resident evil - Operation Raccon City خوب یا بد ؟ مساله این است!

بازم از همه دوستان و اشنایان و هم شهریان و بلایی ها و مث ما پایینی ها و برو بکس بازی سنتر که ما رو با نظراشون مورد عنایت قرار دادن تشکر و ایول و قدر دانی می شود!

اما واسم عجیبه!

یعنی طرفدارهای سری Resident Evilانقدر کم هستند؟ اخه تعداد دوستانی که نظر دادن خیلی کمه! تقریبا زیر خط فقره!

اکه راجب بازی گل پوچ صحبت می کردم بیشتر طرفدار داشت!نه؟
8-|:-s8-|

آخرین ویرایش:
یعنی طرفدارهای سری Resident Evilانقدر کم هستند؟ اخه تعداد دوستانی که نظر دادن خیلی کمه! تقریبا زیر خط فقره!
شما قدم رنجه کن، یه سر بیا تاپیک اویل تا ببینی که فن داره یا نه...
باید کپکام امتیازش رو بفروشه به یک شرکت دیگه تا اون شرکت بتونه از پسش بربیاد!!:d
آخ گفتی... فکر کن امتیازش رو همین میکامی با کمپانی جدیدی که زده بخره؛ یکی این بازی رو؛ یکی هم DMC واییییییییییییییییی :x

من که عاشق این سری و دنیای پر جزئیاتش هستم و هر عنوانی چه فیلم و چه بازی ازش منتشر بشه حتما ً میگیرمش ...
امیدوارم در این عنوان جدید حتی برای چند لحظه هم که شده آلبرت وسکر و جیل والنتاین رو ببینیم ...

شما قدم رنجه کن، یه سر بیا تاپیک اویل تا ببینی که فن داره یا نه...

آخ گفتی... فکر کن امتیازش رو همین میکامی با کمپانی جدیدی که زده بخره؛ یکی این بازی رو؛ یکی هم DMC واییییییییییییییییی :x

پس دوستان ما رو قابل نمی دونن ! اره؟

خدایا یعنی میشه بشه عین سری های کلاسیکش ؟؟!!

من که حالم از 5 و تا حدودی 4 به هم خورد.باید یه آدم نیمه حرفه ای کارکتر اصلی باشه.و البته زامبی ها هم داس و کلنگ و نیزه و مخصوصا اره برقی ( که با 1000 تا تیر هم نمیمردن ) دستشون نباشه. و همسن طور هم دیگه شخصیت تازه معرفی نکنن.

اگه nemesis هم که برگرده که عالیه.هیجان و ترس این که هر لحظه ممکنه جلوی آدم ظاهر بشه خودش یه عالمی داره.

به امید آدم شدن کپکام و تغییر در روند ساخت این عنوان.

خدایا یعنی میشه بشه عین سری های کلاسیکش ؟؟!!

من که حالم از 5 و تا حدودی 4 به هم خورد.باید یه آدم نیمه حرفه ای کارکتر اصلی باشه.و البته زامبی ها هم داس و کلنگ و نیزه و مخصوصا اره برقی ( که با 1000 تا تیر هم نمیمردن ) دستشون نباشه. و همسن طور هم دیگه شخصیت تازه معرفی نکنن.

اگه nemesis هم که برگرده که عالیه.هیجان و ترس این که هر لحظه ممکنه جلوی آدم ظاهر بشه خودش یه عالمی داره.

به امید آدم شدن کپکام و تغییر در روند ساخت این عنوان.

سلام. نمسیس تو بازی حضور داره همچنین ویلیام بیرکین و جیل ولنتاین. ولی خبری از وسکر و کریس فعلا نیست و به احتمال 90% هم نخواهد بود.

آخرین ویرایش:
وقتی جیل ولنتاین توش باشه معلومه بازی خوبی میشه منم میرم در نقش سیاهی لشکر تو زامبی ها شاید تونستیم این جیل رو بخوریم ! :d

اگه پیش نمایش های این بازی رو دیده باشی میبینی که چنگی به دل نمیزنه! اخه مسخره نیست زامبیها رو کاور خودشون می کنن کاراکتر بازی ها!؟!

زامبی ها هم بی حرکت و بی ازار وا میستن جلوشون! عجب خلاقیتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون نیمچه نمسیسی هم که تو بازیه شکل قبر کنای این فیلم ترسناکای

در پیته! نمسیس خودمونو میدیدی جا به جا سه تا سکته خفیف میزدی بعد قبض روح می شدی!!!!!!o:-)

:d

خب حالا !!:d

چه شلوغش میکنی بابک جان!

همون حرف خودم داره میشه انگار!! پس چنگی به دل نمیزنه آره؟(من تریلر رو ندیدم چون)

تریلر GTA V رو ببینید جای اویل!!! چون خیلی حال کردم باهاش..!b-)

"بحث رو منحرف نکن بچه...:-$ "

ببخشید!! lol

نه بابا! داش؛ اینجوریا هم نیست که فکر میکنی؛ منتها اونجا تو اون تاپیک یه همچین بحثی رو داشتیم و گذروندیم...
واسه همین احتمالاً بچه ها اینجا نمیان...

رفتم تو تاپیک بکس تون! دیدم گفتن هدف بازی کشتن لیانه. !!!:-oاره؟؟؟

خیلی هم خوب بود....! بدشم تو بازی یکی از این کماندو های ماسک دار عاشق یه دختر زامبی می شه,و بادا بادا مبارک بادا! همه

خوشحالن؟

یعنی از چیزی که بدم میومد سرم اومد, بریم همون گل پوچ بازی کنیم
:-&

حالا سناریو RE6 رو من می نویسم:

بعد از به قتل رسیدن لیان, جیل و کلر و ای دا تصمیم میگیرن ,واسه گرفتن انتقام capcom رو بترکونن! ولی در این راه............

ادامه ماجرا در RE7!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or