Resident Evil HD Remaster | PC

w4v730x6rzprku1vcefr.png

Developer : Capcom
Publisher :
Capcom
Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date:
20 January 2015

دقایقی پیش Capcom به طور رسمی از نسخه ریمستر شده عنوان Resident Evil HD Remaster رونمایی کرد. این عنوان در اصل در سال 2002 به صورت انحصاری برای کنسول Gamecube ساخته شده بود.

از جمله ویژگی های این عنوان می‌توان به انتخاب نسبت تصویری 4:3 و 16:9 و ارتقا کیفیت بافت ها اشاره کرد. همچنین دوربین بازی دستخوش تغییراتی بوده که بازیکن قادر خواهد بود بین دو حالت داینامیک (همانند Code Veronica) و ثابت، انتخاب داشته باشد.

بازی به صورت دیجیتالی برای پلتفرم های ذکر شده عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سرم رو از اتاق برداشتم.پیشش رفتم ولی سرم رو بهش نمیده!!use هم نمیکنه:|
به محض اینکه دیدیش باید مستقیم بری دنبال سرم و بیاریش تا نمیره
سرم رو هم باید از قفسه ی توی اتاق صندوق زیر راه پله برداری . یک شیشه قرمز رنگه شبیه سُس هستش
اگر زنده نگهش داری بهت یک اسلحه میده

آخرین ویرایش:
به محض اینکه دیدیش باید مستقیم بری دنبال سرم و بیاریش تا نمیره
سرم رو هم باید از قفسه ی توی اتاق صندوق زیر راه پله برداری . یک شیشه قرمز رنگه شبیه سُس هستش
اگر زنده نگهش داری بهت یک اسلحه میده
به خدا سرم رو دارم.پیشش هم رفتم.وقتی میرم پیشش مینویسه ریچارد تقریبا مرده!عجب تراژدی!:|

یکی از قابلیتهای پلتفرم برتر(PC)وجود انواع MOD برای بازیهای مختلف هست این بازی هم از این قائده مستثنا نیست.یک سری MOD برای این بازی اومده که من یه چندتاش رو امتحان کردم و میتونه بازی رو برای طرفدارای RE جذاب تر کنه.با استفاده از این MOD ها میتونید به جای بازی با کریس و جیل با شخصیتهای دیگر سریRE بازی کنید

Ada Wong

و
Leon S. Kennedy

The Best Resident Evil HD Remastered Mods

آخرین ویرایش:
یکی از قابلیتهای پلتفرم برتر(PC)وجود انواع MOD برای بازیهای مختلف هست این بازی هم از این قائده مستثنا نیست.یک سری MOD برای این بازی اومده که من یه چندتاش رو امتحان کردم و میتونه بازی رو برای طرفدارای RE جذاب تر کنه.با استفاده از این MOD ها میتونید به جای بازی با کریس و جیل با شخصیتهای دیگر سریRE بازی کنید

Ada Wong

و
Leon S. Kennedy

The Best Resident Evil HD Remastered Mods

یه سوال
من Helena Harper و Re4 Mercs For BSAA Jill دانلود کردم اسم هردوشون یکیه و محلشونم یکیه
به عبارت دیگه نمیشه همزمان هردوشون داشت درسته؟
راه حلی دارید؟

آخرین ویرایش:
یه سوال
من Helena Harper و Re4 Mercs For BSAA Jill دانلود کردم اسم هردوشون یکیه و محلشونم یکیه
به عبارت دیگه نمیشه همزمان هردوشون داشت درسته؟
راه حلی دارید؟

اول اینکه شما حتما از فایلهای بازیتون پشتیبان بگیرید
در مورد سوالتون هم نه نمیشه چون فایلها هم اسم هستند جایگزین هم میشن اما مثلا LEON و ADA رو میشه با هم داشت

یه سوال :
دَبه های نفت و قمقمه ی سوختی که بهمون داده به چه درد میخوره ؟!
یه سری از زامبی ها وقتی کشته میشن، همچنان جنازه-شون باقی میمونه. باید از اون روغن استفاده کنید تا بسوزونیدشون تا تبدیل به Crimson Head نشن وگرنه ممکنه براتون دردسر درست کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or