resident evil - Operation Raccon City خوب یا بد ؟ مساله این است!

babak_snake72

کاربر سایت
با سلام خدمت شما دوستان

همه دوستانی که هوادار دو اتیشه این عنوان محبوب و قدیمی هستند بهتر از من میدونن که شماره جدید این سری به نام

resident evil - Operation Raccon city

قراره زمستون امسال بیاد.

حوادث این شماره بر میگرده به سال 1998 و شهر roccon city

نمی خوام توضیح واضحات بدم. فقط می خوام بگم این شماره یه جور بازگشت به شماره 2 این بازیه!

حالا سوال اینه:-/

ایا این شماره واسه ما طرفدارا تجدید خاطره میشه یا یه زد حال بزرگ؟

منتظر جوابیات شما عزیزان هستم

اگه بخوان زامبی ها داس و تفنگ داشته باشن ضایع است که فک نکنم چون تو راکونه. اما اگه بخوان مثل فیلمش تو راکون سیتی گروهی به زامبی ها حمله کنن شاید بدک نباشه.اما تکی بهتره.اون حس ترس رو بیشتر داره.اگه کاراکتر جزو گروه استارز باشه و نمسیس هم باشه من که به شدت استقبال میکنم.

اتفاقا باید جالب باشه چون UMBRELLA-ها تو شهرن و بازی از دیدگاه اونا جالبه.من که کلا نظرم مثبته با این بازی.
البته تا الان چیزی از ماجراهای RE3 نشون ندادن ولی بازم RE2 هستش و این خودش خوبه.
من که موافق.

از نظر اویل بودن یه گند اشکاره ولی از نظر یه بازی اکشن شاید خوب باشه به هر حال من که به شکل اویل نگاش نمیکنم

من چند تا پیش نمایش دیدم تو youtube

باید بگم حق با شماست8-|, فقط میشه رو اکشنش حساب کرد!

انگاری همه شرکتهای بازی سازی یادشون رفته این زامبی های محترم ادمو زنده زنده می خورند!

یعنی باید ازشون ترسید.

اما زامبی ها تو بیشتر بازی ها شدن یه مشت دلقک ابله:))

.

اما زامبی ها تو بیشتر بازی ها شدن یه مشت دلقک ابله:))

کاشکی یه مشت دلقک ابله باشن.
من با اینکه از رزیدنت اویل زیاد خوشم نمیاد اما فکر نکنم کار درستی باشه که به گذشته برگرده.
تمام کمپانی های بازی سازی نمیدونم چرا بعضی از بازی ها رو بعد از یکی دو نسخه خوب که میدن بیرون بعد از آن بازی رو به گند میکشونن.

من به عنوان یکی از کوچکترین اعضای هوادار این بازی اصلا این نسخه از بازی رو قبول ندارم به نظرم اسم این عنوان رو خراب میکنه اون چیزایی که من دیدم بیشتر شبیه lost planet 3 بود امیدوارم خرابکاری نکنه

اصلا وقتی یه مشت کماندو حرفه ای تو شهر راکن باشن دیگه جایی واسه ترس نمی مونه!

به نظر من هرچقدر کاراکتر بازی ناشی تر باشه و بترسه , هیجان و ترس بیشتری تو بازی ایجاد میکنه!!!!!

نظر شما چیه؟:-/

اصلا وقتی یه مشت کماندو حرفه ای تو شهر راکن باشن دیگه جایی واسه ترس نمی مونه!

به نظر من هرچقدر کاراکتر بازی ناشی تر باشه و بترسه , هیجان و ترس بیشتری تو بازی ایجاد میکنه!!!!!

نظر شما چیه؟:-/

سلام بابک جان

منم با تو موافقم,هرچی ناشی تر ترسناک تر!!

اما مشکلی که هست اینه که شاید شبیه سایلنت هیل از آب دربیاد!!

برای اینکه از بازی نامید نشید در نتیجه امیدی در خودتون بوجود نیارید. این بازی شاید اگر نام RE رو ازش بر داریم بتونه خوب باشه.

دوستان این فقط یک SPIN-OFF از این سری هست پس زیاد به این عنوان امیدوار نباشید البته شاید در نوع خودش خوب باشه ولی بر خلاف گفته سازندهها هیچ وقت این سری رو دوباره به روزهای اوجش برنمیگردونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or