Resident Evil HD Remaster | PC

w4v730x6rzprku1vcefr.png

Developer : Capcom
Publisher :
Capcom
Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date:
20 January 2015

دقایقی پیش Capcom به طور رسمی از نسخه ریمستر شده عنوان Resident Evil HD Remaster رونمایی کرد. این عنوان در اصل در سال 2002 به صورت انحصاری برای کنسول Gamecube ساخته شده بود.

از جمله ویژگی های این عنوان می‌توان به انتخاب نسبت تصویری 4:3 و 16:9 و ارتقا کیفیت بافت ها اشاره کرد. همچنین دوربین بازی دستخوش تغییراتی بوده که بازیکن قادر خواهد بود بین دو حالت داینامیک (همانند Code Veronica) و ثابت، انتخاب داشته باشد.

بازی به صورت دیجیتالی برای پلتفرم های ذکر شده عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام دوستان اینجا رو چطور رد کنم؟
http://upload7.ir/uploads//d5adf9448a1002f9144d374f035aa7a79f27d45c.jpg
شما باید بری توی اون اتاق که توش 2تا عنکبوت و یه میز بیلیارد بود. اونجا 3تا میز هست که روی هر کدومشون یه لامپ گذاشته شده. با فندک روشنشون کن و ببین هر چراغ، کدوم یکی از این علامت ها رو نشون میدن (رنگشون رو هم به خاطر بسپار). بعد برو سراغ میز بیلیارد تا ببینی هر رنگ متعلق به چه عددی هست و اینجوری رمز رو پیدا میکنی.

آخرین ویرایش:
یه سوال کوچیک همین اول بازی با این سپره چجوری درا رو باز کنم؟ میگه سپر میخواد منم پیدا کردم ولی در قفلا باز نمیشه
نمیگه سپر میخواد. میگه نقش یه سپر روی قفل در حک شده. شما کلیدهایی که میگیری رو اگه Examine کنی، روش عکس یکی از این 4تا رو میبینی: سپر - زره - شمشیر - کلاهخود

نمیگه سپر میخواد. میگه نقش یه سپر روی قفل در حک شده. شما کلیدهایی که میگیری رو اگه Examine کنی، روش عکس یکی از این 4تا رو میبینی: سپر - زره - شمشیر - کلاهخود
درسته اولیش هم شمشیره ولی اون در که زده emblem sword باز نمیشه هر چی هم روش use میزنم باز نمیکنه راهنمایی کن

دیگه حال گذشته نیست یادمم رفته چی کارا می کردم بعد از اینکه با کلید طلایی اول همه جا می رفتیم بعدش چی کار باید بکنم اخرین چیزیم که برداشتم 1 کو شیمیایی گیاهی هست الانم 1 الماس ابی دارم با 1 کتاب که لاش سفیده با سپر اول بازی یادمه کلید نقره ای 1 جوری برمی داشتیم که نمی میریم همون که تا برش داریم باید بذاریمش سر جاش و الا کشته می شیم

این death mask ها به چه دردی میخورن؟؟الان من 4 تا ازشون دارم!!:|نمیدونم باید چیکار کنم:|
دارم با جیل بازی میکنم.ریچازد رو چجوری نجات بدم؟؟سرم دارم ولی استفاده نمیکنه

آخرین ویرایش:
این death mask ها به چه دردی میخورن؟؟الان من 4 تا ازشون دارم!!:|نمیدونم باید چیکار کنم:|
دارم با جیل بازی میکنم.ریچازد رو چجوری نجات بدم؟؟سرم دارم ولی استفاده نمیکنه
اون 4تا ماسک رو باید ببری توی حیاط و توی اون زیر زمین و بذاری رو مجسمه ها تا بتونی ادامه بدی.
ریچارد رو هم وقتی بهش رسیدی، بهت یه اتاق نشون میده که باید وارد اون بشی و سرم رو برداری و برگردی. خودش استفاده میکنه.

اون 4تا ماسک رو باید ببری توی حیاط و توی اون زیر زمین و بذاری رو مجسمه ها تا بتونی ادامه بدی.
ریچارد رو هم وقتی بهش رسیدی، بهت یه اتاق نشون میده که باید وارد اون بشی و سرم رو برداری و برگردی. خودش استفاده میکنه.
سرم رو از اتاق برداشتم.پیشش رفتم ولی سرم رو بهش نمیده!!use هم نمیکنه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or