Resident Evil HD Remaster

35744140724126731409_0.jpg

Resident Evil HD Remaster در اوائل سال 2015 برای نسل هشتم و هفتم منتشر خواهد شد.

بازی بروی کنسول های نسل 8 ام با رزولوشن 1080p و 30 فریم بر ثانیه اجرا می شود.

گرافیک بازی از آخرین بهبود سازی رزولوشن، بهبود مدل های سه بعدی و تکسچر ها بهره مند است.

از تکنولوژی surround 5.1 در صداگزاری بازی استفاده شده است.

قابلیت تغییر حالت تصویر بین 16:9 و 4:3 موجود خواهد بود.

کنترل بازی در دو صورت جدید و قدیمی، در دسترس و قابل تغییر می باشد.

Last edited by a moderator:
حالا شما انقدر بحث نکنید چون بازی زده برای ژاپن فقط میاد ولی کپکام همیشه سری اویل رو تو اروپا و امریکا هم منتشر کرده اما وضع کپکام زیاد خوب نیست و سیاست هاشم حسابی تغییر کرده شاید اینم تو ژاپن فقط باشه و عین یاکوزا که ناشرش سگا بود به دلمون بمون :(
بازی برای عرضه برای NA اوایل ساله 2015 تایید شده !

چرا سودجویی ؟ انگاری Resident evil های درست حسابی توی نسل قبل زیاد داشتیم ×_× این از همه RE هایی که ساختن و دادن بهتره و شاهکار هست .

به نظره من که خبره فوق القعاده بود ! من عاشقه این قسمت هستم . remake قسمت اول روی gamecub شاید در حده 15 دقیقه از نزدیک دیده باشم ×_× کلا ارزوم بود بشینم یه روز بازی کنم D:
دمشون گرم
Day one buy برای من 100%
من کاری به سری این بازی ندارم ولی من در مجموع گفتم! ps4 خریدم که بازی های جدید بزنم اونم نه هر بازی ! اون وقت شما میگی سود جویی نیست! پس این اسمش چیه؟ شاید ریمستر لست اف آست رو بشه قبول کرد چون واقعا شاهکاره به تمام معناست ولی رزیدنت اویل!؟ اسلپینگ داگز؟ از فردا بازی های ایرانی هم بیان ریمستر کنن! هنوز نمیخای قبول کنی سود جویی هست یا باد توجیهت کنم!
واقعا مسخرس!!!

چرا سودجویی ؟ انگاری Resident evil های درست حسابی توی نسل قبل زیاد داشتیم ×_× این از همه RE هایی که ساختن و دادن بهتره و شاهکار هست .

به نظره من که خبره فوق القعاده بود ! من عاشقه این قسمت هستم . remake قسمت اول روی gamecub شاید در حده 15 دقیقه از نزدیک دیده باشم ×_× کلا ارزوم بود بشینم یه روز بازی کنم D:
دمشون گرم

Day one buy برای من 100%

واسه کسی که بازی نکرده بله :d بایدم بالائو پایین بپره . منم واقعا ناراحت نیستم . چون میدونم غیر این ، کار مثبت دیگه ای از کپکام برای این سری بر نمیاد . حالا آیتمهاشو معماهاشم یک تغییراتی بدن ما هم ترغیب بشیم برا بار 101م دوباره بازیش کنیم .

حال منو فقط BEHZAD WESKER میفهمه . ای کاش نسخه 3 بازسازی بشه .

من کاری به سری این بازی ندارم ولی من در مجموع گفتم! ps4 خریدم که بازی های جدید بزنم اونم نه هر بازی ! اون وقت شما میگی سود جویی نیست! پس این اسمش چیه؟ شاید ریمستر لست اف آست رو بشه قبول کرد چون واقعا شاهکاره به تمام معناست ولی رزیدنت اویل!؟ اسلپینگ داگز؟ از فردا بازی های ایرانی هم بیان ریمستر کنن! هنوز نمیخای قبول کنی سود جویی هست یا باد توجیهت کنم!
واقعا مسخرس!!!

دوست عزیز حرف شما صحیحه ولی اون قسمتی که بولد شده اصلا شوخیشم قشنگ نیست . اتفاقا هر دوشون به یک اندازه شاهکارن . در مورد سودجویی کپکام که از وقتی میکامی اومد بیرون آینده شرکتم مشخص شد . همونطور که گفتم تنها کار مثبت کپکام در مورد رزیدنت ایول همینه و بس . حداقل میدونیم چی تحویلمون میده . کار استاد میکامی

آخرین ویرایش:
این رزیدت اویل یکه ؟ اگه یک باشه پس اصولا ۲ قدیمی هم اگه روباره سازی کنن جالب میشه چون به نظرم بهترینشون همون ۲ بود ...

بله 1 ـه ولی مسئله اینه که این هم کار کپکام نیست ، کار خود شینجی میکامیه :دی اگه کپکام عرضه ی ریمیک داشت ، کی بود که بدش بیاد :دی

واقعا مسخرس!!!
خوب دوست عزیز یه مثال میزنم که شما آگاه بشین
برای مثال یکی تازه با اویل اشنا شده و سری 6 رو بازی کرده(حالا یا به علت پایین بودن سن یا اهل گیم نبودن اشنا نشده) بعدش از بازی خوشش اومده حالا نسخه 4 که اچ دی اومده و 5 هم گرافیکش هنوز خوبه و میشه بازی کرد ولی طرف بخواد داستان بازی رو بفهمه میخواد از نسخه 1 رو بازی کنه که یعنی به عاشق ترین فرد روی کره زمین رزیدنت اویل 1 رو بدن بازی نمیکنه با اینکه فنش هست چون خیلی داغونه پس بنابراین این نسخه خیلی می تونه به مزه دهان طرفداران این سری خوش بیاد

خوب دوست عزیز یه مثال میزنم که شما آگاه بشین
برای مثال یکی تازه با اویل اشنا شده و سری 6 رو بازی کرده(حالا یا به علت پایین بودن سن یا اهل گیم نبودن اشنا نشده) بعدش از بازی خوشش اومده حالا نسخه 4 که اچ دی اومده و 5 هم گرافیکش هنوز خوبه و میشه بازی کرد ولی طرف بخواد داستان بازی رو بفهمه میخواد از نسخه 1 رو بازی کنه که یعنی به عاشق ترین فرد روی کره زمین رزیدنت اویل 1 رو بدن بازی نمیکنه با اینکه فنش هست چون خیلی داغونه پس بنابراین این نسخه خیلی می تونه به مزه دهان طرفداران این سری خوش بیاد

داداش ریمیک همون نسخه بازسازی شده 1 بود که روی کنسول نینتندو اومد . همین الان با شبیساز دلفین بده رفیقت بازی کنه فکش میفته :d . داغون ؟ من همه نسخه های PSN رو دادم به رفیقم ، فقط گفت چطور ممکنه با همچین محدودیتی آدم انقدر لذت ببره

داداش ریمیک همون نسخه بازسازی شده 1 بود که روی کنسول نینتندو اومد . همین الان با شبیساز دلفین بده رفیقت بازی کنه فکش میفته :d . داغون ؟ من همه نسخه های PSN رو دادم به رفیقم ، فقط گفت چطور ممکنه با همچین محدودیتی آدم انقدر لذت ببره
شبیه ساز دلفین؟ :D خب عزیز من شاید یکی پی سی ضعیف داشته باشه ولی پلی 4 خریده عین خودم الان تکلیف من چیه شما به من بگو :D

شبیه ساز دلفین؟ :D خب عزیز من شاید یکی پی سی ضعیف داشته باشه ولی پلی 4 خریده عین خودم الان تکلیف من چیه شما به من بگو :D

خونسردیتو خفظ کن ... باشه ..... خب عزیزم این مشکل خودتونه که PCتون ضعیفه :d . PS4 گناهی نکرده که شما خریدیش :d . والا ... فکر میکنن چون PS4 خریدن سونی باید تمام استودیوها رو تحت اختیار خودش بگیره . چه ربطی به سونیو PS4 داره !!

خونسردیتو خفظ کن ... باشه ..... خب عزیزم این مشکل خودتونه که PCتون ضعیفه :d . PS4 گناهی نکرده که شما خریدیش :d . والا ... فکر میکنن چون PS4 خریدن سونی باید تمام استودیوها رو تحت اختیار خودش بگیره . چه ربطی به سونیو PS4 داره !!
خب رسیدیم به حرف اولم و اولت :-D خب کپکام از ادمای بدبخت تر از خودش سوء استفاده می کنه و ما هم با کله میریم می خریمیش :D

واقعا مسخرس!!!
شما يه طوري ميگي انگاري capcom نشسته بعد هركي كه اين بازي رو نخره دار ميزنه D:
ps4 كلي بازي جديد داره كه تا اخره سال توي راه هستن نميدونم گله شما اصلا از چي هست !!!!!
در ضمن اون نظره شما هست نه fact
يعني re1 شاهكار نيست !!! عجب ... خوبه ديگه از سازندش گرفته تا خوده بازسش اغازگره سبكه survival horror. بودن و re هايي كه mikami. روش كار كرده خيلي بزرگتر از چيزي هست كه شما در ذهن داري

واقعا مسخرس!!!
نمیدونم کار به جایی رسیده که دیگه بنیانگذار سبک ترسناک زیر سوال میره!یک جوری میگی رزیدنت اویل انگار داری در مورد دوک ناک حرف میزنی!
واسه کسی که بازی نکرده بله :d بایدم بالائو پایین بپره . منم واقعا ناراحت نیستم . چون میدونم غیر این ، کار مثبت دیگه ای از کپکام برای این سری بر نمیاد . حالا آیتمهاشو معماهاشم یک تغییراتی بدن ما هم ترغیب بشیم برا بار 101م دوباره بازیش کنیم .

حال منو فقط BEHZAD WESKER میفهمه . ای کاش نسخه 3 بازسازی بشه .

دوست عزیز حرف شما صحیحه ولی اون قسمتی که بولد شده اصلا شوخیشم قشنگ نیست . اتفاقا هر دوشون به یک اندازه شاهکارن . در مورد سودجویی کپکام که از وقتی میکامی اومد بیرون آینده شرکتم مشخص شد . همونطور که گفتم تنها کار مثبت کپکام در مورد رزیدنت ایول همینه و بس . حداقل میدونیم چی تحویلمون میده . کار استاد میکامی
بلی من شما را کاملا درک میکنم:d

بعضی از دوستان جوری رفتار میکنن انگار کپکام دست و پاشونو بسته انداختتشون جلوی ps4 که یا این بازی رو میخری و انجام میدی یا یه بلایی سرت میاریم :d
حرکت بسیار پسندیده و خوبیه و من به شدت ازش استقبال میکنم مخصوصا اگر همین برنامه رو برای RE2 هم پیاده کنن.همین 2 هفته پیش داشتیم RE3 رو روی ایکس باکس جی تگم بازی میکردم قبل از اینکه پی اس بگیرم
واقعا حال و هوای اون بازی رو صدتا بازی الانی ندارن
ولی به نظرم باید برای قیمتش یه تجدید نظری بکنن.بیشتر از 15 20 دلار یه مقدار بی انصافیه براش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or