Resident Evil HD Remaster | PC

w4v730x6rzprku1vcefr.png

Developer : Capcom
Publisher :
Capcom
Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date:
20 January 2015

دقایقی پیش Capcom به طور رسمی از نسخه ریمستر شده عنوان Resident Evil HD Remaster رونمایی کرد. این عنوان در اصل در سال 2002 به صورت انحصاری برای کنسول Gamecube ساخته شده بود.

از جمله ویژگی های این عنوان می‌توان به انتخاب نسبت تصویری 4:3 و 16:9 و ارتقا کیفیت بافت ها اشاره کرد. همچنین دوربین بازی دستخوش تغییراتی بوده که بازیکن قادر خواهد بود بین دو حالت داینامیک (همانند Code Veronica) و ثابت، انتخاب داشته باشد.

بازی به صورت دیجیتالی برای پلتفرم های ذکر شده عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خب دیگه. یه سری از اتاق ها هستن که توش یه جعبه بزرگ هستو میتونی آیتم ها رو توی اون بندازی. از این اتاق ها فکر کنم 6-7 تا توی بازی هستن. بازش میکنی و هر چی خواستی میندازی توش یا بر میداری.
========================================
کسی کاستوم های کریس و جیل رو دیده همین اول؟:d کاستوم های RE5 هستن:d

مرسی دوست گلم

ببخشید من خیلی ناشی م

من یه صندوق تو همون شروع بازی کنار ماشین سیو دیدم

ولی هر چی f رو زدم باز نشد

با دکمه ای یا به صورت خاصی باز میشه ؟؟

مشخصه شکلی این صندوق ها چجوریه ؟

بازش باید بکنیم و بعد آیتم هامون رو توش بندازیم ؟؟

خدمت شما
http://uploadboy.com/cohnb984rzy0.html

زیرنویس ها رو خودم نامگذاری کردم فقط کافیه توی پشه کپی کنین البته نمیدونم با کپی توی بازی میاد یا نه ولی یادمه re4 زیرنویس هاش رو میخوند
البته برنامه جانبی نصب میکردیم اینو نمیدونم ولی زمانبدی اینا ردیفه اگه خواستید میتونید کانورت کنید بچسبن به فیلم دیگه
من خودم همینکار کردم چسبیده به فیلم

مشتی دمت گرم کارت درست :d

خدمت شما
http://uploadboy.com/cohnb984rzy0.html

زیرنویس ها رو خودم نامگذاری کردم فقط کافیه توی پشه کپی کنین البته نمیدونم با کپی توی بازی میاد یا نه ولی یادمه re4 زیرنویس هاش رو میخوند
البته برنامه جانبی نصب میکردیم اینو نمیدونم ولی زمانبدی اینا ردیفه اگه خواستید میتونید کانورت کنید بچسبن به فیلم دیگه
من خودم همینکار کردم چسبیده به فیلم
داداش یه سوال همه فیلم های بازی رو زیر نویس کردی؟؟ فقط یه توضیح بده ما هم استفاده کنیم! چطوری باید زیر نویس رو بچسبونیم به فیلم ها؟و اینکه زیر نویس فارسی این نسخه رو کی میزنید؟ منتظریم!:d

آخرین ویرایش:
داداش یه سوال همه فیلم های بازی رو زیر نویس کردی؟؟ فقط یه توضیح بده ما هم استفاده کنیم! چطوری باید زیر نویس رو بچسبونیم به فیلم ها؟و اینکه زیر نویس فارسی این نسخه رو کی میزنید؟ منتظریم!:d
دقیق یادم نیست همه فیلماست یا نه ولی همه فیلما هم نباشه فکر کنم 90 درصدشون زدم
خب زیرنویس ها اسماشون با فیلما یکیه
با استفاده از برنامه های کانورتر تبدیل میکنی که زیرنویس به فیلم بچسبه بعد فیلم تبدیلی رو جایگزین فیلم اصلی میکنی
من شخصا با این نرم افزار تبدیل کردم که کیفیت فیلما پایین نیاد StaxRip.1.1.9.0
از total vide convertor HD هم میتونید استفاده کنین

27_15142235214760611.jpg

برای آزاد کردن One Dangerous Zombie باید بازی رو یکبار با کریس و یکبار با جیل روی درجه ی سختی متوسط یا سخت روی یک فایل سیو تموم کنید

برای ازاد کردن Invisible Enemy باید بازی رو با درجه سختی Real Survival کامل کنید (برای باز کردن درجه سختی Real Survivor هم بازی رو روی متوسط باید تموم کنید )

برای باز کردن لباس Sarah Connor جیل هم کافیه بازی رو یکبار با جیل تموم کرد و برای باز کردن لباس مکزیک کریس هم باید یکبار بازی رو با کریس تموم کرد (درجه سختی فرقی نداره)

برای باز کردن لباس رزیدنت 3 جیل و کد ورونیکا ی کریس هم همینطور که دوستمون هم گفت باید دو بار بازی رو با هر دو کاراکتر تموم کرد (درجه سختی فرقی نداره )

برای آزاد کردن تیر بی نهایت راکت لانچر باید بازی را روی درجه سختی نرمال یا هارد کمتر از 3 ساعت تموم کرد و برای Samurai Edge بی نهایت باید اینکا رو کمتر از 5 ساعت انجام بدید​

دمت گرم داداش...خیلی خوب بود...رای آزاد کردن تیر بی نهایت راکت لانچر باید بازی را روی درجه سختی نرمال یا هارد کمتر از 3 ساعت تموم کرد؟؟؟؟؟چطوری آخه من قبلا تموم کردم بازیو ولی فکر نکنم بشه کمتر از 5 ساعت تمومش کرد!!!!آخه خیلی طولانی تر از این حرفاس

دمت گرم داداش...خیلی خوب بود...رای آزاد کردن تیر بی نهایت راکت لانچر باید بازی را روی درجه سختی نرمال یا هارد کمتر از 3 ساعت تموم کرد؟؟؟؟؟چطوری آخه من قبلا تموم کردم بازیو ولی فکر نکنم بشه کمتر از 5 ساعت تمومش کرد!!!!آخه خیلی طولانی تر از این حرفاس

خودمم موندم چجوری باید این کارو کرد

این راهنمایی بود که گیم فکس کرده بود

زیر 5 ساعت اصلا اونجوری هم که فکر میکنین، سخت نیستو بلکه آسون هم هست. فقط باید 4تا کلید اصلی بازی رو بدونید به کدوم درها میخورن.
من برای 3 روز پیش برای اولین بار با کریس بازی کردم و شد 6 ساعت و 47 دقیقه. دلیلش این بود که اولین بارم بود با کریس بازی میکردم و اینکه Inventory کریس خیلی کوچیکه و مجبور شدم کلی مسیر رو الکی طی کنم تا خالش کنم. با جیل حتی میشه زیر 2 ساعت هم تمومش کرد.

زیر 5 ساعت اصلا اونجوری هم که فکر میکنین، سخت نیستو بلکه آسون هم هست. فقط باید 4تا کلید اصلی بازی رو بدونید به کدوم درها میخورن.
من برای 3 روز پیش برای اولین بار با کریس بازی کردم و شد 6 ساعت و 47 دقیقه. دلیلش این بود که اولین بارم بود با کریس بازی میکردم و اینکه Inventory کریس خیلی کوچیکه و مجبور شدم کلی مسیر رو الکی طی کنم تا خالش کنم. با جیل حتی میشه زیر 2 ساعت هم تمومش کرد.

من دارم با شبیه ساز CODE VERONICA بازی می کنم فکر کنم بالای 10 ساعت گیم پلی قسمت های فکری سخت زیادیم داره که ادم گیر می کنه نسخه ی اصلی 1 یادمه 3 ساعته تموم می شد اما بعید می دونم این نسخه دیگه کمتر از قبلیه باشه چون اون زمانا 1 ساعت ابتداییش رو که رفتم یادمه جاهای فکری بیشتر شده بود

من دارم با شبیه ساز CODE VERONICA بازی می کنم فکر کنم بالای 10 ساعت گیم پلی قسمت های فکری سخت زیادیم داره که ادم گیر می کنه نسخه ی اصلی 1 یادمه 3 ساعته تموم می شد اما بعید می دونم این نسخه دیگه کمتر از قبلیه باشه چون اون زمانا 1 ساعت ابتداییش رو که رفتم یادمه جاهای فکری بیشتر شده بود
Code Veronica که آره. اونو من خودم خیلی توش مونده بودم و ممکنه آدم گیر کنه. اما این Remake اینجوری نیست و معماهای همچین سختی هم نداره. تازه میتونی یه سری چیزا رو هم اسکیپ کنی و کلا طرفشون نری (مثل همون 3تا مدال که میتونی برداری و بری توی قبرستون تا مگنوم رو به دست بیاری)

باسلام و خسته نباشید.
من بازی رو هم تو سیستم خونه دارم هم رو لب تاب ولی تو هر دوتا افت فریم دارم رو 30 گذاشتم ولی توبازی 19 ،20 میده.
سیستم pc:
cpu amd athlone x2
ram 4 gig ddr2
gpu amd hd radeon 6670
سیستم لب تاب:
cpu corei7
ram 6
gpu hd radeon 8570m
به نظر شما سیستم من پایینه یا مشکل از خود بازیه؟ من بازی هایی مثل dragon age 3، far cry 4، cod advanced warfare رو high راحت اجرا می کنم رو لبتابم بدون افت فریمی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or