS ها یکی از یکی بدرد نخورتر شدن!
راجع به NFS واقعا حق با توئه. حیف عنوان به اون خوبی. خدا رو شکر که طرفدار پر و پا قرص این بازی نیستم که بخوام هر جور شده ازش طرفداری کنم.

برو بکس ! من از وقتی RE4 رو بازی کردم تا حالا قیافم شده عین علامت سوال:-/

سوال اینه مگه Aida Wong تو اویل 2 از بالا پل پرت نشد پایین؟ همون جا که لیان داد زد ای داااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد NFS : Most Wanted خدایی هیچ NFS بهتون چسبیده؟ NFS ها یکی از یکی بدرد نخورتر شدن!
سلام بر تو ای تاجر و اویلر و اسنیکر و کلاً گیمر :دی
ببین RE رو دیدی؟!! دیگه پَر!!!
NFS هم چی؟! خودت بگو... آهان... پَر...
البته درباره این ورژن جدیدش چون ابتکار به خرج دادن نمیشه قضاوت کرد... یا یه چیز مثه MW پرطرفدار میشه، یا بدترین شماره میشه (که یحتملاً 2ومی محتملتره) :دی
ای بابا!!! فکر کردی همه استاد کوجیما یا میکامی میشن که سری بازیهاشون بترکونه؟!
از یه بایت Arth@s راست میگه... نباید ژانر بازی رو عوض می کردند... اما قرار RE 6 یه RE کلاسیک باشه. پس باز هم تاکید میکنم....
به قول Boss:LOYALTY TO THE END وقتی یه عنوان دوست داریم... باید با همه چیزش دوسش داشته باشیم. هر جایی که اسم RE، Raccon City و ... باشه... باید تنفسش کرد.
به به!!! ببین کی اینجاست :دی
شما احتمالاً از اون حرفایه ما تو تاپیک دویل می کرای که ناراحت نشدی،که دیگه سر نمیزنی :-/
درباره اینکه گفتی RE6 قرار سبکش کلاسیک باشه، یه منبع معتبر بهم بدیا تا 3 روز بهت اعتبار میدم؛ ولی معتبر باشه...
حالا ببینم شما که انقدر تأکیید دارید که باید وقتی از اول سوپر فن یه بازی هستیم باید تا آخرش ازش دفاع کنیم؛ اگه بیان یه بازی به اسم اویل بدن ولی توش ماشین بازی باشه بازم دفاع میکنی ازش؟! راستش نمیدونم ولی گویا واسه شما اینکه میگن فلان چیز یا فلان شرکت یا فلان بازی داره پوله اسمش رو میگیره باید کاملاً نامفهوم و بی معنی باشه دیگه :-/
اگه Boss گرانقدر اون حرف رو زد؛ سهراب سپهری هم گفت: چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید... :دی ;)

---------- نوشته در 04:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:11 PM ارسال شده بود ----------

برو بکس ! من از وقتی RE4 رو بازی کردم تا حالا قیافم شده عین علامت سوال:-/

سوال اینه مگه Ayda تو اویل 2 از بالا پل پرت نشد پایین؟ همون جا که لیان داد زد ای داااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم ج علامت سؤال شما :دی
تو گزارشات وسکر این طور سرپوش گذاشته شد به این قضیه که: ایدا وقتی داشته سقوط میکرده، ممکنه از جایی آویزون شده باشه یا بقوله اون جوکه خدا بهش رحم کرده :دی به هر حال سالم میرسه به زمین (تو سی دی 2 اویل2 ایدا میاد راکت لانچر واسه کلیر پرت میکنه اگه یادت باشه ها...) به هر حال بعد از این سقوطه موفقیت آمیز، با وسکر ارتباط برقرار میکنه و وسکر هم راه خروج رو بهش میگه و با هلیکوپتر از راکون سیتی جیم میزنه... ;)

از کدوم حرفت باید ناراحت باشم...؟ =(( من که نمی دونم راجع به چی حرف میزنی... /:) اما حتی اگر هم چیزی گفته باشی خیالت راحت... من حالا حالا ها از دست کسی ناراحت نمیشم Arth@s عزیز. ;;) خیلی چیزهایی که ممکنه دیگران رو ناراحت کنه برای من بی معنیه رفیق.
در مورد دفاع از یک عنوان...
خوب قطعا اگر بیان و یک RE بدن و قرار باشه توش به سبک NFS مسابقات غیر قانونی بذاریم و یا مثل Gran Turismo تو پیست های حقیقی جاده ها رو گاز بزنیم... مسلما ازش طرفداری نمی کنم. اما اون سبک از طرفداری که من میگم با اون چیز که تو فکر می کنی مطمئنا فرق می کنه. اگه اجازه بدی منتظرم تا چند روزی از عضویتم بگذره تا روم بشه تاپیک باز کنم و اونوقت می خوام در مورد این قضیه مفصل صحبت کنم. اما اگه واقعا مشتاقی تا نظر فعلیم رو بدونی... بهت می گم.:)
در مورد کلاسیک بودن RE6 هم باید بگم... نه، منبع معتبری ندارم. اما CapCom هم بعد از مواجه شدن با این همه انتقاد در مورد RE5 و دیدن برخوردهای شدیدتر راجع به عنوان جدیدش RE: OR مطمئناً یه فکری به حال این سری مگا محبوب می کنه. راستشو بخوای چند جایی هم شنیدم. همین الان هم که دارم این پست رو می نویسم دارم Search می کنم. سعی می کنم حتما چیزی پیدا کنم.
اما اصلاً همه این چیزا رو بذار کنار. بیا امیدوار باشیم RE6 چیزی خواهد شد که هممون دوسش خواهیم داشت و ایمان داشته باشیم همینطور خواهد شد.

• Like
Reactions: Arth@s
خب، خیلی خوشحالم که اشتباه فکر کردم!!! ممنون >:d<
CapCom هم بعد از مواجه شدن با این همه انتقاد در مورد RE5 و دیدن برخوردهای شدیدتر راجع به عنوان جدیدش RE: OR مطمئناً یه فکری به حال این سری مگا محبوب می کنه
راستش اون چیزی که من تو این یه چند ساله اخیر از کپکام دیدم؛ این بوده که بجایه اینکه خودش رو با فناش هماهنگ کنه، میخواد فناش رو با خودش هماهنگ کنه؛ واسه همین من بعید میدونم
اما اصلاً همه این چیزا رو بذار کنار. بیا امیدوار باشیم RE6 چیزی خواهد شد که هممون دوسش خواهیم داشت و ایمان داشته باشیم همینطور خواهد شد.
باورت نمیشه... بارها گفتم که امیدوارم کپکام سرش به سنگ بخوره و شماره 6 رو کلاسیک عرضه کنه... این نظرسنجی هم که رو سایت کپکام هست هم فعلاً که ما رو به این قضیه دلخوش کرده... 8-|
درباره تاپیک زدن هم؛ برو بزن دادا؛ اینجا کسی به تاریخ عضویت کاری نداره... نگاه میکنن که طرف حرف حسابش چیه... البته منطقیش هم همینه... برو بزن، خودم اول از همه میام اسپم میزنم توش :دی :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or